IKEA : )

Hejsan!


Idag har Jocke och jag vart på IKEA en sväng : ) Vi var och köpte en byrå till sovrummet för det är ju inte så trevligt att ha alla kläder på golvet... och så köpte lite sängkläder till Molly Polly bus : ) Sen var det mest små saker som vi plockade på oss hihi, det blir nästan alltid så när vi är på IKEA, men men tur att vi inte är där så ofta : P

Imorgon så ska nog morfar försöka fixa våran vagn så vi kan gå ut och gå lite... man blir ju helt instängd när man inte kan röra sig på dagarna, det blir ju lite jobbigt om jag ska gå runt och bära Molly hela tiden : P Om den inte går att laga så blir det att köpa en ny FORT!!!

Imorgon så ska jag kanske försöka ta mig ut på landet så Mimmie och jag kan ta en promenad, mamma har en vagn där ute så vi kommer ut lite iaf... Men den är tydligen inte så bra så den får vara kvar där ute : P

Nån gång i veckan så ska mamma, jag och Mimmie åka till IKEA igen för att kolla om det finns nån söt byrå till Molly, hon behöver också någe att lägga kläderna i, eftersom vi snart ska slänga ut skötbordet. Blir antagligen en rosa byrå =)

Men nu ska jag inte skriva mer... ska lägga in en film på USB minnet och sen ska Jocke och jag kolla på den : )

Skriver mer imorgon!


Ta hand om er alla
Puss och Kram
<333

Tråk lördag!

Hejsan!


Igår var vi som sagt ute i Grundby, gjorde inte jätte mycket, vi åt och kollade på let's dance sen åkte vi in till stan för att hämta Mimmie och skjtusa ut henne till mamma =) Efter det åkte vi hem och gick och la oss : )


Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på... Kanske bara blir en mysig hemmakväll : )<3

Molly Polly bus blir snart 4 månader, det går så fort framåt nu, helt underbart och se hur mycket hon lär sig på bara en dag : )  Ska nog gå ut och gå en sväng också, måste ju röra på mig om jag ska kunna gå ner i vikt hihi !


Vi ska åka ner och köpa en hemtelefon, så vi inte sitter och betalar det i onödan hihi !

Skriver lite mer ikväll... för vi måste röra på oss innan allt stänger =)
( min söta hund Ahlizee )


Ta hand om er alla
Puss och Kram
<333


Grundby <3

Hejsan!
Blir inte mycket mer till uppdatering än det här tyvärr... Är ute i Grundby idag så Molly Polly bus får hälsa på sin farmor och Jocke på sin mamma:P <33
Skriver imorgon!
Puss och Kram
<333

Skor<3

Hejsan!


nu sitter jag här och kollar runt igen, men Molly polly bus liggandes brevid och sover sen fyra hundar som ligger på golvet och sover också=P  Kan det bli mysigare : )

inte orkar jag ta mig utanför dörren heller när det är sånt här väder, usch... Snön går mig på nerverna nu!

Jocke har sagt att jag inte får springa och köpa skor längre, för jag är sådär lite skogalen av mig (a)... Men nu så kollade jag runt lite på internet och hittade någe så sött : )

Han har sagt nej till skor, men en söt rosa skotelefon har han inte sagt någe om, ska fråga honom när han kommer hem om jag kanske kan få köpa den... Den skulle passa så bra hemma hos oss, hihi !



Ska snart göra mina övningar tror jag... brukar göra dom på kvällarna men har inget för min nu så det är lika bra att ha det gjort !

Måste få bort magen sen graviditeten, min mage blev nämligen inte sådär jätte snygg efteråt.
Bristningarna går inte att göra så mycket åt, men kan iaf få en (platt) mage igen : ). Måste ge ett stort tack till min syster som hjälper mig med träningen, för jag är inte jätte duktig på att träna, men nu går det framåt iaf när hon hjälper mig <3.

Nu ska jag visa syster bröllopsklänningen som jag hittade på internet <3 Jocke sa att den var fin, vi lär ju inte gifta oss det närmste året... men det tar tid att hitta den rätta så det är aldrig för tidigt att börja leta hihi!


