Morgon trött :P

Hej,hej!




Idag har det verkligen varit varmt och skönt :D Jag älskar när det är såhär varmt, då trivs jag verkligen :)



Jag tänkte berätta att Molly har bestämt sig för att inte sova efter lunch något mer nu verkar det som. Hon tar ut alls in sömn på morgonen... När Jocke väckte henne imorse och kom in med henne till mig i sängen så sa hon till mig: Mamma, jag sova nu :/ Usch jag känner mig inge snäll när jag måste hålla henne vaken. Vi väckte henne klockan 08:00 och hon la sig klockan 18:00 så man tycker ju inte att hon ska behöva sova mer än så, men hon är lite morgontrött. Hoppas att hon tar ut det nu när hon är liten så vi inte behöver tjata på henne sen när hon blir en tonåring :)

Haha, jag tycker det är lite roligt. För många mammor tycker det är jobbigt att dom behöver gå upp så tidigt på morgonen och jag tycker det är jobbigt att våran dotter sover för länge på morgonen. När man låter henne sova ut på helgen så brukar hon vakna runt 11:00. Men jag kan ju inte lägga henne tidigare än klockan 18:00 på kvällen tycker jag.
Vi får se om hon blir piggare på morgonen när hon blir äldre :)


Jag har inte så mycket mer att skriva om idag... Jag tänkte gå och packa ihop lite kläder som vi behöver tvätta innan vi åker till Turkiet :)

'








Puss & Kram
<3

En vanlig Måndag

Hej,hej!




Jocke har ju vart i London över helgen med jobbet, så jag och Molly har umgåtts med mamma hela helgen. Det är därför som jag inte har skrivit något under helgen... Kännes inte så snällt att sätta sig och skriva ett inlägg när hon var här :P


Men jag måste säga att det är väldigt skönt att Jocke har kommit hem. Jag har saknat honom <3

Han har saknat mig och Molly bara under helgen så det kommer nog bli väldigt jobbigt för oss att vara ifrån Molly en hel vecka nu när vi åker till Turkiet :(
Jag kommer inte må bra på Fredag när vi lägger henne :( Jag vet ju att hon kommer ha det bra hemma hos sin farmor men iaf <3




Imorgon ska Molly få gå till dagis igen för nu är alla svinkoppor uttorkade :D Får se om hon blir arg imorgon när vi lämnar henne på dagis eller om hon inte bryr sig :P

Idag så har vi vart ute en sväng till mamma för att Molly skulle få cykla :) Hon tycker det är jätte roligt att cykla och hon kan nästan ta på sig hjälmen helt själv nu. 



Vi har även hjälpt svärmor att flytta lite saker till hennes lägenhet, men vi kunde inte hjälpa till så mycket idag eftersom Molly skulle sova :P

Så nu blir vi av med tv:n.... Man ska INTE låna saker av folk... vi kan inte köpa en ny tv den här månaden eftersom vi ska till Turkiet och Jocke var i London i helgen. Det går ju lite pengar till det!

Jag är på dåligt humör för det kommer bli tråkigt utan tv och utan skohylla! Plus lite andra saker. Nej, jag tänker då inte låna något mer av någon! Isf ska man köpa det eller få det. Punkt slut!



Nu tänkte jag faktiskt gå och diska så det blir klart :) Men jag skriver imorgon igen!


Puss & Kram
<3


Förlåt...

Hej,hej!



Förlåt så hemskt mycket för att jag inte har skrivit något.... Men det har vart fullt upp i helgen. Jag skriver ikväll när jag har lagt Molly för natten :)


Puss & Kram
<3

Mysiga veckan :)

Hej,hej!



Molly blev hemma från dagis idag också och jag tror att jag har henne hemma imorgon också :) 
Jag tror inte att kopporna har gett sig riktigt än så hon kan lika gärna stanna hemma imorgon också så vi är säkra på att hon inte smittar någon annan!

