fortsättning

Hej,hej!
 
 
 

Igårkväll så skrev jag ju till Arla om det där äckligt vidriga krypet som fanns i vårt mjölkpacket... I förmiddags så fick jag svar från dom om att dom tyckte det var bra att jag skickade in och berättade vad som hänt, och så frågade dom om jag hade föremålet kvar(jag skulle inte kalla det föremål utan det var ett vidrigt kryp :P). Skickade tillbaka och sa att jag hade sparat det. Så nu ska dom skicka hit en liten påse som jag kan lägga ner krypet i och skicka iväg det till dom, så att dom kan göra en analys :)

Tycker det var riktigt bra av dom att svara så pass snabbt och att dom faktiskt tar tag i problemet :D 
Så nu håller jag tummarna på att påsen kommer med posten imorgon så jag kan skicka iväg det där vidriga krypet från detta hem! Nej jag är inte rädd för kryp men det var inte sådär jätte mysigt att få den upphälld i sitt glas kan jag meddela!
 
Fortsättningen kommer när jag har fått mer svar från Arla :)


Idag har jag vart och handlat inför midsommar så nu är nästan allt klart... Glömde köpa hem filmjölk och majonäs men annars så var faktiskt allt med :)
Fick även med mig två filtar hem. Jag och Jocke fick en varsin av mamma förra sommaren, Jocke fick en benvit och jag en vinröd. Så idag köpte jag en rosa och en grön... Tänkte att Molly skulle få den rosa och Eddie den gröna, så när vi kom hem gav jag Molly den rosa och Eddie den gröna. Men det blev ett jäkla liv från båda två, för Eddie ville ha den rosa och Molly ville ha den gröna haha :P

Men nu är dom nöjda när dom har bytt filtar med varandra, tokungar :P



Vi har försökt få Eddie att sluta med vällingen. Så nu i ett par dagar har vi gett honom en liten slurk med vatten i flaskan ist för välling. Första dagen var han lite butter över att det vara var vatten i men sen gick det bra. Idag fick han ingen flaska alls och han somna helt utan problem :D Jag är så stolt över våran fina lilla pojk som börjar bli en stor pojk :D
När han är van vid att somna utan välling så ska vi även påbörja uppdrag sluta med napp :)

Hoppas han slutar med napp lika enkelt som Molly gjorde :)


Nu ska jag gå och byta om lite, för min älskade Joakim ringde och sa att han är på väg hem med ved. Så jag ska hjälpa honom att lasta av det :) 
Men ha en fortsatt trevlig kväll!

Puss & Kram
<3

hon som vet allt innan jag själv vet det

Bästaste du!
 
 
 
 

Evelina Fahlström heter människan i mitt liv som vet precis allt om mig plus lite till!
Jag vet inte hur jag skulle ta mig igenom en dag utan denna underbara människa, för det går bara inte!


Jag är så glad över att jag har fått träffa och lära känna henne. Klart vi har haft våra bråk när vi var lite yngre och lite mer fjortisar av oss :P 
Men tänk att även när dom bråken har varit så har hon alltid funnits där för mig och jag vet att hon alltid kommer öppna dörren för mig när jag kommer. Hon finns där för mig om jag så skulle vilja ha hjälp klockan 03:00 på natten!
Tack vännen för att du är du och jag hoppas att du vet att jag finns här för dig dygnet runt <3


Jag saknar henne så extremt mycket eftersom vi inte träffas så ofta som vi behöver men även om det går månader innan jag får träffa denna underbara människa, så vet jag att ingen av oss är griniga för det! 

Släpper dig aldrig bästa, det vet du ;) <3

SHOOLABOBO MÄMÄ <3 (Japp, folk får tycka att vi är töntiga som säger så men det är vi det)

 
 
 
 

Arla

Hej,hej!
 
