En av mina favoritbloggar :/

Måste bara skriva till en av mina favoritbloggar att jag gärna vill ha lösen till hennes blogg :/

Idag när jag skulle läsa din blogg var den låst =(

Så om jag kan få ditt lösen http://froststedts.blogg.se/ så kan du skicka den till min mejl... [email protected] :)

Kram till dig <3

En stor dos Evve <3

Hej,hej!




Idag var Molly på dagis, och hon tyckte det var riktigt roligt att få komma tillbaka efter två veckors uppehåll :P

Så jag passade på att gå en sväng på Tuna Park med mormor :)

Jag köpte ett par mammabyxor, det blev ett par jeans. Jag älskar jeansen dom är extremt sköna!!! 
Lite roligt att jag hittade ett par jeans som jag gillade... För jag har inte haft jeans på typ fyra år :P


Hade tänkt köpa köpa leggins för gravida men jag hoppade det idag eftersom jeansen blev så bra :) Mina vanliga leggins kan jag inte ha längre för dom spänner ganska hårt i magen och det är inte sådär jätte skönt... Men magen har ju iaf börjat växa så det är roligt :D


Jag köpte en liten kappa åt Molly också, den är jätte fin och Molly älskar den :D 

Efter tuna så åkte jag och hämtade upp Molly från dagis sen så tog vi en fika hemma hos mormor och morfar innan jag skulle skjutsa ut mamma till landet :)

Jag släppte bara av mamma lite snabbt och sen åkte jag och Molly vidare mot Anna-liisa för att fira henne =)

Så GRATTIS till min svärmor som fyller idag :D<3


Vi blev kvar ganska länge, så Molly kom inte i säng försen några minuter över åtta... Hon var jätte trött så hon somna som en stock direkt :)


Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på... Jag sitter och väntar på att man ska få se vem som åker ur idol idag, men annars händer det inte speciellt mycket!

Min älskling slutar om 30 minuter så han kommer snart hem iaf :) 
Det är ju helg nu för våran del :)

Imorgon så bär det av till Enköping för min del, jag ska äntligen får träffa min söta och underbara Evve :D 
Jag saknar henne sååå mycket. Det var jätte längesen vi träffades :/
Det brukar gå ganska lång tid mellan varje gång vi träffas eftersom vi bor en bit ifrån varandra :/

Men en hel helg men min sötis är precis vad jag behöver :D En stor dos Evve <3


Denna människa klarar jag mig inte utan
<3
Älskar dig min underbara vän
<3

Nu ska jag läsa lite bloggar och kolla om någon har skrivit :D


Puss & Kram
<3

Mamsen

Hej,hej!



Jag är ute hos mamma idag, så jag tänker inte sitta och skriva massor på bloggen idag!


Hoppar in och skriver imorgon ist :)




Puss & Kram
<3

Hej och hopp!

Hej,hej!



Nu har jag och Molly äntligen blivit friska :D Nu är det bara lite hosta kvar för Mollys del och jag springer med papper under näsan hela tiden, men det kan vi nog stå ut med :P

Jocke tycker också att det är väldigt skönt att vi är friska eftersom han inte har haft det så roligt här hemma när vi mått dåligt... Han var ju tvungen att vara hemma från jobbet eftersom jag hade så hög feber och han kunde inte gå ut med Molly eftersom hon inte orkade med något. Jag tror han blev glad när han fick åka till jobbet igår, haha!


Idag har vi vart ute hos mamma en sväng så Molly fick leka av sig lite :D
Hon tyckte det var riktigt skönt att få vara ute större delen av dagen, så nu sover hon som en stock :)


Ikväll har jag igen aning om vad jag ska hitta på... Jag vill titta på grey's anatomy men jag känner igen som har nästa säsong så det går ju inte. Jag har bara några bloggar kvar att läsa så efter det har jag absolut ingenting att göra :/



Jag ska försöka fixa en till blogg med lösen till så jag kan skriva lite saker där :) 
Kan kännas skönt att få skriva vissa saker där man har koll på vilka som läser :P