Det har vart riktigt mysigt att få ha henne här hemma hela dagarna :) Det är roligt att hon får gå på dagis eftersom hon får ut så mycket av att vara där och så hinner ju jag med att fixa lite saker på egen hand när hon är på dagis. Men jag saknar henne väldigt mycket när hon är iväg på dagis så den här veckan har vart helt underbar :D

Vi var iväg hela familjen i förmiddags och handlade hem lite mat och det var också roligt för lilla Molly skulle hjälpa till med att hämta allt :P Sen var hon så glad över att hon fick välja en sak själv :)


När vi kom hem så busade vi omkring som galning medans Jocke duschade och sen så käkade vi lite lunch :)

Molly la sig när Jocke hade åkt till jobbet, och hon sov idag :D Så hon har vart glad hela eftermiddagen också. Ungefär vid 15:00 så kom mamma och Emil hit på besök och då blev Molly överlycklig :D

Dom stannade kvar här och käkade kvällsmat med oss så det har vart en jätte rolig dag!
När dom drog sig hemåt så hoppade Molly ner i badet så hon blev ren och fin. Hon ville inte gå upp ur badet idag så hon satt kvar tills allt vatten hade runnit ut och tills vattnet var slut i hennes vattenkanna, haha!


Efter badet så kollade vi lite på playhouse disney innan hon skulle hoppa i säng :)
Nu sover hon som en stock :)

Jag frågade Molly det här starx innan hon gick och la sig :P


Jag: Ska du sova?
Molly: Nej
Jag: Ska du vara vaken då?
Molly: Nej
Jag: Ska du titta tv en stund till då?
Molly: Nej
Jag: Kan du säga något annat än nej?
Molly: Ja

Haha :P Hon är helt underbar min lilla bus :)



Nu, ska jag bara njuta av kvällen genom att läsa igenom några bloggar och kolla desperate houswives :)
Hade tänkt baka en kladdkaka till Jocke men det är lite svårt att göra utan kakao, så det får jag helt enkelt göra imorgon ist!

Får se om jag tittar in och skriver igen, men jag tror att jag redan har skrivit allt redan ;) Om det inte dyker upp något jätte viktigt!








Molly och hennes kusin Nellie står och kramas så sött
:) <3




Puss & Kram
<3


Molly Skogsberg

hej,hej!


Det blev inget dagis för Molly idag eftersom hennes svinkoppor inte har gett sig än... Men vi har haft en hemmadag ist :)


Innan Jocke åkte till jobbet så städade vi här hemma så nu är det riktigt fint. Efter städet så käkade vi lunch och efter det så stod Jocke och diskade. Så Molly och jag stod vid ballkong dörren och tittade när sopbilen kom, när Molly fick syn på den så ropade hon: Pappa, dä ä stora bilen! :D Så hon har sagt en 5-ords mening, jag är jätte stolt över våran söta tös :D <3



Vi bakade en mjuk pepparkaka idag också, så vi ringde mormor och morfar för att bjuda dom på fika :) 
Dom kom in till oss på eftermiddagen så stannade dom i ungeför 2 timmar.
Molly fick för sig att hon inte tillräckligt stor för att slippa sova efter lunch, så det har vart en ganska jobbig kväll innan hon hoppade i säng!

Hon var så trött att hon inte ens orkade med sig själv... Hon har fortfarande inte riktigt somnat. Hon ligger och småpratar för sig själv lite då och då!

Det är inte roligt när hon blir övertrött :/ Hoppas hon är utvilad till imorgon och att hon sover lunch imorgon. Det blir ju inget dagis imorgon heller för jag tror inte att kopporna har försvunnit tills imorgon bitti.


Jocke ska ju iväg till London i helgen med jobbet, så jag och Molly ska umgås med mamma då :)
På fredag ska vi sova ute hos henne och på Lördag kommer hon in med alla hundar tills oss :D


Ne, nu ska jag diska undan efter mig och sen kolla lite på desperate housewives, jag kanske kommer in och skriver ett inlägg till!


Puss & Kram
<3

Allt möjligt :)

Hej,hej!