 
 
 

Från den här veckan och några veckor framåt så jobbat Joakim 07:00 - 16:00, så nu ska man börja ställa om sig på dom tiderna :P
För det första så fick jag såklart väcka Jocke idag när han skulle upp... Jag började väcka honom kl 05:50 eftersom han ville komma upp till 06:00. När klockan var 06:50 så fick jag äntligen upp honom... På något höger eller vänster så kom han faktiskt inte försent till jobbet, jag antar att jag inte vill veta hur fort han körde dit :P

Imorgon får jag börja väcka honom tidigare så han slipper stressa som en galning och hinner få i sig frukost. Jag vet att det kanske låter dumt att jag ska väcka honom och att han faktiskt kan ställa en klocka själv. Men nu är det så att jag verkligen HATAR hans larm till telefon eftersom han måste ha så pass högt på för att vakna... Så det står mellan att jag själv ska ställa klockan och väcka honom eller att jag ska få en hjärtinfarkt varje morgon när hans klocka ringer. Så jag har tagit på mig ansvaret att väcka honom ist :)

Hur som helst, när jag hade fått upp honom ur sängen så fortsatte jag att sova tills barnen vakna. Molly vaknade kl 09:00 och kom då in och la sig hos mig för att ligga och prata lite strunt :)
Låg där tills Eddie vakna kl 09:30, då var det bara att hoppa upp ur sängen för att göra gröt åt oss alla tre :)

När vi var klara för dagen här hemma så satte vi oss i bilen för att röra oss mot Maxi och handla lite saker. När vi var klara på Maxi så körde vi raka vägen ut till mamma för att käka lite lunch där.
Eddie slängde i sig lunchen fort för han var trött och ville sova en sväng. Jag fick extremt huvudvärk efter lunchen(antagligen av åskan) så mamma lekte lite med Molly medan jag fick vila en stund inne i soffan för att se om det skulle släppa, TACK mamma för att jag fick vila lite :)

När Eddie vakna så vaknade även jag men huvudvärken hade inte släppt då heller :/ 
Den släppte när det började åska så jag njöt verkligen av åskvädret idag :)


När klockan började närma sig 15:30 så började vi fixa med fika för Sten skulle komma på besök. Vi väntade och väntade tills klockan blev 17:00... Då började mamma undra om hon kanske hade tagit fel på dag. Så vi bestämde oss för att dricka kaffe själva. När klockan blev 17:30 så kom Sten iaf... Det visade sig att det bara var mamma som hade hört fel tid :P
Så det fick helt enkelt bli en kopp kaffe till för oss :)

Jag och barnen stannade bara tills klockan var strax efter 18:00, för då var vi verkligen tvugna att åka hem så barnen kunde lägga sig. Dom slockna som två stockar direkt när dom fick hoppa ner i säng. Så jag tror inte att det kommer vara jätte lätt att få upp dom till dagis imorgon. Någonting säger mig att dom kommer bli väldigt irriterade på mig när jag ska väcka dom :P
Imorgon så ska dom lägga sig i tid :)


Igår när Jocke skulle hälla upp mjölk så kom det ut ett äckligt kryp ur förpackningen!!! Jag har sätt dom där krypen två gånger förut när jag hällt upp mjölk ur andra förpackningar... Men dom två gångerna så tänkte jag att dom kanske låg i glaset innan. Men den här gånger såg vi verkligen hur krypet kom ut ur förpackningen, BLÄÄÄ!!!!
Så nu blir det att reklamera till Arla, för inte fan tänker jag dricka mjölk med kryp i! Usch, mår illa bara jag tänker på det där äckliga krypet!
Tur att den var död iaf.

Här kommer en bild på den där saken!
 
Vi har dragit upp krypet på kanten för att vi skulle kunna ta kort på det. 

 
 
Nu ska jag avsluta det här långa inlägget och läsa lite andra bloggar ist :)
Ha en bra kväll!
Puss & Kram
<3
 
 

Mamsen

Hej,hej!
 
 
 

Imorse vaknade vi hela familjen kl 09:30 av att Eddie låg och sjöng inne i sin säng. Så det blev att hoppa upp ur sängen för att fixa iordning frukost till oss alla.
Efter frukosten så åkte jag och barnen ut till mamma för att lämna kvar Eddie där ute.
 
Vi stannade en liten stund ute hos mamma innan jag och Molly åkte mot hällby. Lars begravning var fin förutom att prästen var riktigt läskig. Men det var bara att försöka bortse från honom!

