Måndag

Hej,hej!
 
Nu är det Måndag igen och då är det bara att börja om med alla sysslor för den här veckan. Eddie startar veckan med hög feber och en liten förkylning. Han vaknade inte försen 10:15 och han sover nu igen.. Hoppas feber försvinner snabbt!
Molly har vart över hos grannen och lekt så jag har spenderat förmiddagen med att vika tvätt och slängt in några fler maskiner med tvätt. Nu sitter jag och Molly och väntar på att maten ska bli färdig så vi får lite lunch i magen.


Efter det så blir det nog lite mer plock och lite bus med barnen innan vi måste åka och hämta Jocke från jobbet. 
När vi hämtat upp honom så ska vi nog åka ut till Andreas och hämta upp Jockes jacka som han glömde där i Lördags :)


Men nu ska jag gå och slänga in tvätten och tumlaren och plocka fram lite tallrikar så vi kan äta :)
 
Ha en trevlig måndag i regnet :)
Puss & Kram

Lilleplutt

Hej,hej!
 
 
Måste ju meddela att min bästa vän Evelina och hennes sambon Sebastian ska få tillökning i November :D
 
Jag är så glad för deras skull :D Jag tror att det kommer blir en liten tös den här gången :D
 
Här kommer en liten bild på bebis <3<3
 
Grattis igen hihi :D <3<3
 

sjuk

Hej,hej!
 
Jag hade visst turen att åka på en förkylning... Kände igår när vi var iväg och jobbade att jag hade lite ont i kroppen. Så inatt vaknade jag av att jag hade fått feber, så idag spenderar jag dagen hemma på soffan i lugn och ro. Sambon körde barnen till dagis imorse och hämtar hem dom sen när han har slutat. Så nu håller jag tummarna på att jag är frisk tills imorgon så jag kan återgå till jobbet. Känner mig ganska så oaktiv när jag bara ska ligga på soffan... 


Hur som helst så satt jag inne på fb och kollade tidigare idag så då såg jag att en kille har hittat en liten duva helt övergiven... den har knappt fått fjädrar stackarn. Så det slutade med att Mimmie hämtade den och körde ut den till mig så vi kan ha den ute på gräset i en bur så den växer till sig(om den överlever vill säga). Mimmie har vart och köpt lite maskar i djuraffären så hoppas att han äter det. 


Jag har hunnit med att ringa till Vårdcentralen också för att få en tid till Molly. Hon är nog allergisk mot myggor precis som jag. Vi hade redan ringt om det men vi fick aldrig hem någon kallelse utan igår fick vi hem en faktura för uteblivet besök... Men,men  nu är fakturan bortskriven och så har vi fått en ny tid över telefon så nu vet jag när vi ska dit :)


Nu ska jag återgå till ligglägge i soffan igen, för huvudet var inte helt okej med datorn känner jag.
Ha en trevlig dag!
 
Puss & Kram
<3

Alicia

Hej,hej!
 
Nu är midsommar över så nu har vi resten av sommaren att se fram emot. Veckan började ju verkligen som en vanlig svensk sommar med massor av regn!
Det positiva med regn är ju att man faktiskt hinnet uträtta massvis med andra saker än bara tomten ;)
 
Idag har jag och barnen vart in till stan för att lämna in vårt tyg till soffan på kemtvätt eftersom Tero låg och sov i soffan när han slog sig i poolen... Så det var några blodfläckar på dom. Hoppas verkligen att dom går bort annars är det bara att beställa tre nya överdrag.
 
Vi har även hunnit med att tvätta nästan all tvätt i tvättkorgen :)
Vi har vart lite sega idag alla tre, så vi tog itu med såna där grejer som man slapp jobba för mycket med haha!
Hoppas att jag är lite piggare imorgon för då är det dags för jobb igen.

