GRATTIS TILL MIG SJÄLV :D<3

Hejsan!


Idag så fyller lilla jag 18 hela år :D <3 så glad :D Så nu är jag inte ( Elin =) 17 och mamma till Molly<3 ) :P

Kom nyss hem från en trevlig lunch med Ulrika :) Blir alltid lika glad när jag får träffa henne :) <3 TACK ULRIKA <3


Men ikväll efter alla vart här så åker vi till Sälen :) Kommer hem på Fredag igen! Så jag kommer inte skriva någon blogg nu fram till Tisdag, för vi har ingen dator med oss... Men skriver när jag kommer hem :) Kanske blir ett inlägg ikväll också om jag hinner innan vi åker :)

Men, men nu så ska jag gå och fixa lite innan alla kommer... Molly vaknar nog snart också :) <3


GRATTIS TILL MIG SJÄLV IGEN :D <3




Ta hand om er alla
Puss och Kram
<333

Söndag!

Hejsan!


Idag fyller Camilla år, så GRATTIS till henne :D <3<3


Hinner inte skriva så mycket... Håller på och lägger Molly, så skriver här innan hon tappar nappen:P


Men jag skriver mer imorgon :)


Ta hand om er alla
Puss och Kram
<333

Sol<3

Hejsan!


Vi kom hem för ungeför en timma sen... Har vart ute hos mamma och solat idag ;) Jag älskar verkligen solen, bäst att passa på och sola när det går, inte så ofta det sker i det här landet direkt !

Vi har precis ätit lite och Molly somnade nu. Hon har vart lite gnällig idag, hennes tand börjar på att tränga igenom... Vilket kan ta sin tid. Men hur som helst har vårat lill busfrö blivit snorig och lös i magen, stackar'n <3... På BVC sa dom att det är ganska vanligt att dom får feber, blir snoriga och lösa i magen. Hon har iaf sluppit febern och det är vi glada över :)

Måste få skriva lite här hur stolt jag är över våran dotter också, man får göra det som förälder, hihi!

Hon är hätte duktigt när hon sover... Hon sover från 20:00 ungefär  tills efter 07:00, hon vaknar ALDRIG innan 07:00 längre :) Plus att hon inte vaknar på nätterna :)


Tog en bild på henne här om dagen när hon sov... Hon har inte riktigt förstått vad man har en huvudkudde till, eller så vill hon helt enkelt inte använda den som man brukar hihi !
Här kommer iaf bilden som vi tog :)



Ja ni ser ju själva, hihi :P





Nu så ska jag gå och mysa lite med min älskling Joakim <3
Blir en myskväll hemma i soffan, vi ska försöka leta fram någon bra film... Hittar vi inget bra blir det att titta på lite Vänner, det funkar ALLTID :)


Får se om jag skriver någe mer ikväll!


Ta hand om er alla
Puss och Kram
<333

Oj, oj, oj

Hejsan!


Nu vad det riktigt länge sedan jag skrev... Förlåt om det har vart dålig uppdatering :/

Men Jocke har jobbat sent, och jag har vart hängig... Så har inte riktigt orkar sätta mig vid datorn!

Men nu så är jag tillbaka med bloggandet :D!


Vart på BVC med Molly också... Hon hade vuxit en massa, hon är hela 65 cm lång nu, hon växer verkligen så det knakar nu haha!


Idag så är vi ute hos mamma, firar henne lite eftersom hon fyller den dag som Jocke har ordnat någe för att fira min födelsedag, hahah!

Det är bara 4 dagar kvar nu tills jag fyller 18, jag är helt överlycklig :D ÄNTLIGEN så ska jag få ta körkort... Får bli hårdträning med körningen nu... Tror jag kan teorin nu, får iaf nästan alla rätt på alla test jag gjort!


Nu så ska jag hjälpa mamma att plocka undan i köket, men jag skriver imorgon igen!

Molly hemma hos gammelmormor :)






Ta hand om er alla
Puss och Kram
<33

Söndag!

Hejsan!


Sitter här vid datorn och väntar på att Jocke ska orka köra så vi kan åka och hämta Molly :) <3


Igår så var vi först hemma hos Tommy och Linn och firade dom (med släkten)... Det var mycket trevligt !