Efter begravningen så åkte jag, Joakim, Jesper, Sara, Macke, Mattias och Stina till amarant och fikade lite :)


Nu på kvällen så har vi vart hemma hos Anna-liisa och Benny och grillat hamburgare :) 

Just nu så sitter vi ute hos mamma och kollar på film... Eller jag kollar datorn medan mamma och Jocke tittar på film.
Vi sover ute hos mamma ikväll för Joakim ska iväg och köra cross imorgon och jag ska lösa melodikrysset med mamma såklart ;)
Jag och mamma ska även åka in till stan och heja på Mimmie imorgon när hon springer å-varvet. Så om Jocke inte hinner hem i tid så ska jag lämna barnen hos Anna-liisa och Benny tills han kommer hem.


Hoppas på att det blir fint väder imorgon och att Mimmie slår sin tid :D 

Nu ska jag stänga ner här och kolla på filmen jag också. Men ha en trevlig kväll!
Puss & Kram 
<3

Criminal Minds

Hej,hej!
 
 
 
 

Idag har jag jobbat lite och efter jobbet så åkte jag och mamma hem till mig för att fortsätta måla vardagsrummet... Färgen tog slut efter ett tag men det är nästan helt klart nu :)


När kl började närma sig 15:00 så åkte jag till Arver för att hämta en sak hos Joakim och sen plockade jag upp syster för att vi skulle hämta barnen tillsammans :)

Efter dagis blev det en tur till Maxi, vilket Eddie inte uppskatta sådär jättemycket eftersom han var så pass trött efter en heldag på dagis! 
När vi kom hem så blev det bara lite bus för Eddie sen hopp ner i säng!
 
 
Molly och Mimmie bakade en paj medan jag fixade våran vegetariska mat idag :) både maten och pajen blev supergoda :)

Efter mat och en liten bit paj så blev det även sängen för Mollymus. Hon hade dock lite svårt att komma till ro idag, jag gissar på att hon ville leka med Mimmie ist för att sova :P


Hur som helst så har jag och Mimmie kollat på dubbelavsnitt av Criminal Minds tillsammans :) Underbart med dubbelavsnitt men tråkigt att det är säsongsuppehåll nu, längtar redan tills nästa säsong börjar :)


Imorgon så ska vi på begravning för Jockes pappa, så imorgon blir det inte mycket bloggande för min del. Eddie kommer stanna hemma med min mamma eftersom han inte är sådär jätte duktigt på att sitta tyst och stilla speciellt länge.
Hoppas iaf på att dagen blir så bra som den kan bli. 


Nu ska jag ta och prata med Evve en stund till innan jag måste hoppa ner i sängen för att orka gå upp med barnen imorgon :)

Puss & kram
<3

Barnen och träning

Hej,hej!
 
 
 
 

Idag har jag gått runt och vart lite irriterad för mig själv... Hatar att jag inte kan träna så mycket som jag vill, eller jag hatar att jag inte kan åka ner till Friskis och träna så mycket som jag vill. Skulle jag vara där så mycket som jag vill så skulle jag vara där varje dag och köra ett pass.
Synd att man inte har en barnvakt som alltid kan ställa upp när man vill.  Tur att jag har mamma som ställer upp så jag kan köra två pass på vardagarna iaf. Blir så självklart träning fredag och Söndag när Joakim är hemma. Sen blir det träning hemma dom andra dagarna. Men det är ALLTID lättare att träna när man är nere på underbara Frikis!!!


Ska bli skönt när Jocke går in på sommartider på jobbet, för då kommer han jobba 07:00 - 16:00. Vilket betyder att jag faktiskt kan träna VARJE dag :D WOHOO!!


