listor

Hej,hej!
Nu sitter jag och funderar på om jag ska börja med en 30-dagars bildlista men jag vet inte om jag kommer kunna följa den, men får se om jag kanske testar iaf. Det är ett under om jag klarar den fullt ut om jag börjar, haha!

Idag har jag ringt som en tok för att kolla varför dom inte kommer och fixar våran toalett... Men dom svarar inte när man ringer, så jag ska testa ringa imorgon igen och svarar dom inte då så får jag ta en promenad ner dit och fråga vad f*n dom håller på med!!
Så vi får helt enkelt ligga och lyssna på våran rinnande toalett inatt också!

Idag så var min lilla skrutt så trött, så jag fick lägga henne 17:45... Hon brukar lägga sig vid 19:00 så det blev helt fel med tiderna idag!
Men jag kunde inte göra så mycket, för hon gick och hämta sitt nattlinne och gick till sängen och så var hon jätte gnällig eftersom hon knappt orkade med sig själv :/
Imorgon har dom iaf  maskerad dag på hennes dagis,  jag tänker inte klä ut henne något på morgonen men dom sa att om hon tycker det är roligt så har dom lite kläder till dom minsta eftersom dom inte brukar vara utklädda när dom kommer på morgonen.
Hur som helst så ska dom även ha (disco) så lilla Molly kommer nog bli överlycklig eftersom hon älskar att dansa :P

Nej, nu ska jag läsa alla bloggar som jag följer sen så ska jag mysa ner mig i soffan :)




Puss & Kram
<3

Vad folk tycker ^^
Postat av: evelina fahlström

Ja börja med en lista du också! Du kan ju försöka så gott du kan :D

2011-02-24 @ 09:27:18
URL: http://fevelina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0