Sen efter det så skjutsade vi hem mamma för att sen åka och lämna Molly hemma hos sin farmor... Vi blev kvar ett tag i Grundby, för Jocke hämtade hans moster i Torshälla innan vi åkte:P

Men men, sen bar det av till Ostra igen för att fira Kusinvitamin<3

Det var mycket trevligt måste jag säga. Vi fick skjuts hem av Emma, tack så mycket igen Emma :) <3


Jag orkar inte skriva mer nu... Är jätte trött, ska försöka få Jocke att vakna nu så vi kan hämta Molly, SAKNAR HENNE <3<3


Skriver ikväll :)






Ta hand om er alla
<3<3

Fredagsmys <3

Hejsan!


Blir inte mycket skrivande idag... satte mig bara en snabbis framför datorn:)

Ska gå och sätta mig i soffan hos älsklingen <3 FREDAGSMYS<3

Imorgon bär det av för att fira kusinvitamin och morbror som igentligen fyller på söndag :P


Skriver mer imorgon om jag hinner, annars på Söndag :D


Hoppas ni alla får en trevlig helg!

Ta hand om er
<3<3

Torsdag

Hejsan, igen !


Blev lite ändrade planer... Mimmie kunde inte hänga med ner på stan, för dom skulle få gäster. Men Jocke hängde med ner på stan ist :) Vi köpte aldrig skjortan som jag hade tänkt. Jocke hittade en klänning som han ville att hon skulle ha ist :) Den var jätte söt!

Sen gick vi bara omkring och kollade runt på lite allt möjligt, blev ingen lång tur på stan... Var nog där 1 timma eller någe sånt. När vi gick hem så gick vi förbi på Blue Lotus för att kolla om Jockes vantar var där, men jag tror inte dom var där, Andreas som jobbar där skulle kolla efter han hade gjort klart en tatuering om dom fanns där... Efter Blue Lotus så gick vi upp till mormor och morfar som bor mitt emot för att lämna pengar som jag var skyldig henne :)

Hon betalade för Mollys sittpåse, för jag hade inte pengar på mig igår... Och det gick inte att betala med kort där :P
Men nu har jag iaf betalat tillbaka, det känns skönt! Jag hatar verkligen att vara skyldig folk pengar.



I Måndags så tyckte jag att det kändes som att det skulle bli en JÄTTE lång vecka... Men imorgon är det Fredag, den här veckan har ju bara flygit iväg :O Känns som att det var Söndag igår ungefär!

Hoppas nästa vecka går lika fort :D för då fyller jag snart :)


Men nu ska jag gå och lägga mig i soffan och kolla vänner med Jocke... Jag börjar känna mig hängig igen :/

Skriver mer imorgon !



En liten bild på tre av mina söta hundar:)
Uno, Chillie och Walther <3






Ta hand om er alla
<3<3

5 Månader <3

Hejsan!


Idag hr Molly och jag bara haft en mysdag hemma tillsammans :) Hon är så mysig min lilla ängel <3

Hon blir 5 månader idag:D Det går så fort framåt så man hinner knappt med:P 

Nu ligger Molly på filten och leker. Jocke kommer snart hem så då får hon busa med pappa, för jag ska ner på stan igen och köpa den där söta skjortan som jag skrev om med syster yster :)


Nu ska jag gå och ta på mig kläder som inte är spyor på :P

Skriver mer när jag kommer hem!

Ta hand om er alla
<3

Nya kläder

Hejsan!


Idag har jag och Molly vart nere på stan med mormor :) Försökte hitta någe fint till Molly som hon ska ha när jag fyller :) Hittade ingen klänning som jag hade tänkt att hon skulle ha... Men hittade en jätte fin skjorta som hon kan ha till sina jeans, Jocke ska bara hänga med ner och gödkänna den innan vi köper den :P

Hittade en tunika till mig också, jag blev väldigt nöjd med den :D
Plus att jag slipper ha BH i den, det är verkligen helt underbart !

När vi bestämde oss för att gå hem så råkade jag titta in i en affär, och jag blev lite smått eller ganska mycket förälskad i två t-shirtar som var till Molly :) Så jag slank in där och köpte dom medans Molly och mormor stod utanför, så nu han hon världens gulligaste t-shirtar! Ska ta kort på dom och lägga ut dom så ni får se hur dom ser ut!


Nu ska jag gå och kolla på Vänner med Joakim. Mimmie kommer snart över och kollar på Mollys och mina kläder, så måste skynda mig :P


Ta hand om er alla
Puss och Kram
<333

Titt Ut

Hejsan!


Idag så har Molly och jag vart ute hos mamma och vart ute och gått med alla hundar :) Det var väldigt skönt att få komma ut på en lång promenad ute i skogen!

