Hej hej igen=)

Hejsan alla!

Det har blivit väldigt dålig uppdatering här i bloggen känner jag, Mimmie har vart lite upptagen om dagarna så hon har inte hunnit skriva någe på bloggen, men hon börjar skriva sen när hon har tid=)

Jocke och jag ska försöka skaffa internet så fort som möjligt och då börjar jag ju skriva själv i bloggen:P


Nu sitter jag hemma hos syster yster och väntar på att Jocke ska sluta jobbet sen blir det att gå hem till oss och mysa med Molly =)<33

Imorgon ska jag till BVC med lilla Mollly, ska kolla hur lång hon blivit och hur mycket hon väger:D
Hon växer så det knakar<3

Våran lilla älskling är jätte duktig på nätterna också måste jag säga, hon vaknar en gång under natten och vill ha mat sen sover hon som en stock igen till morgonen=) En snäll liten tös är det vi fått och världens sötaste också<3

Men jag hinner inte skriva så mycket mer nu för jag ska börja klä på Molly så vi kan gå över till oss så vi är hemma till Jocke kommer hem för han saknar sin lilla älskling så mycket när han är på jobbet=)

Skriver nog om förlossningen i helgen, för då ska vi ut till mamma en sväng så då har jag internet :P

Ta hand om er alla
Puss och Kram
<333



Molly <33

Hejsan!


Nu sitter jag, Jocke och Molly ute hos mamma, vi ska käka lite här =)


Det är så underbart med våran lilla Molly det går inte att beskriva hur bra allt känns nu =)<33

Hon är världens sötaste och jag älskar henne någe så extremt mycket<3 Har lite svårt att skriva, Jocke och Molly sitter brevid mig och jag tittar mest på henne =P<3

Tänkte skriva någon dag om förlossningen men jag känner att jag inte riktigt har tid att göra det idag men det kommer om ett tag =)

Jag säger till Mimmie vad hon ska skriva om det händer någe speciellt, annars uppdaterar hon bara lite då och då som jag sa om vad som händer :P

Men nu så ska jag avsluta här igen för vi ska äta snart, men skriver när jag har tid sen=D


Ta hand om er alla
Puss och kram
<333


Hejsan alla!

Hejsan!


Ville bara skriva en liten snabbis att vi har bott in osshemma nu ordentligt med lilla Molly =)

Vi har inget internet hemma för tillfället så min syster kommer fortsätta att uppdatera min blogg ltie då och då=)


Jag är så glad:D

Finns ingen som är så underbar som våran älskade Molly=)<33 Men nu ska jag gå upp till henne =)

Puss och kram till er alla från oss =)<33333

Lilla familjen. :)

Hej på er!

elin låter mig sköta bloggen ett litet tag till eftersom de ännu inte fixat internet hemma hos sig.

Jag var hemma och hälsade på den lilla familjen tidigare idag, det verkar gå hur bra som helst för dem och Molly (jag vet inte hur hon bär sig åt eller ens hur det kan vara möjligt) blir bara sötare och sötare för varje gång man ser henne. :) Hennes hår växer som ogräs och hela hon är bara helt underbar. :)

Idag har jag setat med henne i knät nästan hela tiden jag var där, först var hon vaken och låg och såg sig omkring (Elin hade nyss gett henne mat) men efter ett tag blev hon trött och somnade. När hon låg där i mitt knä och sov låg hon och log för sig själv, det var dte sötaste lilla leendet jag nånsin har sett och hon såg så nöjd och belåten ut. :)

Jag vet inte direkt vad mer jag ska skriva, det är lättare för Elin att berätta om vardagen med Molly, jag kan bara berätta om mina egna upplevelser och större grejor som händer, jag lovar att hålla er uppdaterade om sånt så länge jag har hand om bloggen. :)



Just det, då kan jag passa på att meddela att de var uppe på sjukhuset och tagit lite tester och så, bara rutin, så det är ingen fara och då kan jag meddela att Mollys hörsel i alla fall är precis som den ska. :) Allt är bra och fungerar som det ska. :)



Elin och Molly hälsar så gott! :)

Kram
/Mims

Uppdatering.

Hej på er allihopa!

Jag har precis varit över och hälsat på Elin, Jocke och lilltösen. :)

De kom hem från sjukhuset igår eftermiddag, de mår bara bra alla tre. Elin och Jocke ser väldigt glada, om än ganska omtumlade ut och lilltösen är hur snäll och lugn som helst.