Igår så skrev jag och älsklingen kontrakt på ett hus, så nu är vi husägare :D

Den 15 December så får vi nyckeln, så då har jag bokat upp hela familjen som flytthjälp så vi kommer in i huset snabbt. Vill ju att det ska bli färdigt innan julafton :D

Ska bli riktigt skönt att få flytta till hus!
Jag trodde vi skulle behöva leta efter en fyra så att liten i magen skulle få ett eget rum, men det löste sig ju mycket bättre :D

Jag har ju gått in i vecka 15 nu så ska klistra in en liten text om det :)


Vecka 15

Ditt förstorade hjärta har nu en 20 % högre kapacitet, allt för att klara syretillförseln till dig och barnet. Runt vecka 15 kan man utföra fostervattensprov för att upptäcka eventuella kromosomrubbningar, som Downs syndrom. 

Ditt barn är 104-114mm långt mellan huvud och stjärt och väger omkring 50g. Barnets revben, blodkärl och näthinnor syns tydligt genom den lövtunna huden. Huden börjar täckas av lanugohår, mycket fina hårstrån som hjälper barnet att reglera kroppstemperaturen. Kroppsbehåringen följer mönstret på huden och bildar former som ser ut som fingeravtryck över hela kroppen. 

Hörseln fortsätter att utvecklas och i mellanörat börjar ett antal mycket små ben att hårdna. Eftersom hjärnans hörselcentrum inte har bildats än, är barnet inte medvetet om alla ljud. Fostervattnet som finns runt barnet leder dock ljud, så med tiden kommer barnet att börja uppfatta din röst och dina hjärtslag. Både huvudhår och ögonbryn blir grövre hos barnet. Har barnet anlag för mörkt hår börjar pigmentcellerna i hårsäckarna producera svart pigment. Fostrets längd mäts vanligen inklusive ben från vecka 15 av din barnmorska.



Puss & Kram
<3

Hej igen

Hej,hej!

Nu var det ett tag sen jag skrev... Men jag har haft fullt upp hela tiden!

Lilla söta Molly har gått och blivit sjuk. Vi var hos läkaren igår och dom sa att hon har fått falsk krupp... Så hon hostar jätte mycket och har svår att andas plus feber på det :(

Tycker så synd om henne. Hon vill knappt äta eller dricka. Vi får i henne jätte lite välling ibland och kanske lite lite saft :/

Jag vet inte hur många gånger vi har ringt rådgivningen, men dom säger att så länge hon får i sig lite vätska och välling så är det bra. Hoppas henne medicin börjar värka ordentligt till imorgon iaf!


På allt det så har jag gått och blivit sjuk också... Jag har feber så Jocke har vart hemma från jobbet idag, hoppas jag är frisk till imorgon så jag kan hjälpa till mer med Molly.


Jag tycker det är jätte tråkigt att jag inte kan blogga från min iphone också, för det skulle vara så mycket smidigare när jag inte har tid att sätta mig vid datorn. Plus att jag vill kunna blogga sen när det är dags för förlossningen, vore roligt att kunna uppdatera själv :)

Men som det ser ut nu så får jag be syster min att uppdatera den här gången med. Det kommer bli mycket för henne, för hon kommer antagligen att ta Molly när vi ska till förlossningen!
(Jag vet att jag planerar lite tidigt när det gäller förlossningen, men det är ju bra att vara förberedd)


På tal om lilla bebis så ska jag slänga upp en liten text om vad som händer i veckan som jag är i :)
Vecka 14

Du bör känna dig mindre trött än i inledningen av graviditeten för nu har du kommit till graviditetens andra tredjedel, och många av besvären från första tiden försvinner. Det är mycket möjligt att du börjar må fantastiskt bra. Äntligen ser du gravid ut. 

Eftersom hormonet progesteron ökat starkt den sista tiden kan du nu fåtrög mage. Progesteron får musklerna att slappna av. Trycket från den växande livmodern påverkar även den tarmen och hämmar dess arbetstakt. En enkel lösning på detta kan vara att dricka extra mycket vatten och äta fiberrik kost. En mörk strimma kan synas mitt på magen, den kommer förmodligen att blekna efter att barnet är fött. Bröstvårtorna och vårtgårdarna börjar också mörkna. Livmodern är stor som en grapefrukt. 