Har även satt upp ett mål med syster.... Jag ska springa å-varvet med henne nästa år :D 
Så jag måste sätta igång mer allvarligt med löpning och intervall träning :) 
Tur att jag har Mimmie som hjälper mig med att få ihop min träning som jag behöver! ;)



Idag så var jag på utvecklingssamtal på dagis. Jag gick det ifrån med ett stort leende på läpparna och kände mig som världens mest stoltaste mamma på denna jord :D 

Molly ligger långt före i allt, så dom gör lite mer avancerade saker med henne så hon inte behöver göra saker som hon redan kan göra lätt som en plätt :) 
Hon fick även beröm för att hon visar som empati hela tiden  :) 

Eddie fick också även mycket beröm för att han tar för sig så mycket och det har inte vart något problem alls med att skola in honom :) Han äter jätte duktigt och följer deras rutiner utan att dom behöver säga något :D 



Japp, jag är stolt  och jag tänker skryta så det bara skriker om det om mina underbara barn idag! Jag är ALLTID stolt över mina sötnosar men idag så känner jag mig sådär extra stolt :) 

Molly och Eddie ni är bara för underbara och ni gör mig så lycklig <3 Tack för att jag får vara eran mamma, det finns inget bättre <3 Puss på er mina små hjärtan :)

 
 
 
Älskade små ungar <3
 
 
 
 



färg och jordgubbar

Hej,hej!
 
 
 

Idag åkte jag ut till mamma när barnen var på dagis. Jag passade på att sola lite och bara snacka skit med mamma :P

När jag hade hämtat barnen på dagis så åkte vi direkt hem. Eddie hade inte sovit så mycket på dagis idag så han hoppade ner i sängen direkt när vi kom hem. 
Jag och Molly gick ut på gården och rensade ogräs i växthuset och bland alla jordgubbar :) Molly passade även på att äta upp dom flesta jordgubbar som hade blivit röda :P
Molly tröttnade efter ett tag så hon tog fram cykeln och började träna på att cykla ist :)


När jag var klar med jordgubbarna så gick jag in och tog upp lilleman, han blev inte jätte glad på mig när jag väckte honom men han kunde verkligen inte sova längre.
Tog med honom ut och hjälpte honom upp på pargungan så han kunde gunga med Molly. När vi hade gungat och sprungit runt på tomten som galningar ett tag så kom mamma och mormor hit. Då blev det att gå in för att göra kvällsmat till hela bunten.
Molly och Eddie åt så mycket så jag trodde att dom skulle spy upp maten igen, men den stannade kvar som tur är ;) Med andra ord så tror jag att maten var uppskattad!

Efter maten så hoppade Eddie ner i säng direkt och Molly la sig i sin säng och kollade lite på Pettson och Findus medan jag, mamma och mormor målade vidare här hemma :)

Vi håller på och målar om i vardagsrummet, äntligen ska det bli vitt där inne :) 
Jag är skapligt trött på att se allt det där fula träfärgade och dom där hemska vävtapeterna som är helt missfärgade efter 100 år på väggen :P

När mamma och mormor åkte hem så slocknade Molly och jag fortsatte med att måla taket. När jag hade målat i 1 timme så hoppade jag in i duschen och tvättade bort all färg som jag hade fått på mig. Jag är tydligen expert på att spilla färg på mig när jag målar, jag förstår verkligen inte hur jag lyckas :O 
Tur att det går att tvätta bort :)



Men nu ska jag ta och avsluta här så jag hinner läsa några bloggar och prata med min fina Evve innan jag ska stänga av datorn :)
Ha en fortsatt trevlig kväll :)



Puss & Kram
<3

Joakim min älskade <3

Grattis min älskade Joakim på din 23-års dag 

<3

Jag älskar dig

<3

Hans fina tårta som Mimmie, Molly och jag har gjort :)




Stackars Molly <3

Första bilden är från strax innan hon la sig och andra är när hon vaknade imorse :/ 

Hon har salva på första bilden, om ni undrar vad det är :)

Stackars liten <3


intervall/flex & Myggor

Hej,hej!
 
 
 

Sådär nu är jag duschad och klar för idag, ska alldeles strax hoppa ner i min sköna säng :)


Idag har jag testat på intervall/flex för första gången och det var så sjukt jobbig men extremt roligt :D
Tur att syster yster ska hålla i intervall/flex på Måndagar kl 19:00 snart :D Jag kommer göra ALLT för att kunna gå på både hennes och Annelies pass :)

Med andra ord så var det en lyckad träningsdag idag också :D



Idag var jag även ute hos Linn och Thyra en sväng när barnen var på dagis :)
Var trevligt att få träffa dom igen, för det var veckor sen sist jag träffa dom!