I Lördags så firade vi ju som sagt Jocke och Johanna :) Det var jätte trevligt tycker jag =)

Det blev väldigt sent... Jag, Jocke, Emil och Kim åkte från Grundby klockan 02:30 ungefär hem till oss. Sen så satt vi på ballkongen ett litet  tag innan dom fick för sig att dom ville åka till McDonalds. Så vi hoppade ut i bilen och så körde jag hem Kim till sig först och sen körde vi mot McDonalds :)

Vi kom inte i säng försen klockan 05:00, så jag är fortfarande seg... Det var därför jag inte bloggade igår för jag var så trött!

Molly sov hos sin mormor i Lördags så vi behövde ju inte gå upp med henne på morgonen. Hade vi behövt det så hade jag nog mått väldigt dåligt :P

Igår så var vi ute hos mamma hela dagen :) Vi åkte en sväng till Sundbyholm. Molly åkte båt med Jocke och Emil och det tyckte hon var jätte roligt :)

Men hon blev ganska trött när vi skulle hem så hon fick åka med mig och mamma i bilen hem =)

När vi kom hem till mamma så åkte jag ut och fiskade med syster min. Det var väldigt skönt att få komm ut på skön och fiska lite, jag verkligen älskar det :D
Vi blev kvar ute hos mamma igår eftersom jag var ute på skönt, men idag är vi hemma och det är faktiskt ganska skönt att få sitta här hemma och bara ta det lugnt :P


Idag skulle jag och Molly egentligen ha åkt till Samantha och Ebba för att fira Ebbas 1-års dag. Men det blev inte så för Molly har fortfarande svinkoppor och det är ju inte så snällt att åka dit och smitta ner alla :/

Vi får helt enkelt fira henne en annan dag när Mollys svinkoppor har lagt sig :)
Men Grattis till lilla Ebba iaf :) <3

Nej, nu ska jag ta och läsa igenom alla bloggar, det finns ju en hel del att läsa eftersom jag inte har suttit vid datorn i helgen :P

Vi får se om jag skriver ett till inlägg lite senare ikväll!


Puss & Kram
<3

Kusin Vitamin <3

Hej,hej!




Idag har jag spenderat dagen men min kära kusin Linn :D
Vi har bara vart nere på stan och kollar runt lite och käkat på pasta huset såklart! Det blir alltid mat på pasta huset för oss när vi är på stan, haha.


Linns bil tyckte visst att  vi behövde gå en sväng idag för den bestämde sig för att sluta fungera när vi skulle åka ner till stan så vi fick helt enkelt ta oss en promenad ner  dit och sen hem =)


Nu blir det bara en lugn hemmakväll med lite film sen ska vi lägga oss skapligt tidigt så vi orkar imorgon. Jocke och Johanna firar ju sin 21-års dag tillsammans imorgon :)


Jag vet inte om jag kommer hinna blogga imorgon eftersom det börjar redan klockan 15:00, och jag ska ju hinna fixa mig innan det :P
Men om jag inte skriver imorgon så uppdaterar jag såklart på Söndag =)



Men,men nu ska jag och älsklingen välja ut någon bra film!
Puss & Kram
<3

Molly och svinkoppor

Hej,hej!



Nu har jag fått in bildena på datorn iaf :)
Så har kommer lite bilder på våran lilla söta dotter med svinkoppor!
Jag blev med på ett hörn och jag ser verkligen hemsk ut, men det bjuder jag på bara för att Molly är världens sötaste :)

Det som är positivt med att hon inte kunde vara på dagis idag är att vi fick en mysig heldag tillsammans ute i skogen :P


Jag älskar dig
Molly
<3



Puss & Kram
<3

min kväll är räddad :)

Hej,hej!




Som inlägget heter så är min kväll räddad om min bror Emil =) Fick låna hans spotify så nu kan jag skriva ett inlägg :D


Jag känner mig verkligen helt handikappad utan spotify, jag skulle ALDRIG klara mig utan musik!
Tack så mycket Emil <3

Idag så blev det inget dagis för Molly, för hon har fått svinkoppor... Härligt med allt dom drar hem sig från dagis! 