Fick byta så att Molly inte har liggdelen i vagnen längre. Det går verkligen inte att ha henne liggandes där längre, hon vill bara sätta sig upp :P Men hon blev nöjd när jag tog bort den iaf :D

Hon hade jätte roligt när hon fick se allt så bra, Så imorgon blir det en promenad ner till stan för att hitta någe fint till Molly, som hon ska ha när jag fyller :)



Idag när vi satt ute så lekte jag och Molly titt ut, då sa hon titt flera gånger, vet inte om det räknas som att hon sa någe... Men hon sa det flera gånger på raken, sen efter ett tag så sa hon det igen :) Jag är iaf jätte stolt över min lilla ängel :D <3






Jag hinner inte skriva mer nu... Ska gå och hjälpa älsklingen plocka undan i köket innan vi kollar tv :)

Men jag skriver mer imorgon !


Ta hand om er alla
Puss och Kram
<333

Molly<3

Hejsan!


Jag är fortfarande sjuk... Jag börjar bli lite irriterad på att jag hostar hela tiden och tappar rösten hit och dit!

Jag tycker inte om att inte kunna prata!! Ska ringa till läkaren imorgon bitti och hoppas på att jag får en tid dit. Man måste ringa direkt på morgonen för att få en tid direkt på morgon... Hade tänkt ringa idag men då får jag vänta till typ nästa vecka med att komma, jag tycker det där är lite konstigt... Men, men.



Nu ligger lillskruttan och sover i sängen :) Det är ganska svårt att få henne och koppla av när man lägger henne nu, eftersom hon kryper nu så har hon fått för sig att hon ska krypa runt i sin säng också... Och då blir hon arg när hon väl ska lägga sig ner för att sova... För då ligger hon antingen på nappen eller så vill hon inte sova på magen eller någe sånt liknande... Så det blir lite springande fram och tillbaka nu förtiden :P
Men jag älskar det :D

Molly blir ju 5 månaden om 3 dagar :) Tiden går verkligen fort... Igår när vi kollade på korten från BB så kan man inte förstå hur liten hon har varit... Hon är ju så stor nu, hihi.




Igår hade Molly en riktig (spydag)... Jag som trodde att det hade blivit bättre... Får hoppas att hon inte spyr lika mycket idag!

Det var ingen mening med att ens försöka ha rena kläder igår, hann int mer än att byta byxor så var dom också nerspydda... Måste vara jobbigt för henne att spy sådär mycket!

Dom på BVC tycker inte att vi behöver komma dit försen vi har en bokad tid, eftersom hon följer sin kurva så fint!
Men är det konstigt att vi blir oroliga när hon spyr sådär mycket?
Vi ska dit den 16 Mars, så det är ju inte jätte lång tid kvar, men iaf!


Nu ska jag gå och lägga mig i soffan ett litet tag... Känner att jag inte riktigt orkar sitta vid datorn så länge när jag har feber!

Försöker skriva ett till inlägg ikväll... Beror på om jag hinner och hur mycket feber jag har!


Ta hand om er alla
Puss och Kram
 <333


SJUK!

Hejsan!


Jag har inte orkat sätta mig vid datorn nu över helgen, eftersom jag fortfarande är sjuk... Det verkar visst aldrig gå över. Igår vaknade jag utan röst och den kom inte tillbaka försen på eftermiddagen!
Idag kan jag iaf prata, är hes fortfarande, börjar bli väldigt trött på att vara sjuk!



I Fredags så satt Molly helt själv för första gången :D Och, nej det var inte bara en lyckoträff i nån sekund... Utan hon satt verkligen länge och skrattade :) Jag är en mycket stolt mamma:D

Nu ligger älsklingen på golvet och försöker få Molly att krypa till honom, Men nu blev hon ledsen... Hon vill ju mysa med sin pappa tror jag, för hon blev glad när han tog upp henne :)



Ska kolla lite tider på Krekolas... Jag och Anna-Liisa ska gå tillsammans så jag får köra med henne också... Hon är ute åka åker lite mer än Mamma och morfar. Så snart ska lilla jag ta körkort:D
Längtar verkligen!

Nu ska jag gå och läsa lite körkortsteori sen göra några tester :)

Försöker hinna med mer skrivande ikväll!





Min duktiga dotter som sitter helt själv :D <3

Ta hand om er alla
Puss och Kram
<333


Måate bara tillägga

Hej igen !