De har dessutom bestämt vad hon ska heta nu och jag har fått tillåtelse att berätta här på bloggen vad det blir. :)

Den lilla tjejen ska döpas till: Molly Mimmie Liisa Skogsberg. Så jag fick vara med där på ett litet hörn. :) Jag är inte bara stolt moster och blivande gudmor, jag fick dessutom vara med i namnet. :P

Elin hälsar till er alla och tackar alla som gratulerar henne men hon kommer nog inte skriva på ett tag, det är ju ganska fullt upp där hemma nu. De ska komma i ordning ordentligt i lägenheten och at hand om lilla Molly.

Det innebär altså att dte nog blir jag som skriver och svarar på kommentarer ett litet tag till, jag skriver och uppdaterar så fort det hänt något mer. :)

Kram
/Mims

Lille plutten!

Hej på er allihopa!

Nu är jag här igen!

För ungefär en halvtimme sen fick jag den glada nyheten att den lilla plutten äntligen har tittat ut! :)

Som ni vet åkte ju Elin och Jocke upp till förlossningen redan 20:20 igår kväll. De blev kvar över natten och under dagen har vi inte fått några nyheter alls.

Mamma pratade med Jocke i telefon precis innan hon ringde mig och då fick vi veta vad som hänt under dagen. elin har mått ganska dåligt under dagen, hon har sovit dåligt, varit väldigt utmattad och spytt hela tiden samtidigt som hon hade värkar (kan tänka mig att det inte är någon barnlek).

Under själva förlossningen hade hon fått i stort sett all bedövning man kan får, morfin, ryggmärgsbedövning och allt... hon hade tydligen varit ganska aggressiv (ni som känner Elin vet hur hon kan bli :P) och skrikit tat hon ville göra kejsarsnitt men så hade det inte blivit. Till slut kom bebisen, strax efter klockan sju var förlossningen klar. :)

Medan mamma pratade med Jocke låg Elin och ammade den lille plutten och i efterhand var hon väldigt glad att hon hade kunnat föda naturligt.

Jag kan också säga så mycket som att Elin är världens lyckligaste just nu (det vet jag utan att ha pratat med henne) och att det blev en liten tjej. :)

Både Elin och den lilla tjejen mår bara bra, hon var 50CM lång och vägde lite drygt 3000. hon är tydligen mörkhårig också. :)

Nu ska jag ringa runt till lite folk och berätta den roliga nyheten, ni får ha det bra och jag skriver säkert snart igen! :)

Elin och den lilla tjejen hälsar säkert! :)

Kram
/Mims


Väntan är jobbig.

God "morgon" allihopa!

Det är Mimmie igen.

Pratade nyss med min mamma, vi har vankat av och an här hemma i väntan på nyheter och till slut stod inte mamma ut längre. :P Hon ringde till förlossningen och frågade dem där uppe hur det gick.

Tyvärr har det inte hänt så mycket mer än det jag skrev igår. Elin är trött och har samandragningar men har tydligen inte öppnats mer än igår. Hon har fått sova några timmar i natt men nu mår hon illa och så. Barnet mår tydligen bara bra men har tydligen bestämt sig för att ta lång tid på sig.

Vi hoppas för Elins skull att det ska gå snabbt nu, jag skriver så fort jag får veta mer!

Ha det bra!
Kram
/Mims

Förlossningen!

Hej allihopa!

Nu är det Mimmie som är här inne och skriver.

Ja, att jag är här inne och skriver vet ni väl redan vad det betyder. :)

I kväll c:a 20:20 ringde Elin till vår mammas mobil och talade om att de pratat med de uppe på förlossningen och att de blivit ombedda att komma upp eftersom Elin hade såna värkar. Jag och mamma satt ute på restaurang och käkade, så jag har inte kunnat skriva tidigare men nu är jag hemma och kan uppdatera om vad som händer.

Det senaste vi fick veta var att de får stanna där uppe över natten. Jocke ringde oss och berättade hur läget var. Elin mår bara bra men det gör självklart ont, hon var öppen tre centimeter sist vi pratade med Jocke (de får ju inte ha mobilen påslagen där uppe, så vi får vänta på nyheter tills Jocke har möjlighet att ringa).