Så vi tog oss en tur till apoteket och köpte salva och disneyplåster :)
Skönt att lillskruttan älskar att ta på salva och plåster, så det är ju inga problem med det :)


Igår så var jag först en sväng på stan med Johanna när Molly var på dagis. Sen när jag hämtade Molly så åkte vi ut till mamma en sväng :)

Men på kvällen så åkte vi in till stan igen och plockade upp Johanna för att springa ner en snabbis till oriflame lokalen... Blev tyvärr inte så lång tid där eftersom Molly var tvungen att sova :P


MEn Johanna följde iaf med oss hem och sen stannade hon där hela kvällen, så pratade bara om allt och inget :P

Sen så skjutsade Jocke hem henne när han kom hem från jobbet och då blev det sängen direkt när han kom tillbaka! 

Jag sitter och försöker lägga in bilderna på Molly som jag tog idag, men sladden har visst bestämt sig för att strula idag!
Får be Jocke om hjälp när han kommer :)
Så jag lägger upp bilderna snart om det funkar... Men nu  ska jag avsluta här och försöka få in bilderna!
Puss & KRam
<3

Johanna :)

Hej,hej!



Jag orkar faktiskt inte skriva något idag, för jag vill krypa ner i min säng nu :)


Johanna åkte precis hem så jag har spenderat kvällen med henne och bara snackat massa skit :)
Jag uppdaterar imorgon ist!





Puss & Kram
<3

Bilder :)

Hej,hej!




Nu har min bror Emil räddat min kväll :) Jag höll på att bli galen över att jag inte fick lyssna på musik så jag fick låna hans Spotify :D
Så nu kan jag sitta här och sjunga för mig själv :P


Idag har jag vart med min kära kusin linn. Vi satt bara och pratade och det är alltid lika trevligt :) 
Vi hade inte så mycket tid idag så vi får helt enkelt ta en dag till :P


När jag åkte från Linn så åkte jag raka vägen till Mollys dagis för att hämta henne. Jag fick faktiskt med henne hem idag utan svårigheter :)
Hon brukar inte vilja hänga med hem, men hon var riktigt mysig när jag kom :) 


Vi åkte ut till mormor och morfar för att lämna lite tvätt till mormor. Dom fläckar jag inte får bort från våra kläder lämnar jag alltid till mormor för hon får verkligen bort ALLT. Jag vet inte riktigt hur hon gör för jag har provat att  göra likadant men det går inte... Men det är tur att vi har henne :)

Vi stannade iaf kvar hos dom en stund och busade. Sen så åkte vi vidare in mot stan för att köra Jocke till BK så han kunde köpa lite mat :) Molly blev jätte ledsen när vi lämnade av honom på jobbet igen :/

Men hon får ju träffa honom imorgon när hon vaknar :) Jag är nästan helt säker på att hon kommer ropa: PAPPA när hon vaknar imorgon :P 



Jag ÄLSKAR verkligen att se Jocke och Molly tillsammans, det är så underbart :) Min familj är så fin och jag älskar dom obeskrivligt mycket <3
Våran helt underbara dotter
<3

Jag har lovat Evve att lägga in bilder på mitt nya linne men jag har vart för lat för att lägga in bilderna på datorn, men nu har jag äntligen gjort det :)
Ska bara kolla om det går att lägga ut bilderna eller om dom är för hemska!
Som jag trodde så är bilderna hemska... Men det får bli en bild iaf, annars blir Evve ledsen :P

Där har du Evve :) Vad tycks?

Nu avslutar jag det här inlägget :)
Vi får se om jag tittar in igen!

Älsklingar
<3



Puss & Kram
<3

Svärmor :)

Hej,hej!