Måste bara säga att nu har jag kommit över stadiet med att inte skaffa barn igen:P

Gjorde det för ett tag sen, men har inte skrivit om det... Nu känns det som att jag är redo att gå igenom en förlossning till... Men det ska jag inte göra nu på ett tag iaf... Vi tänker inte skaffa ett till barn än! Jag ska plugga innan nästa kommer !

Men men var bara tvungen att säga att jag är redo att gå igenom en förlossning igen :P


Ska göra som Anna gjord, ska försöka skriva om min förlossningsberättelse eftersom min är extremt dåligt skriven... Men jag orkar inte skriva om den nu när jag är sjuk, men ska iaf ta tag i det nu snart!

Hoppas på att den blir bättre :)

Puss och Kram
<333

Snöfri Torsdag

Hejsan!


Vad skönt att vakna upp utan att det snöar en massa, Jocke har inte vart ute och plogat inatt och ska inte ut idag heller, helt underbart :D

Jag är fortfarande sjuk... Det verkar inte vilja gå över. Känns nästan som att det blir värre och värre. Jocke var hemma från jobbet idag också, eftersom jag är så yr att jag nästan ramlar ihop när jag går, men jag tror han ska till jobbet imorgon... Om det inte har blivit bättre under dagen så ska jag fråga mormor och hon kan komma upp imorgon och hjälpa till med Molly :)

Nu ligger Molly bus inne i sängen och vägrar att somna... Hon har inte sovit sen 07:00 imorse när hon vaknade, så hon börjar bli väldigt grinig nu... Men det är bara att springa och ge henne nappen som hon spottar ut hela tiden, hon brukar somna till slut :)
Nu verkar det ganska lugnt inne hos henne, så hon har nog somnat  nu :)


Vi flyttade in henne till sitt egna rum i Tisdags, och hon sover mycket bättre i eget rum. Annars vaknar hon av Jockes väckarklocka och ibland vaknar hon till när vi går och lägger oss... Men nu sover hon som en stock till klockan 07:00. Jag trodde inte att det skulle funka att ha henne i ett eget rum, trodde hon skulle bli jätte grinig när vi la henne, men nejdå hon somnade direkt :)

Vi ska åka och kolla om vi hittar en barnstol till köket också, det går inte att ha henne sittandes i knät längre, hon ska bara ta allt som vi äter då... Hon är ett litet matvrak, hihi.  Vi har hittat en tripp trapp trull stol på babyproffsen ska kolla på den om vi vill ha den. Den är ju ganska bra eftersom hon kan ha den länge. Men vi får se vad det blir för nån. Jag lägger ut bild på vilken vi köper när vi bestämt oss :P

Nu ska jag gå och lägga mig soffan och vila, för nu håller mitt huvud på att explodera :/  Jag skriver mer ikväll, om jag orkar sätta mig vid datorn, det beror på hur jag mår !


Ta hand om er alla
Puss och Kram
<333

Förlåt!

Hejsan!


Förlåt för att jag vart så dålig på att skriva... Jag ska skärpa mig nu !

Har vart mycket med Jockes plogning och nu har jag gått och blvit sjuk. Jocke var tvungen att vara hemma från jobbet idag, eftersom jag har feber och är helt yr... tyckte inte att jag kunde ta hand om Molly idag, vore ju inte sådär jätte bra om jag ramlade ihop när jag håller i henne.
Jocke och Molly har spenderat dagen med lite far och dotter tid :) Hihi, dom har vart ute och gått i det fina vädret och sen har dom busat en massa här inne, jag blir så glad när jag ser dom tillsammans, mina söta charmtroll<3

Nu är dom iväg till SÅGEN för att ta en fika där och sen tror jag att dom skulle titta förbi på Arver(där Jocke jobbar).

Själv sitter jag här med en mycket härlig förkylning med feber och ont i halsen :/ Väldigt roligt måste jag säga ! 



Hur som helst så ska jag komma igång mer med bloggen nu! Ser ut som att det ska bli mindre plogande nu... Snön börjar lugna ner sig lite iaf :)

Jag har pratat med BVC, dom sa att vi skulle prata om det när vi ska dit på Mollys vanliga kontroll, vilket är snart.
Hon tyckte inte att det lät speciellt farligt eftersom hon mår bra, hon går ju upp i vikt som hon ska och lika pigg och glad som vanligt :)
Så nu är jag lite lugnare! 


Här kommer en liten bild på mina älsklingar  :) <3





Ta hand om er alla
Puss och Kram
<333

RSS 2.0