SJUK!

Nu är jag sjuk igen, jag har vart sjuk sen långt innan jul:/ det släpper inte:( jag blir så trött på mig själv att jag ska gå och bli sjuk hela tiden!
Men nu ska jag gå och hoppas på att bli frisk....


Puss och kram på mina små hjärtegull<33

Juldagen<3

Jag hade en underbar julafton som vanligt:D det är ju den bästa tiden på året:D<3333
Fick jätte fina julklappar av familjen och av min älskling:D Och så var allt så trevligt:D<333

Nu är det juldagen och jag är sjuk :/ Det är inte så kul för vi ska ju ha julfirande både idag och imorn också:(
Och jag känner mig i så pigg för det, men jag ska gå iallafall<3
Idag blir det för mig och älsklingen att åka till farmor och farfar sen senare så ska vi åka till Bennys bror Tim och fira där med:)
Och imorn ska jag och älsklingen åka till mormor och morfar och käka litegott sen bara ha det trevligt:D<333

ÄLSKAR JULEN<3

Skriver kanske mer senare, om jag orkar:P Annars blir det några rader imorgon :D<333

Puss och kram på mina små hjärtegull <3<3

Blir irriterad!

Nu är det såhär att jag fått klagomål om att jag sagt att jag hatar en sak som killar gör!
Och så säger dom att man inte kan säga hatapå det viset, men vad ska jag säga då, hatar jag en sak så gör jag det! Jag säger inte att man hatar personerna utan saken dom gör! Plus att jag säger inte hata utan att mena det! Så vad är det att klaga över:S?

Sluta klaga på mig och sköt era egna liv ist! Jag säger hata när jag vill det, och när jag säger det MENAR jag det!!!

Hata kanske är ett starkt ord likaså Älskar men älskar kan man säga hur man vill utan att mena det fast ingen klagar! Men sen när man säger hata fast man menar det så får man klagomål:S!

det är ju trottsallt ett starkt ord för en stark känsla! Det finns ingen lag om att man inte får säga HATA!!!

Så vad är problemet, ni som klagar behöver ju inte säga hata. Men klaga fan inte på mig för vad jag gör! säger bara saker jag menar !

Tack för mig:)

Trött på svek!

Jag är verkligen trött på att folk sviker mig:(
Vad är det som är så kul med det hela:S

Kan nån förklara för mig vad som är så kul med att svika folk och såra folk:S
VAD ÄR KUL??

Är det inte roligare att göra folk glada ?! Jag tycker personligen det är jätte kul att se folk glada och se dom lyckas med någonting!
 Varför kan inte alla bara sluta vara elaka och om man inte gillar nån kan man vell bara sluta umgås med den personen och förklara på ett snällt sätt hur det är och inte hålla på och snacka skit om den personen till massa andra! det är så jävla lågt!
Om man nu sitter och snackar skit om nån annan så man ju förfan mkt mkt sämmre än den personen man snackar om!
 Jag blir så jävla trött på folk som gör såhär!


Katt<33

Idag så (bokade) jag och älsklingen en liten kattunge:D Så den 8 Februari kommer hon antagligen hem till oss:D<33 ohh jag är så glad:D Det är precis en sån katt som vi har letat efter också:D<333

Nån som har bra förslag på namn till  en liten katthona:)?<333



Puss och kram på mina små hjärtegull<333

Lugg idag:P

Idag vaknade jag med feber och hade jätte ont i halsen, så jag åkte till mormor och sov där. Sen vaknade jag runt elva kanske och hade fortfarande feber och ont i halsen:(
Sen när vi satt och åt så kom  jag fram till att jag ville göra någe med mitt hår!
Så jag rog saxen och gick in på badrummet och började klippa:P jag blev faktiskt nöjd:D
Trodde inte jag skulle passa i lugg xD Men det gjorde jag tydligen:)
Det blev lixom lite med form på håret med lugg och det gillar jag:D Man kan ju inte gå¨runt med samma frisyr hela livet;)
Det var min dag hittills det:D


Måste bara säga att jag längtar så extremt mycket till JULAFTON:D Jag bara ÄLSKAR julen:D<333

Men har ni några förslag på vad man kan köpa för julklapp till sin pojkvän:P?

Tack så mycket på förhand:D

Puss och kram mina små hjärtegull<33

Tråk dag idag!

Jag har verkligen tråkigt idag!
vaknade med huvudvärk och bara mådde skit dåligt! Men min söta älsk gick och hämta huvudvärkstablett åt mig och vatten. Det blev lite bättre iaf, men mår allmänt dåligt idag:/ vet inte ens vad det är för fel:S
Hatar att må dåligt när jag inte vet vad det är för fel!

Snart ska min älskling ut och ploga och då blir jag själv här hemma, får titta på film och bara sega tills han kommer hem. Hoppas det går fort för han att ploga (vilket jag antar att det inte gör, för vi var och kollade på ytan han skulle ploga tidigare idag och det var inte en liten yta och inte var det lite snö heller!) BLÄ=( Kommer ju tråka ihjäl innan Jocke kommer hem!