Idag har Molly vart på dagis eftersom jag var med mamma och jobbade, så det kommer bli en lång dagisvecka för henne :P
Men hon verkar inte lida för det, utan hon älskar verkligen att vara på dagis :D



Efter dagis så var vi iväg och handlade lite och sen blev det en sväng ut till mamma för att vi skulle hämta några spel till Mimmie som hon ska ha ikväll när några kommer över till henne.


När vi hade lämnat spelen hos Mimmie så åkte vi ut till Grundby för att umgås lite med Mollys farmor :P SÅ vi blir kvar här inatt :)


Jag har inte sådär jätte mycket att skriva om idag... Eller jag har väldigt mycket att skriva om men jag har inte riktigt tid att skriva allt nu för jag ska gå ut på en promenad nu :)


Puss & Kram
<3


Natti, natti

Hej,hej!




Nu ska jag gå och göra mig redo för sängen :) Ska upp och jobba med mamma en sväng imorgon så jag behöver sova nu om jag ska orka upp :)



Men jag återkommer imorgon, sov gott!
Puss & Kram
<3

köra

HEj,hej!



Igår var Jocke och några killar iväg med Emil till Linköping för att kolla på någon inlines kille tror jag att det var... För Emil fylle 21 igår :)

Jag och Molly var ute hos mamma nästan hela dagen, och sen åkte vi med mamma till Pelle och Åsa en lite sväng. Sen när jag skulle åka hem för att lägga Molly så ringde min svärmor och kollade om vi kunde sova där ist så vi åkte dit :P

När Jocke kom hem så åkte jag iväg för att skjutsa hem Linn, Rickard och Linus från mamma. Efter att jag hade lämnat av dom så åkte jag vidare hem till Pelle och Åsa, för jag tyckte det var lite onödigt att åka hem till Grundby när det var ungefär 1 timme kvar tills jag skulle köra hem mamma från Hällby, så jag väntade där helt enkelt :)


Sen efter att jag hade lämnat mamma hemma så blev det en sväng in till stan igen... Så jag kom hem ganska sent igår!
Jag gick och la mig typ halv 3, jag trodde att jag skulle vara helt slut imorse när Molly vaknade men jag kom upp utan problem och Jocke kom faktiskt också upp helt utan problem fast han hade druckit en hel del :)

Nu ligger Molly och sover och Jocke är iväg och kör lite motorcykel. 

Jag och Jocke funderar på om vi ska gå på bio ikväll men vi får se om vi orkar och har lust ikväll!



Nu ska jag kolla runt lite här innan Molly vaknar  :) För hon vill nog gå ut en sväng sen när hon vaknar :)



Puss & Kram
<3

Motorcykel

Hej,hej!




Igår var jag iväg till Skärholmen med Johanna Vi kom dit ungefär 40 minuter innan det öppnade så vi fick sitta i bilen och snacka skit :P

Det var verkligen jätte trevligt att åka iväg en hel dag för att bara gå runt i affärer :) Jag fick med mig ett fint linne hem som jag verkligen ÄLSKAR :D

Men vi hittade inte speciellt bra där inne, för det tog oss ganska lång tid att hitta ett matställe, haha vi är så smarta ibland!



Lilla Molly blev hämtad av farmor på dagis igår och det gick jätte bra :) Skönt att veta att det går bra eftersom hon ska bo där i en vecka när vi åker till Turkiet! 
På tal om Turkiet så är det bara 3 veckor och 1 dag kvar tills vi åker :D Woho, ska bli skönt att få åka utomlands :)




Idag så har vi faktiskt inte hunnit göra så mycket... Vi har vart nere på stan och bokat en klipptid till mig så jag får lite finare toppar. Sen har vi bara vart hemma och busat på ballkongen :)

Nu sitter jag ute hos mamma och väntar på att Jocke ska ringa och säga att han har övningskört klart så jag kan åka och hämta upp honom... Han övningskör till motorcykel och jag är inte överlycklig över det!
Jag blir extremt orolig när han är ute och åker med sin motorcykel :/ Så jag sitter och väntar på att han ska ringa så jag vet att han lever!
Som ni kanske märker så gillar jag inte motorcyklar.



