Fredag=)

Hejsan alla:D


Igår firade vi Jockes födelsedag och det var jätte mysigt:)
På kvällen var det bara jag,Jocke, Kim, Mattias, Anna-liisa, Benny och Jesper hemma, vi lyssnade på musik och pratade en massa skit:P Plus att vi kastade pil ( jag förlora varje gång xD ) men det var väldigt roligt:D

Runt 02:00 tiden så började både jag och Jocke bli jätte trötta så Kim ringde en taxi så att han och Mattias skulle kunna komma hem:P Vi satt uppe tills taxin kom sen slängde vi oss i sängen och somnade som stockar båda två;)

Jag lovade att jag skulle skriva vad Jocke fick i födelsedagspressent av mig. Han fick ett par bebis strumpor och ett pressentkort på 500 kr som är till hans tatuering=)<3 Han blev jätte jätte glad och så tyckte han att strumporna var jätte söta:P<3


Idag vaknade vi runt 10:00 och var jätte trötta men vi gick upp iaf. Vi käkade lite frukost sen tog vi bilen in till stan för vi skulle åka till Blue Lotus (stället där Jocke tatuerar sig) för att han skulle få sin studentpressent av dom=)
Han fick ett pressentkort på 1000 kr ( Ännu ett bidrag till tatueringen ) vilken han också blev väldigt glad över:D
När vi vart där en stund så åkte vi vidare till Hällberga för vi skulle hälsa på Tero och Camilla men dom var inte hemma så det var bara att åka tillbaka, påvägen hem så kom vi fram till att vi var hungriga och det fanns ingen mat hemma, så vi åkte in till stan för att köpa mat på Billy Boy's=)
När vi kom fram dit så var Anna-liisa och Jesper också för att köpa mat:P

När vi kom hem så käka vi lite och sen fixade Jocke lite med musiken inför studenten=)

Sen bar det av hem till mig för att hämta kläderna jag ska ha på mig imorgon på studenten:P Packade ihop kläderna och lite annat, sen var det bara att  åka hem till Grundby igen.. har vart ett väldigt åkande på oss idag måste jag säga.

Nu har vi burit över spjälsägen från Sara och Macke till oss och flyttat runt lite saker:D Känns skönt att det äntligen är gjort!

Jocke åkte nyss iväg för att fixa deras flak inför morgondagen och jag har verkligen ingen aning om vad jag ska hitta på för kul sålänge:/ men men jag ska iaf avrunda det här inlägget för jag känner att det blev lite långdraget;)

Ta hand om er alla:D

Jag lär inte hinna skriva så mycket imorgon eftersom Jocke tar studenten men får jag en chans så skriver jag ett snabbt litet inlägg:D

Puss och kram till er alla<33

Vad folk tycker ^^
Postat av: Sara

hälsa grattis :)

2009-06-06 @ 11:38:59
URL: http://vilaifridbror.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0