Ditt barn är nu 12 veckor gammalt och 80-93mm långt från huvud till stjärt. Vikten är nästan 25g. Fostret växer nu mycket snabbt och de inre organen mognar. Barnet rör sig mindre ryckigt och kan böja och vrida på handlederna, händer, fingrar, ben, knän och tår. 

Nervsystemet har börjat fungera. Ögonlock och naglar fortsätter att utvecklas. Ögonbryn börjar framträda på barnet och det börjar växa hår på huvudet. Nu går det att höra barnets hjärta med ett ultraljudsinstrument. Barnet dricker av fostervätskan och kan kissa. Nu får det all sin näring från moderkakan, som även producerar viktiga hormoner.

Barnet tränar in- och utandning som en förberedelse för livet utanför livmodern. Men den använder inte sina lungor i sin vattenfyllda värld, eftersom barnet får syre direkt från dig via navelsträngen och moderkakan.

 



Puss & Kram
<3

 


trött

Hej,hej!


Jag tänkte bara hoppa in här och säga att jag skriver mer imorgon, för jag är helt slut efter dagen :P


Så vi ses imorgon :)


Puss & Kram
<3

Jobbig natt

Hej,hej!



Inatt har det var väldigt jobbigt. Molly har gnällt hela natten och vi har ingen aning om varför :/ Hon hade ingen feber och hon värkade inte må dåligt alls, hon var bara trött... Så det blev ganska mycket spring inatt. 
Jocke sov inne hos henne ett tag och då somnade hon ett litet tag iaf. När hon vaknade imorse så var hon jätte pigg och på henne märktes det inte att hon hade vart vaken större delen av natten :P


Får se om hon kanske får lite mer sömn ikväll när hon lägger sig =)

Just nu sitter jag och har allmänt tråkigt... Jocke åkte till jobbet för några minuter sen så jag vet inte vad jag ska hitta på faktiskt!



Nu ligger annonsen på blocket ute, så om någon är lite sugen på en chihuahua valp så kolla in :D

http://www.blocket.se/sodermanland/Renrasiga_chihuahuavalpar_36055070.htm?ca=12&w=1




Puss & Kram
<3

Wordfued

Hej,hej!



Ja namnet på inlägget säger allt... Jag är beroende av wordfue :D Jag är verkligen helt galen i det!!

Så jag sitter och spelar det samtidigt som jag bloggar =)

Idag var jag iväg till BM för jag har hjärtklappningar till och från... Men allt såg bra ut och jag är tydligen frisk som en nötkärna.
Men hon sa att det kan bero på  att det blir stressigt med en bebis i magen och ett busfrö utanför magen... Så jag ska vila så fort jag kan!

Hon sa även att Jocke får ta hand om Molly när han är hemma så jag får ta det lugnt och vila. Om det inte går över och det känns sämre så skulle jag kontakta dom igen!
Hoppas det försvinner helt nu!



Jag och Molly blev bjudna på mat hemma hos mormor och morfar, det blev kalops! Jag älskar verkligen kalops :D

Efter maten åkte vi hem direkt för Molly var så trött och hon behöver lägga sig ganska tidigt om hon ska orka upp till dagis.

Stackars lilla Molly tycker det är läskigt när det blåser ute så hon hoppar upp till mig när det blåser till riktigt hårt... Men det ska vi försöka arbeta bort imorgon =)


Nu ska jag spela lite wordfued och läsa lite bloggar, sen blir det natti natti för min del =)
Puss & Kram
<3

Två inlägg på en dag :)

Hej,hej!