Jag tror att vi ska vara kvar ute hos mamma ikväll, för Jockes kompis skulle nog komma över hit en sväng senare ikväll och jag tror att vi ska grilla... Men jag är inte jätte sugen på att stå ute vid grillen när det är sånt här väder ute. Vi får helt enkelt se vad som händer under dagen :)

Nu ska jag läsa igenom alla bloggar innan Molly vaknar!


Puss & Kram
<3

Elin =)

Hej,hej!




Igår så blev vi kvar ute hos mamma och jag hade ingen dator där så det blev inget bloggande igår kväll :/


Jag var som sagt ute hos min svärmor igår och pratade lite med henne :) Hon hade Monika där också så vi satt bara där och pratade tills jag skulle åka och hämta Molly från dagis. När jag hade hämtat upp min lilla tös från dagis så åkte vi ut till mamma :)

Vi är där ute väldigt mycket nu när det är så fint väder... Men det är bara för att jag avlider om jag ska sitta inne i stan när det är såhär varmt!
Plus att Molly älskar att vara ute på landet och springa omkring :)

Idag så har vi vart ute hos mamma en sväng också men vi åkte hem idag iaf :) Det är mycket skönare att ligga i sin egen säng och sova ist för på ett par dynor :P






Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på för roligt faktiskt.... Jag är lite irriterad på spotify just för tillfället! Så jag har ingen musik :/ Plus att jag har extremt ont i magen :( 
Idag är en sån där dag då jag verkligen saknar min underbara älskling så jag kommer antagligen ha jätte tråkigt tills han kommer hem....

Nej, nu ska jag läsa lite bloggar sen ska jag lägga mig i soffan och försöka hittta något roligat att kolla på :)



Puss & Kram
<3


Sol :)

Hej,hej!



Idag ska jag ta mig en sväng ut till min svärmor och umgås lite med henne :) 
Jag stannar där tills jag ska hämta Molly från dagis. När jag har hämtat Molly från dagis så tänkte jag försöka hitta på något roligt att göra i det fina vädret :)

Kanske blir en tur ut på landet så vi kan bada och sådär :P

Jag skriver sen ikväll så får vi se vad vi hittade på för kul!

Jag tänkte bara tillägga att jag fortfarande kör på mina morgonpromenader :)




Puss & Kram
<3

Upptagen

Hej,hej!



Jag har verkligen inte haft tid att blogga i helgen... Känns som att jag aldrig hinner blogga på helgerna!
Vi har egentligen inte gjort sådär jätte mycket... Mest vart ute i det fina vädret och sådär :) Men det känns ju inte speciellt kul att gå in och sätta sig vid datorn när det är så fint ute :P


Men nu när det är vardag igen så har jag typ all tid i världen på kvällarna, om jag inte städar eller något sånt skoj!


Idag har jag spenderat lite tid med min underbara kusin Linn :) Det blev tyvärr inte så lång tid idag, för lilla Molly bestämde sig för att hon inte ville sova efter lunch.
Med andra ord så har Molly haft en väldigt jobbig eftermiddag :/  Hon somnade iaf som en stock när hon la sig för natten, men hon kommer nog inte bli så glad när vi väcker henne imorgon. Hon gillar inte att gå upp när hon inte har sovit klart.


Nu har jag plockat undan i köket och hunnit duscha! Så nu ska jag bara vänta på att Jocke kommer hem från jobbet så jag kan gå och lägga mig :P

Jag är verkligen jätte trött idag, men jag känner mig så elak om jag lägger mig innan Jocke kommer hem... Han tycker det är tråkigt om jag sover när han kommer hem. 

Nu ska jag försöka hinna läsa igenom alla bloggar innan det blir natti natti för min del :)





Puss & Kram
<3

Hinner inte

Hej,hej!
Jag hinner inte skriva idag... Men tänkte bara hoppa in och säga att jag inte har glömt bort bloggen :)
Jag skriver imorgon!