 
Jaha, vad har hänt mer?! 
Jag försöker komma ifrån Friskis&Svettis som värd men det är inte det lättaste kan jag meddela, så innan någon människa funderar på att bli värd där så ska man tänka till ett steg till inanna man gör det.
Själva grejen är den att vi ska ha några tider(alla värdar) under sommaren... Men nu har jag fått börja jobba mer och jag kan inte stå värd på friskis då, jag kan inte ta kvällspass heller eftersom jag inte hinner med barnen då. Så nu försöker jag hitta några som kan ta mina tider i sommar men det är visst ingen som kan ställa upp verkar det som. Så jag för väl helt enkelt bara strunta i att gå på mina pass. 
Jag har försökt förklara för dom att jag omöjligt kan stå på passen så även om jag inte hittar någon som kan stå på dom så kan jag inte komma dit. Så jag sa till dom att dom får isåfall fixa värdar till dom tiderna... Men nej det är inte deras bekymmer säger dom. Dryga jävlar säger jag bara!!!
Nej då får det stå tomt där istället. Ska skicka ut ett tredje mail till alla värdar och svarar ingen då så har jag iaf försökt så gott jag kan med att hitta folk!
Ursäkta mitt tjat haha, men är jäkligt irriterad på det där stället och deras attityd!

 
Molly fick en hamster av oss på Midsommar, hon blev jätteglad :) Hon döpte den lilla tösen till Alicia, vilket jag tycker är ett väldigt fint namn :)
Dom verkar redan ha funnit varandra, för hon vill komma ut och sitta i Mollys knä så fort hon går in på rummet :)


Men nu ska jag ta och stänga ner här för jag ska hinna titta på Desperate Houswives och Gossip Girl innan jag hoppar i säng!
Puss & Kram 
<3
 

grattis min fina älskling

Hej,hej!
 
Idag fyller min fina älskling Joakim 24 år :) Så familjen har vart över och fikat lite :)
Det har vart en lugn och mysig eftermiddag/kväll. Jocke fick nya skor, lite kläder och en låda att ha alla badsaker i. Så jag tror att han är nöjd med sin dag :) födelsedagspresenten från mig kommer lite senare.

 
Så ett stort grattis till dig min älskling!! <3
 

 
Magnetröntgen gick bra idag, jag klarade av att ligga i den där tunneln... Trodde att jag skulle få panik när jag blev inkörd i den där! Men det är inget som jag vill göra igen iaf.
Fick någon konstig vätska i armen som skulle lugna ner magen så att bilderna blev så bra som möjligt. Den lugnade inte bara ner musklerna i magen utan den gav sig tydligen på ögonen så jag såg nästan ingenting på 2-3 timmar. Det var faktiskt lite obehagligt :P
Men nu ser jag iaf bra igen och hoppas på att det blir ett bra svar sen när dom kommer.
 
 
Nu ska jag fortästta kolla på Criminal Minds och sen mysa ner mig i sängen med min älskling!
 
 
Puss & Kram <3
 
 
 
 
 

Träd

Hej,hej!
 
 
Idag har vi fällt tre träd till här hemma, det börjat äntligen bli lite ordning på dom där träden :P
Blir så instängt när man har många stora träd på tomten. Det är tur att jag har morfar och mamma som alltid hjälper till när det gäller sånt där :)
Vi blev klara med träden precis i tid så jag hann in tid till mina söta småttingar :)


Efter dagis så åkte vi hemåt och åt lite mellanmål innan vi började städa här hemma. När Jocke kom hem så hängde jag med Molly upp till hennes rum och hjälpte henne med att möblera om hennes rum :) Det blev fint och hon fick lite mer utrymme!
Vi rensade även ut lite leksaker som var trasig och sånt som hon inte leker med längre. Jag tycker att vi skulle ha slängt lite till men det ville inte hon... Hur som helst så hoppas jag att det blir lite lättare för henne att städa på kvällarna nu. 
 