Efter Linn så åkte jag och hämtade upp mamma för vi skulle möta upp Mimmie på Maxi. Hoppade in på Maxi med Mimmie och handlade alla ingredienser till tårtan som vi gjorde till min älskade Joakim :)
Tårtan blev jätte fin så jag hoppas att Joakim tycker om den också :P


Ska slänga upp en bild på tårtan så ni får se den sen :)



Imorse när vi vakna som kom Molly invandrade till oss som vanligt och då såg vi att hennes öga inte såg ut riktigt som det brukar. Hon har blivit biten av en liten jävla mygga så det var eller det är fortfarande väldigt svullet!
Stackarn har visst blivit lika allergisk som jag är mot mygg :/

Ska kolla med BVC vad jag kan ha får allergimedicin hemma till henne om hon nu skulle bli stucken av en geting t.ex!
Så synd om våran söta lilla Molly <3



Slänger upp bild på hur hon såg ut när hon vaknade och hur hon såg ut senare mot kvällen i samma inlägg som tårtan!



Nu ska jag fixa bilderna och sen ska jag sova för imorgon ska jag vara på friskis kl 06:20 :)
Ha en trevlig kväll!
 
 
Puss & Kram
<3
 
 

träning

Hej,hej!
 
 
 

Idag har jag och barnen vart ute hos mamma och haft det allmänt lugnt!

Badade lite en stund sen kom Mimmie ut och då lekte vi lite med Mollymus medan Eddie låg och sov :)

Dagen har bara susat iväg fast än vi egentligen inte har gjort någonting speciellt!
När vi kom hem så stoppa jag ner Eddie i sängen direkt och sen slänge jag och Molly ihop lite käk innan hon skulle hoppa in i duschen. 
Molly somna vid 19:00 så jag har hunnit med att tvätta lite och plockat undan i köket. Nu finns det inte mycket mer att göra här hemma så jag tänker bara slappa framför datorn tills Joakim kommer hem :)




Igår var jag och körde ett box-pass med syster vilket var lika roligt som vanligt... Det var dock extremt mycket varmare i salen än va det brukar vara, men vi överlevde :)
Efter träningen så gick vi hem till Mimmie och käkade lite innan vi tog oss en promenad hem till mig :)

Blev med andra ord 1 timmes promenad också, så igår somnade jag med gott samvete :)

Idag skulle jag egentligen ha kört afrodans men mamma orkade inte ha barnen idag så jag ska köra intervall/flex med Mimmie imorgon, jag kommer dö!
Jag var död efter cirkelfysen men jag kommer nog tycka att det är ett lätt pass efter att jag har kört intervall/flex :P

Men jag behöver mer utmaningar så jag inte stannar på en nivå, för då kommer man ingenvart med vikten inte.




När jag ändå sitter och skriver om träning så måste jag få skriva av mig lite om en sak....

Vad irriterande det är att se när folk kommer med undanflykt på undanflykt för att inte träna, visst ibland finns det saker som hindrar en från att träna men inte hela tiden!
Jag har själv vart där en gång och jag tror att det är därför jag tycker det är så extremt irriterande. Antigen så är man bara ärlig och säger att man inte vill träna eller så tar man tag i saken och tränar!

Sådär nu fick jag skriva av mig det också :)


Imorgon så fyller min älskade Joakim år så jag ska försöka hitta något litet åt honom imorgon. Vi ska inte fira honom försen på Torsdag. Han ska få en annan grej av mig senare men vill iaf ha något litet att ge på Torsdag :)

Vi kommer ju inte ens kunna fira honom något här hemma eftersom han jobbar kväll och barnen åker till dagis kl 09:00. Men jag tror faktiskt att det är jag som lider mer av att jag inte kan fira honom så mycket imorgon än vad han gör :P


Men nu ska jag ta och läsa igenom lite bloggar och göra mig en kopp kaffe :)
Puss & Kram
<3


 




Mamma

Idag är det en helkväll med världens bästa mamma :)
Hoppas ni alla har en lika trevlig kväll som jag :)

Puss & Kram


RSS 2.0