Så om nån vill hitta på någe är det bara att höra av er, för jag har ingenting att göra idag!

MEn nu ska jag gå och mysa med älsk i soffan innan han ska åka iväg! Men skriver kanske mer senare!

Puss och kram på mina små hjärtegull<3

Hejsan hejsan på er alla^^

Hejsan:D

Nu har jag inte skrivit på ett tag, det kanske beror på att jag inte haft riktigt tid med att skriva:P

Men iaf så har det hänt en helt del sen jag skrev sist!
Dels har jag börjat fundera på att hoppa av skolan eftersom det inte spelar nån roll hur mkt jag pluggar, räcker ändå inte:/ Så får se hur det blir med den saken.
I vilket fall som helst var jag på möte i skolan igår och dom sa att jag ska få praktik 5 dagar i veckan ist för att hoppa av så hoppas på det bästa:)

Igår bakade jag och Jesper(jockes lillebror) lite lussebullar:D det var kul:P och alla tyckte om dom:D

Och imorn ska jag på stan med sötaste Johanna:D vi ska shoppa lite julklappar och sånt där:D och om Jesper är frisk så ska han också med:P

Men nu orkar jag inte skriva mer, ska fixa mig sen ska jag gå över till Sara för att hänga med henne och hämta sötnosarna Tuva och Nellie sen ska jag busa lite med dom:D
Efter det ska älsk och jag åka in till min syster och hämta mammas julklapp:D

Men ta hand om er alla!



Puss och kram på mina små hjärtegull<3

Hejsan hejsan på er alla^^

Hellu:P

Nu sitter jag här 00:12 på kvällen/natten... kan inte sova:/  Jag är trött hela tiden men det går verkligen inte att sova, det är skapligt irriterande.... men nu så var iaf min sötnos Sandra inne på msn så man kunde snacka lite medhenne:D nu blev jag glad:D<333


Måste bara säga att jag saknar Johanna, hon har fått barn och sen dess har vi inte träffats någe:( <33 Jag saknar verkligen dig massor Johanna, men nu har vi iaf sagt att vi ska ta och ses nån dag när hon har tid:D och det hoppas jag blir SNART<333


För övrigt har min dag verkligen vart SÄMST!!! började med att man skulle upp klockan 06:00 JOBBIGT... men sen hade jag iaf kravlat mig upp ur sängen och när jag hade kommit upp skulle älsklingen åka till jobbet så det blev en puss sen hejdå,, då blev det tråkigt uppe:( Men men sen såskulle jag till skolan men allt blev cp så kom aldrig iväg! sen så har det hänt massor i skolan och grejer så funderar på att hoppa av skolan eller någe får se hur det blir:/  vet verkligen inte hur jag ska göra?!:(

Men när jag kommit in till stan så gick jag till mormor och morfar och försökte sova ett tag men det gick inge vidare, så jag gick upp till min syster. JAg som tänkte att det skulle bli kul att träffa syster för jag tycker det var ett tag sen... men nejdå hon började gapa och skrika en massa och så var hon verkligen skit elak och arg... fattar inte varför hon blev så jävla arg:S gjorde lixom inget fel,,, jag började lixom med att säga hej sen tyckte jag hon var fin i håret så jag sa det sen efter det blev hon skit arg! jag blev grinig på henne för att hon typ dampa sönder så jag drog därifrån.

Jag började gå ner mot mormor och morfar och så ringde jag mamma på vägen, blev ett lite (jobbigt) samtal om skolan och grejer... sen så när jag kommit fram till mormor och morfar, så sa jag till dom att jag funderar på att hoppa av skolan då började mofar också dampa som fan,,, jag typ bröt ihop och började grina för jag orkade inte med att alla skulle skälla på mig mer:O:/  Så mormor sa till morfar att sluta sen så satt jag och snacka med mormor ett tag<3

Sen så käka vi lunch och så var det bara att sätta sig i bilen för att hänga med mormor och morfar ut när dom skulle hämta min lille sötis hund Walther<3 när vi kom hem till mig så blev jag glad iaf, Walther gör mig ALLTID glad<33 Sen så åkte vi in till stan igen och då fick vi med oss Emil in också för han skulle till skolan ett tag!

Efter att ha lämnat Emil i skolan så åkte vi hem till mormor och morfar.. jag busade lite med Walther, sen så kom mamma:) vi satt där ett tag bara sen så drog vi hem och käkade lite!

Jocke kom och hämtade mig efter att jag och mamma hade käkat och så åkte vi hem:)<33

Nu sitter jag här och kollar när min söta älskling sover<3 han är verkligen föööör söt<3

Jag kan inte somna så detär färför jag skriver en massa som hänt:P

Men men nu ska jag iaf försöka sova igen, så nu kryper jag ner till älsklingen :D

Sov gott alla!

puss och kram på mina små hjärte gull <3<3

RSS 2.0