Men nu ska jag visa Mimmie klänningen, skriver mer ikväll : )

TA hand om er alla
Puss och Kram
<333
 

Hejsan Igen:P

Hej, hej!


Har pratat med Jocke nu... han ska hem och sova lite nu efter plogningen och sen så ska han ut igen och ploga kl. 03:00... tycker synd om honom  som måste upp mitt i natten innan han ska till jobbet =/ Han kommer vara helt slutkörd!

Det har fortfarande inte slutat snöa... Vill bara att allt försvinner nu!!!


Nu ska jag gå och träna lite : ) Sen dricka TE med Syster yster : )


Skriver mer imorgon!




Ta hand om er alla
Puss och Kram
<333

Snö och åter igen snö!

Hejsan!


Jag börjar bli riktigt trött på den här j*vla snön!!!

Jocke kom hem runt 14:00 från jobbet för han var tvungen att åka ut och ploga idag... Han kommer vara ute hela natten antar jag =/  Jag och Molly sover ute hos mamma inatt för jag vågar inte vara ensam hemma under natten pga en sak som hänt hemma, orkar inte skriva om det idag det skriver jag om senare =P


Idag kom min kusin Linn hem till oss=) Mycket trevligt tycker jag, var ett tag sen vi umgicks nu tycker jag :P

Hann inte med jätte mycket idag för hon och Mimmie var tvugna att åka in och jobba efter 16:00, så alla jobbar visst ikväll, hihi =)

Allt går så snabbt med Molly Polly bus nu... Igår sa det bara poff så vänder hon sig till mage hela tiden. Hon har vänt sig ganska länge till mage men igår så gjorde hon det hela tiden =) Nu vägrar hon ligga på ryggen... plus att hon nästan kryper :P  Jag är en så stolt mamma till lilla Molly =D Hon gör framsteg varje dag och det är så roligt!


Nu ligger hon och sover brevid mig så sött =)
Hon började med lite (smakportioner) för ett tag sen, och nu älskar hon det=D Hon vill ha det hela tiden, det är så roligt =D


Nu ska jag hjälpa mamma att ge hundarna mat för dom är lite krångliga.... Skriver mer ikväll =)

Sen måste jag hälsa krya på dig till camilla som är sjuk =/ <3




Ta hand om er alla
Puss och kram
<333

Molly Polly Bus<3

Hejsan!

Idag har jag inte fått mycket gjort här hemma, för Molly fick för sig att det var en skrik dag idag så jag har haft fullt upp med att försöka göra henne nöjd... men hon ville inte:P  Så det slutade med att vi bara satt i soffan och kollade på Buffy och vampyrerna för det var bara det som Molly tyckte dög idag =)

Synd att jag inte kom på det lite tidigare... Kom på det lite innan 16:00.

Jocke kom hem strax efter 16:00 så då fick han ta över med att försöka få Molly att somna för hon har nämligen bara sovit i 20 minuter idag, stackar'n =/ <3

Men det tog inte lång tid för Jocke att få henne och somna, hon saknade nog bara sin pappa idag =)

Nu ligger dom två och sover så sött som små tomtar inne i sängen<3 


Nu sitter jag och försöker komma på vad vi ska äta idag... Usch det är det värsta jag vet, för jag kommer aldrig på någe!
Ska fråga Jocke om han kan ringa Anna-liisa och fråga henne om en maträtt hon brukar göra, Mums=)

Ne nu blev det kyckling gryta ist =)

Ska kolla vad vi ska fixa hem till det  nu, skriver mer senare=)

Ta hand om er alla
Puss och Kram
<333

Internet har kommit =D <3

Hejsan!