Vi väntar väldigt spänt på nyheter, så fort jag vet något mer skriver jag in det här (såvida det inte meddelas mig medan jag ligger och sover, då skriver jag så fort jag vaknar).

Ha det så bra nu allihopa, Elin hälsar! :)

Kram
/Mims

VÄRKAR:D<333

Hejsan!

Igår flyttade vi in nästan allt i lägenheten, så vi sov där inatt:D Känns jätte bra att vi äntligen har fått vårat eget!<33

Förlåt om jag inte uppdaterat sådär jätte bra, men har packat allt inför flytten och så flyttade vi som sagt igår =P

Men i vilket fall som helst så vaknade jag runt 05:00 inatt av att mina värkar satte igång=D Dom håller fortfarande i sig så jag bara hoppas på att det inte slutar =D OHH JAG ÄR SÅ GLAD =D<3333333

Men nu så ska jag gå och fika!

Min syster uppdaterar om det är så att vi åker in till förlossningen, annars så skriver jag sen =)


Ta hand om er alla
Puss och Kram
<333


Ingen bebis än =(<3

Hejsan!

Förlåt att jag inte har uppdaterat men jag och Jocke har haft fullt upp med att packa alla våra saker och sådär=) Vi flyttar antagligen imorgonkväll =D SÅ GLAD=D

Snart är det Måndag också, längtar någe så otroligt mycket till den dagen=D Hoppas verkligen att dom sätter igång mig på Måndag så vi slipper vänta till Onsdag!!

12 Oktober<3 

Det blir visst inget sådär jätte intressant inlägg idag känner jag, men jag är bara så glad över att det snart är Måndag och att vi antagligen flyttar in i våran lägenhet imorgon kväll=D <333




Nu sitter jag här och väntar på att Anna ska uppdatera sin blogg, det är en tjej som jag har pratat med här på bloggen som ska ha barn =) Och hon har åkt upp till förlossningen:D Jag är så glad för hennes skull=)<33
Hoppas allt går bra för er:D<3 
Lite avundsjuk på att hon fått åka till förlossningen, men är så glad för hennes skull. Sitter här och kan inte suta le för att jag blev så glad när jag läste hennes blogg=D




Ikväll så ska mamma och jag kolla på Criminal Minds som vanligt, det är fortsättning från förra veckan så det är lite extra spännande idag =) Jocke missar tyvärr det för han jobbat kväll idag =/ Men han får helt enkelt överleva:P

Men men nu ska jag avsluta här för jag ska gå och ringa min syster och prata lite skit med henne =)

Skriver kanske en till liten rad ikväll efter Criminal Minds =) Kanske kan skriva lite bättre då hiih !
Ville bara påminna igen om att Mimmie kommer uppdatera min blogg när Jocke och jag åker till förlossningen=)

Ta hand om er alla:D
Puss och Kram
<333

Längtar<3

Hejsan!


Igår var jag ju som sagt hos barnmorskan, hon tyckte att allt såg bra ut och hjärtat lät jätte bra som vanligt =D
Hon tycker att lillsnutten är väldigt envis eftersom h*n vägrar titta ut nån gång haha!

Fick iaf en tid till förlossningen, känns skönt på ett sätt att ha en tid men vill att det sätter igång av sig själv iaf.
På Måndag så ska vi iaf upp till förlossningen, dom ska ta prover på en massa saker och kolla hur mycket fostervatten jag har, sen så ska dom sätta någe på min mage för dom ska lyssna på lillsnutten i 30 minuter ungefär! Sen när dom gjort allt det så ska dom avgöra om jag blir igångsatt då annars så sa barnmorskan att det blir senast på Onsdag som jag blir igångsatt. Snart får vi äntligen se våran älskling=D <333

Vi hoppas även på att vi hinner flytta in i lägenheten innan lillsnutten tittar ut, men vi får svar imorgon när vi får flytta in =P  <33


Men just nu vill jag bara att det ska bli Måndag men det lär ju kännas som evigheter innan det är Måndag =P
Ohh jag är så glad =D<33



Nu ska jag gå ner till mamma för vi ska rensa ur lite saker sen börja packa massa saker till flytten=D

Skriver mer när jag är klar med allt!

Ta hand om er sålänge
Puss och Kram
<333

5/10-09

Hejsan!

Jag hinner inte skriva någe ikväll för Jocke och jag ska hinna kolla på en film innan han måste sova =)

Men jag skriver imorgon om vad som hände hos barnmorskan:P

Sov gott och ta hand om er alla
Puss och Kram
<333

Barnmorskan snart=)

Hejsan!