När vi var klara i Mollys rum så fortsatte jag med resten av huset. Så nu är det fint här hemma :) När Jocke hade stoppat ner Eddie i sängen så åkte han ut till mamma och hämtade ett bord som vi har lånat in till vardagsrummet. Det ser mycket bättre ut nu när man har ett bord vid soffan :)


Det har nog inte hänt så mycket mer idag fakiskt... 

Jag sitter fortfarande och försöker hitta något som jag kan ge till Jocke.. Men jag har inte kommit på ett skit :(
Får se om mamma kanske har några roliga förslag imorgon!

Nej men nu ska jag ta och vika sista tvätten för idag och sen hoppa ner i sängen så jag kanske orkar hålla mig vaken en stund imorgon. Vi ska ju ha lite födelsedagsfika här imorgon för min fina Joakim <3
Jag ska även iväg till sjukhuset imorgon på dagen för att kolla upp mina gallgångar igen. Har ju haft problem med min jäkla skit gallsten igen... Så dom ska kolla om jag har stenar kvar i gångarna. Vet faktiskt inte vilket resultat jag hoppas på! Önska mig lycka till helt enkelt.
 
 
 
Godnatt på er
Puss & Kram<3

Indra

hej,hej!
 
 
Här sitter jag på kvällskvisten och kollar runt på internet. Jag försöker verkligen hitta något till min fina Joakim eftersom han fyller på Onsdag. Som tur är så ska vi ha fest för honom på Lördag så jag har tid tills på fredag att fixa något.
Själva grejen är den att jag har noll idéer att komma med.... Sitter och kollar runt lite vad en hotellnatt kan kosta i sthlm, men där kommer vi till det roliga!!! Det finns ju tusen olika hotell att välja mellan där och jag har ingen aning om vilka som man ska välja?!
 
Madeleine skulle hjälpa mig att kolla lite olika standup grejer i sthlm och se om man kan köpa biljetter till det plus en hotellnatt. Men det ser inte ljust ut än sålänge :/
Jag vill liksom inte gå ner och köpa bara en tröja eller något sånt där tråkigt utan det ska vara något som han verkligen uppskattar. Så har ni tips så är det bara att slänga in en kommentar :)
 




Idag så var jag och Molly nere till stallet här bredvid oss. Matilda och Bella som har hästen har hästen är så snälla som låter Molly rida lite extra där :)
Molly har hoppat av glädje här hemma på kvällen när hon kom hem, hon stod till och med och sjung om Indra(hästen) i duschen haha :P

Hur som helst så började Molly och Matilda att mocka Indras box så fint och hon tyckte även att det var roligt. Sen så gick dom vidare ut till hagen och hämtade in henne för lite pyssel :)

Sen dök Bella upp och då gjorde dom iordning henne för en ridtur. Vi gick en liten prommenad först sen så gick dom in på ridbanan. Där Molly fick trava lite också :)
Indra hoppade till lite så Molly ramlade för första gången av en häst. Hon blev ledsen såklart och jag tror att hon tappade andan för en liten stund, så hon blev väldigt rädd också. Men när hon hade lugnat ner sig vilket gick väldigt fort måste jag säga :) Så hoppade hon upp på henne igen och skrittade runt en stund och tog ett par travsteg för att känna att det inte var farligt :)
Sen fick hon kolla på när Matilda och Bella red lite på henne och Matild ramlade också av och slog i höften, hoppas att hon inte har allt för ont imorgon!!
 
Efter dom hade borstat henne och släppt ut henne i hagen så gick vi hemåt för lite mat. Nu har hon tjatat om att få gå ner dit igen och hon tyckte det var riktigt roligt i stallet med Matilda och Bella. Hon har även ringt runt till lite folk och berättat om att hon ramlade av men har vart noga med att förklara att det inte var farligt att ramla av haha :P

En extremt nöjd Molly slocknade så fint i sin säng idag med andra ord :)



Så nu ska jag faktiskt stänga ner här och bädda ner mig så skönt i min säng :P
Puss & Kram <3

RSS 2.0