Ja nu har internet ÄNTLIGEN kommit=D känns skönt=)

Så nu ska jag ta och försöka skriva varje dag på bloggen=P



Just nu ligger lille Molly Polly bus och sover=) hon ska ha mat om ungefär en halv timma så snart vaknar min lilla skrutta som jag har saknat så mycket när vi var i Söderhamn i helgen <3

Våran barnvagn har gått sönder också, så jag ska kolla om det finns nån att köpa på blocket... om det finns nån som inte är jätte gammal eller äcklig =)

Molly är 4 månader om 2 veckor och 3 dagar=O Det är sjukt vad tiden går fort... Tycker inte det var länge sen hon låg där på mitt bröst och vi fick se henne för första gången<3 Jocke räknade tår och fingrar på sötan och jag bara låg och tittade in i hennes underbart vackra ögon, dom små blå ögonen som bara lyser, den där lilla näsan och munnen, våran egna lilla prinssesa<3

För drygt 5 år sedan var jag barnvakt åt Anton och där såg jag Jocke som stod där med Fredrik, sen ungefär 1 vecka senare var vi ett par... vilket ingen av oss trodde var någe seriöst eftersom jag bara var 12 år.

Nu bor vi tillsammans och har en underbar dotter tillsammans, våran egna lilla familj<3


Jag är så lycklig <3  Jag vet inte vad jag skulle göra utan Jocke och Molly, dom är mitt allt<3


Nu börjar Molly röra på sig där inne, så ska gå och fixa mat till henne =)

Skriver kanske en liten rad senare.








Ta hand om er alla
Puss och Kram
<333



Söderhamn!

Hejsan!

Det blev inget skrivande där som jag skrev förut att jag skulle göra.... Datorn var ner plockad när jag vaknade på morgonen så jag orkade inte packa upp den igen =P Men nu är jag här igen!

Internet kom inte den här veckan heller, men det måste komma nu veckan som kommer... så då ska jag försöka uppdatera varje dag =)


Molly är hemma hos min syster i helgen... Usch det känns inte alls bra att lämna henne hemma en hel helg =/ Har inte vart ifrån henne så länge nån gång=( men men får hoppas det går bra... tror jag lider mer än vad Molly gör faktiskt!


Jag, Jocke, Camilla, Tero och Rasmus ska snart åka iväg till Söderhamn=)  Får hoppas det blir trevligt!

Skriver mer om hur det var när vi kommer hem =)


Ta hand om er alla
Puss och Kram
<333

Tiden går så fort!

Den här tiden förra året gick jag runt med våran underbara dotter Molly i magen utan att veta om det, och nu ligger hon och sover inne i sovrummet<3 Det är sjukt vad tiden går fort:O <3

Molly är som sagt redan 3 månader, jag är så glad över att få vara mamma till Molly<3


Nu ska jag stänga ner här och prata lite med min mamma=)

Skriver som sagt imorgon, var bara tvungen att skriva av mig det där lilla=P


Puss och Kram<3<3

Usch vad länge sen :O!

Hejsan!


Har inte skrivit på evigheter... Vi beställde internet för läänge sen men sen när det väl kom så blev det strul så det funkade inte! Jocke ringde och kollade vad det var för fel, och så sa dom att dom skulle fixa det men NEJDÅ! Det kom inget internet för det.. sen nu ringde han i Onsdags igen och då så fick han prata med en vettig människa så nu ska vi ha internet om 2 veckor, har vi inte det så blir jag f*n arg på dom där idioterna!


Hur som helst så har våran lilla ängel Molly blivit riktigt stor nu =) var på BVC med henne igår för hon fick sina första vaccinationer mot allt möjligt, kan inte alla i huvudet:P Hon gillade inte att ta spruta=/ Hon skrek massor :(<3

Nu väger våran lilla tjej 6075 g och är 61 cm lång, hon har blivit riktigt stor nu =D
Tiden går så fort, hon är redan 3 månader =)<3

hon har fått en (smakportion) det var väldigt lite, men hon gillade det =) Hon pratar(på sitt eget språk) hela dagarna, hon är ett riktigt liten charmtroll och jag är världens stoltaste mamma =D<3

Nu ska jag gå och kolla klart på let's dance men skriver mer imorgon =)

Ta hand om er alla
Puss och Kram
<333

RSS 2.0