Puss & Kram
<3

Hemmafru

Hej,hej!



Idag har våran lilla bus fått ett diplom på dagis :) Hon har gått och blivit städhjälte, haha :)
Ja det passar henne iaf för hon älskar att städa här hemma! Det roliga är att hon faktiskt är riktigt duktig på att städa, det är inte bara att plocka undan som gäller när hon sätter igång. Utan hon ska damma och fixa, och det blir riktigt fint när hon städar :D



Idag var vi ute hos mamma och hämtade hem all våran tvätt, så nu har vi väldigt mycket kläder här hemma, haha! Vi har ju inte plats för allt.


Jag har bakat idag igen, men idag fick inte Molly vara med. Jag gjorde det direkt när hon hade hoppat i säng... Så nu finns det väldigt mycket mockarutor här hemma. 

Jag har börjat känna mig som en hemmafru... Jag städar extremt mycket hela tiden och jag bakar hela tiden... Det konstiga är att jag tycker att allt är riktigt roligt. Det är till och med roligt att diska, vad är det för fel på mig?!
Men det är ju iaf väldigt skönt för Jocke att komma hem och allt redan är fixat här hemma, då får vi lite mer tid över till varandra :)


Ikväll får Jocke titta film själv för jag har lovat att skjutsa hem Emil direkt när Jocke kommer hem från jobbet...  Jag lär ju inte orka titta på någon film när jag kommer hem igen!

Ne nu får jag nog ta och vattna mina blommor lite, sen ska jag skriva lite i Mollys baby bok :)

Vi får se om jag tittar in här lite senare och skriver!

Puss & Kram
<3

Plockar

Hej,hej!



Idag så har Molly träffat ett troll på dagis, och det har hon pratat väldigt mycket om sen hon kom hem :P Haha, jag tycker det är så mysigt när hon verkligen försöker förklara någonting :)


Efter dagis så åkte vi hem, när vi klev ur bilen som kom mormor och morfar som skulle komma och fika... Så lilla Molly blev väldigt glad när hon fick gå och hålla dom i handen.
Dom stannade i typ 2 timmar, det var väldigt trevligt med lite sällskap :)

När dom åkte hem så busade jag med Molly, vi har dansat omkring som galningar här hemma :P
Efter dansen så började vi laga lite mat, när hon hade ätit upp så tänkte jag att vi skulle hinna baka lite innan hon la sig så hon får vara med på det :)

Vi slänge ihop en mjuk pepparkaka lite snabbt och hon tyckte smeten var jätte god, men efter att vi hade ställt in den i ugnen så var hon tvungen att hoppa i sängen. Hon får smaka på den imorgon så får vi se om hon gillar den när den är klar! :)


När Molly hade somnat så började jag plocka undan här hemma, så nu ser det fint ut igen efter dagen :) 
Jag hatar att gå och lägga mig när det är stökit, för det är inte roligt att vakna till. Så jag har ju iaf något att göra när jag väntar på att Jocke ska komma hem från jobbet :)

Men när man plockar varje dag så finns det inte sådär jätte mycket att göra så det går ganska snabbt... Men, det 'är iaf fint här hemma :D

Nu har jag tänt lite ljus här hemma också, så det är lite mysigt :)
När Jocke kommer hem så ska vi kolla på en film, sen blir det sängen direkt!
Jag har inte så mycket mer att skriva om idag.... Jag kan bara tillägga att jag fortfarande håller mig till mina promenader :) Eller imorse så gick jag ingen promenad utan jag tog mig en sväng på min crosstrainer, men jag gjorde det innan frukost också :D
Jag känner mig så duktig!



Vi hörs imorgon :)
Puss & Kram
<3

Skit väder

Hej,hej!



Ne nu är jag irriterad på det här vädret! Jag vill inte ha snöväder i Maj.
Jocke tog sin jacka när han åkte till jobbet idag, men jag tänker då inte göra det! Jag tänker inte ta fram vinterjackan när jag väl har lagt undan den :P Jag vill ha sol!




Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på för roligt... Hinner nog inte göra så mycket innan jag ska hämta Molly. Så jag får försöka hitta på något som jag och Molly kan hitta på i det här skit vädret :)



Jag tänkte ju baka något mer ikväll men kan inte komma på något roligt... Så om ni har några roliga tips så kan ni kommentera det :D

Nu ringde mormor också, dom ska komma över på en fika när jag har hämtat lilla Molly, så då fick iaf något att göra idag :)
Puss & Kram
<3

Bakning

Hej,hej!



Idag har Molly och jag vart ute hos mamma... Jag har klippt klorna på hundarna, så nu är det avklarat :)
När mamma kom hem från jobbet så tog vi oss en promenad ner till mormor och morfar, jag fick ha Molly på axlarna :P
Hon var så söt... Jag gick och sa meningar och hon härmade mig precis :D Jag blir så glad när hon gör något nytt, vilket hon gör hela tiden ;)




Ikväll så har vi lagat mat och sen badat, vilket hon tycker är jätte roligt! Men det är ett litet problem att få upp henne ur badkaret :P Men när vattnet hade runnit ut helt och hon inte hade något kvar i sin vattenkanna så gick hon med på att gå upp :)

Efter det så blev det lite musses klubbhus sen hoppa hon ner i sängen!

När Molly hade somnat så började jag att göra mockarutor, vilket jag trodde skulle bli helt misslyckat. Men dom blev faktiskt goda :D
Imorgon ska jag nog försöka mig på något mer som jag aldrig har bakat, jag blir glad när jag bakar :P
Och Jocke blir glad av att få äta upp det, haha!

Nej, nu ska jag göra mig redo för sängen! Vi hörs imorgon.

Puss & Kram
<3

söndag

Hej,hej!




Nu sitter jag hemma i min sköna säng och skriver :)
Idag så tog vi det bara lugnt, och det var faktiskt riktigt skönt! När vi åkte hem från mamma så svängde vi förbi och kollade på ett hus, det var jätte fint så vi kanske ska på visning :)




Ikväll har jag vart ute och gått med syster min en sväng, det var faktiskt riktigt skönt att komma ut en gång till idag.
Jag måste få en grön pelare på min stegräknare varje dag för då har jag gått tillräckligt på en dag :)
Så ibland blir det mer än en promenad :)



Vi har även fått finbesök här hemma ett litet tag men det är hemligt vem det är :P


Ja, jag har inte så mycket mer att skriva om idag faktiskt.... Men jag skriver mer imorgon såklart. Jag hoppas på fint väder så Molly och jag kan gå ut på en promenix :D
Sov gott
<3
Puss & Kram
<3

Bloggen

Hej,hej!



Förlåt, förlåt och förlåt! Jag har inte kunnat blogga om jag ska vara helt ärlig... I Fredags så gjorde jag massor och var verkligen upptagen hela dagen och på kvällen så umgicks jag med min underbara älskling så jag ville inte sätta mig vid datorn då.
Igår så var det fullt upp hela dagen och det kan jag inte prata om här på bloggen... Det känns lite tråkigt att inte kunna skriva om vad som hänt men ni får överleva den här gången!




Idag vet vi inte riktigt vad vi ska hitta på... Molly ligger och sover just nu men när hon vaknar skulle det vara roligt att hitta på något roligt. Men det är ju inge kul att det ska regna :/ 
Hoppas vi hittar på något iaf!




Jag har iaf vart duktig och hållt mig till mina morgon promenader, så än sålänge funkar det :D
Nu håller jag tummarna för att jag verkligen håller mig till det här! Det tråkiga är ju bara att det tar sån tid innan man ser resultat.
Jag fick höra igår att det syntes att jag hade gått ner i vikt och det känns alltid skönt att höra :D


Nu ska jag umgås lite med Jocke och försöka planera in något kul vi kan göra idag :)
Återkommer ikväll!
Puss & Kram
<3

RSS 2.0