Ville bara lägga in det här eftersom jag är i vecka 13 nu :D <3

Eventuellt illamående i början av graviditeten har för de flesta kvinnor upphört helt, vissa känner dock av illamåendet under hela graviditeten. Från och med nu kommer livmodern att växa i en i en jämn och märkbar taktRisken för missfall har minskat med ca 65 % när man kommit in i vecka 13 och den första tredjedelen av graviditeten är tillända

Barnet är nu 11 veckor gammalt och ca 65-78mm långt från huvud till stjärt. Det är färdigbildat i den mån att barnet nu bara ska växa och mogna, tills att det kan överleva utanför sin mammas kropp. Inälvorna har nu börjat förflytta sig längre in i kroppen. Bukspottskörteln börjar producera insulin och levern börjar utsöndra galla. Barnets hals är färdigbildad och redan tillräckligt stark för att barnet ska kunna röra på huvudet. Ögonen flyttar sig till sitt läge på framsidan av huvudet och även öronen intar sin normala position. Det finns forskning som tyder på attbarnet börjar uppfatta ljud nu. Öronen är färdigutvecklade först i v.24 men man tror att fostret hör med hjälp av receptorer i huden som tar upp vibrationer.
Puss & Kram
<3

Allt och inget

Hej,hej!



Jag har inte skrivit något i helgen för det har liksom var fullt upp :P

I Fredags så spenderade jag bara dagen med älsklingen min tills han skulle iväg och åka motorcykel med Tero. Då åkte jag och Molly ut till mamma en sväng för att umgås med henne :)

Jocke tog körkort till motorcykel i Torsdags så det var därför dom skulle ut och åka lite :P

Vi blev kvar ute hos mamma och Jocke kom ut dit när han hade åkt färdigt :)


I Lördags så var vi iväg till Jockes kusin för att fira hennes 30-års dag. Vi blev bara kvar en liten stund, men det var trevligt iaf :)
Molly hängde med sin farmor och Benny hem för jag och Jocke skulle vidare till maddes 29-års fest. Det blev en väldigt lyckad kväll :D


I Söndags så tog vi det ganska lugnt på dagen sen klockan 15:00 så åkte jag, Jocke och Molly till Madde igen för då var det fika för släkten :)

Efter det så åkte vi vidare till Jockes lillebror Jesper för att fira hans 16-års dag :)
Vi har som sagt haft ganska mycket att göra i helgen, men trevligt var det :D


Idag har jag och Molly vart iväg och gungat i stadsparken med hennes gammelmormor :)
Jag tror vi var i lekparken ca 2 timmar och hon ville inte gå därifrån när vi gjorde det... Men vi var tvugna för hon skulle ju ha mellanmål :P

När vi väl kom upp till mormor och morfar så var hon glad igen :) Stanna hos dom ganska länge för att busa, sen så tog vi vagnen och gick hem för att varva ner till natten :)

Molla var jätte trött när vi kom hem så vi tittade bara lite på musse innan vi borstade tänder sen blev det natti, natti på en gång :P

Får hoppas på att hon är pigg imorgon när hon ska upp till dagis :D




Vad har hänt mer då.... Jag har blivit lite mer irriterad över det jag skrev om förut, som ni antagligen inte förstod ett skit av :/


Fick reda på några saker i helgen om det hela, så nu är jag ganska så säker på att det inte kommer gå att lösa!
För jag ber inte om ursäkt när jag inte har något att be om ursäkt för... Ne usch den här människan blir jag bara mer och mer irriterad på!

Det är extremt irriterande att en människa som har förstört så mycket ska försöka komma in i min släkt!
Fanns det som är skönt är att jag vet vart jag har min släkt och jag vet att dom står bakom mig till 100%
:)


Dom har hela tiden sagt till mig att det kommer bli så skönt att bli av med allt när jag slutar skolan och att jag ALDRIG mer behöver ha något med människan att göra... 
Och som dom sa, fyfan vad skönt det var när jag slutade skolan och slapp allt!
Så jag släpper aldrig in skiten igen för jag älskar mitt liv och min underbara familj som stöttar mig igenom allt :)


Nu fick ni er ett till inlägg om det, som ni antaglingen inte fattade något av den här gången heller :P
Men det är skönt att få skriva av sig iaf!


