dagtid

Hej,hej!
 
 
Idag har det var en riktigt bra dag :) Känner knappt av värken längre, så hoppas verkligen att den är påväg bort helt och hållet.
Jag slutade tidigt idag så då hann jag hem och dammsuga och skura golven innan jag hämtade barnen.
Jag och mamma hann även åka förbi underbara hem och kolla lite. Jag köpte två lampor till nattduksborden och så hittade jag en soffa som jag verkligen vill ha. Jocke ska kolla måtten när han kommer in så får vi se om vi ska köpa den eller inte :)
Efter underbara hem så åkte vi förbi hööks och köpte nya ridstrumpor till Molly, hon har tjatat om dom där ridstrumporna väldigt länge nu :P
 
Efter jag hade hämtat barnen på dagis så åkte vi hem. Eddie var så trött så han la sig i sängen en stund och Molly kollade lite tv medan hon käkade mellanmål. Så då passade jag på att våtdamma lite också. :)
 
 
 
På tal om annat så är det underbart när Jocke jobbar dagtid. Vi får massvis med tid tillsammans här hemma och barnen är superglada över att dom får träffa pappa innan dom går och lägger sig. Jag är så glad över att jag kan åka och träna hur jag vill när han har kommit hem, det är så skönt att slippa tänka på att skaffa barnvakt för att åka till träningen :P Så nu sitter jag här hemma med träningsvärk som antagligen är riktigt härlig imorgon när jag vaknar :P
 
 
Nu ska jag gå och göra en kopp chai latte och invänta Greys Anatomy. Efter det så är nog Jocke klar med att klippa gräset så då ska vi mysa ner oss i sängen och kolla på någon film :) 
Jag älskar att ha min karl hemma på kvällarna :D
 
 
Ha en trevlig kväll!
Puss & Kram

Vad folk tycker ^^

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0