Puss & Kram
<3


Onsdag =)

Hej,hej!


Idag har jag ju som sagt vart ute hos min kusin Linn ett tag och bara snackat skit, och jag kan meddela att jag verkligen behövde prata av mig :D


Efter det så åkte jag och hämtade Molly från dagis och sen vidare mot Arver för att plocka upp mamma som hade lämnat hennes bil till Jocke :)
Så jag körde ut henne till sig, vi blev kvar där och käkade kvällsmat :) När vi kom hem strax efter 18:00 så somnade Molly som en liten stock :)

Hittills har jag spenderat min kväll åt att plocka iordning lite här hemma, ätit extremt mycket körsbärs tomater och kollat på OTH :)
Lillen i magen tycker tydlingen om tomater, haha!
Ne, men sen jag blev gravid har jag iaf vart helt tokig i tomater... Det ska helst vara körsbärs tomater men finns det inte hemma så går det lika bra med vanligt :D


Jag har ju ätit tabletter mot mitt illamående... Låg liksom och spydde hela dagar och fick inte i mig något, så barnmorskan sa att jag skulle börja äta dom där tabletterna.
Men nu har jag inte ätit dom på några dagar och illamåendet är inte så farligt och jag har inte spytt något :D

Hoppas det försvinner helt snart, för jag gillar inte att må illa hela tiden!

Men annars tickar graviditeten på bra:) 
Vi har försökt berätta för Molly att det ligger en liten bebis i mammas mage men jag tror inte hon förstår :P

Hon kanske förstår sen när magen växer och det börjar röra sig lite så hon kan känna det :)


Nu tänker jag inte babbla på mer om det, för jag måste hinna läsa alla underbara bloggar :D

Min underbara familj
<3




Puss & Kram
<3

Linn :)

Hej,hej!


Nu sitter jag och väntar på att jag ska få köra Jocke till jobbet så jag hinner åka ut till Linnsan en liten sväng innan jag ska hämta Molly på dagis :)

Ska bli skönt att få snacka massor av skit med henne, alltid skönt att få ur sig allt ;)


När jag har hämtat Molly har jag faktiskt ingen aning om vad vi ska göra... Det är ju regning och tråkigt ute idag så jag har ju ingen lust att vara ute.. Molly gillar inte heller regn sådär jätte mycket faktiskt. Hon blir bara ledsen när det ska regna :P


Ne, nu ska jag gå och slänga upp mitt slitna hår i en toffs och få iväg Jocke, haha!

Jag vill färga mitt hår lite snyggt nu... Så om ni har några ideér så är det bara att kommentera :D


Mammas fina älskling
<3



Puss & Kram
<3

Underbart :D

Hej,hej!



Ja nu har ni fått vänta lite :)


Saken är den att jag har inte vart sjuk som jag har sagt hela tiden... Utan jag är gravid igen :D

Så Jocke och jag ska få en till liten snutt =)


Idag var jag på mitt första ultraljud och jag är i vecka 12+1, och allt såg bra ut hittills :D Nu håller jag tummarna för att det ska se bra ut på nästa ultraljud också :D


Här kommer några söta bilder på våran lilla älskling :)
Det var inte det lättaste att få bra kort på våran älskling sa hon för det var en livlig liten bebis :D



Nu ska jag gå och kollar på idol, men hoppas ni får en mysig kväll :D


Puss & Kram
<3

Vilken underbar dag!

Hej,hej!



Förlåt för dålig uppdatering... Men jag har verkligen inte haft tid :(

Tänkte bara säga att jag kommer skriva ett längre blogginlägg ikväll :D


Just nu väntar jag på en sak så ni får också vänta :)




Puss & Kram
<3

Valparna :)

Hej,hej!


Har har ni bilder på dom söta valparna som är till salu :)
Om någon kanske är itresserad... Två söta tikar :D

Pluto
Rosalie





Jag kan inte skriva något inlägg ikväll, för jag har inte riktigt tid... Men tyckte det var viktigt att lägga upp dom här sötisarna iaf :D


Puss & Kram
<3

RSS 2.0