Nu sitter jag bara och väntar på¨att klockan ska bli 13:15 så vi kan sätta oss i bilen och åka till barnmorskan =)
Min barnmoska som hoppades på att jag skulle slippa gå till henne idag, men nej min och Jockes lilla älskling är riktigt envis:P <33

9 dagar över tiden nu, blir snart igånsättning om h*n inte tittar ut! Hoppas jag slipper bli igångsatt, vill att det ska komma igång av sig själv. Men det är ju inte direkt sånt man kan styra över =/

Men men nu ska jag stänga ner här så jag hinner klä på mig innan vi åker=)
Skriver mer ikväll!


Ta hand om er alla
Puss och Kram
<333

Hej hej igen =D

Hejsan!

Skrev inget igår tyvärr, men det har inte kommit nån liten bebis än =/

LÖRDAG: idag fick Jocke och jag en soffa av mormor och morfar så nu är vi inte (sofflösa) längre hihi!
Lite senare när Jocke kom hem från jobbet så kollade han på blocket efter ett köksbord och det slutade väldigt bra det med. Jocke ringde direkt till dom som lagt ut den och dom sa att vi fick komma och kolla på det senare på kvällen och det passade ju perfekt för vi skulle skjutsa mamma till Nettan vid 18:00 tiden!
Blev att skjutsa mamma som sagt till Nettan sen så åkte vi till dom som hade köksbordet och kollade, vi gillade det jätte mycket så vi bestämmde att vi skulle hämta det på Söndag ( Idag )! Efter det så åkte vi till billy boy´s och käkade lite sen så åkte vi vidare till Ella och Ali för att hämta en bilbarnstol som vi fick låna =) Vi blev kvar där ett litet tag och det var trevligt =)

Sen så åkte vi hem till Mora eftersom vi skulle vara hundvakt till Walther, Ahlizee och Uno=D
Vi satt inte uppe sådär jätte länge för vi båda två var någe så extremt trötta =P Men det var riktigt skönt att lägga sig i tid på en helg faktiskt!
Men när mamma kom hem runt 03:00 tiden så vaknade jag ochdå var jag tvungen att gå ner på toaletten, ( som många vet så behöver man kissa ett antal gånger för mycket när man är gravid ). I vilket fall som helst så fastnade jag nere hos mamma för vi satt och pratade i ungefär 1 timma =) Men det var trevligt det också!

Blev en lyckad Lördag =D<33


Idag så har Jocke och jag vart i Grundby och packat ihop alla våra saker i flyttkartonger och det känns helt underbart att vi är påväg hemifrån=D När vi var klara med packningen så åkte vi till sågen och hämtade släpkärra för att kunna hämta bordet och stolarna, Jocke fick bärhjälp av Pär för jag kunde inte bära ett bord ner för dom trapporna  =P.
När vi hade lastat på allt på kärran så skulle Jocke skjutsa mig till SysterYster för hon skulle visa mig något och ge mig något!
Det visade sig att dom hade köpt en jätte fin soffa och den var väldigt skön=D Så jag lär ju springa över till dom nu hela tiden och ligga där hihi! Sen så fick jag en liten bebiströja som Jimmis mormor hade gjort=D Den var jätte söt, jag bara älskar bebiskläder<3! 
Blev inget långt besök hos syster men det är alltid lika trevligt att träffa dom =D

Sen så åkte Jocke och jag vidare mot Grundby för att lämna av bordet och stolarna, sen så åkte vi till sågen för att lämna av kärran och så en snabbis in på hemköp för att köpa frukost och lite potatis=)

Så nu har vi käkat potatisgratäng och kött, det var verkligen jätte gott=D<3

Men men nu så ska jag lägga mig i sängen brevid Jocke, för han ligger här bakom och säger att jag ska komma och lägga mig =)
Skriver mer imorgon om inte lillsnutten har tittat ut för då blir det min syster som skriver bloggen ist =)

är i vecka 41+1 nu så med andra ord har jag gått över 8 dagar =/ Bara hoppas på att lillsnutten vill titta ut nu nu NU!


Sov gott alla och ta hand om er
Puss och Kram
<333

6 dagar över tiden, verkligen jätte kul!

Hejsan!

Idag vaknade jag utan feber vilket kändes helt underbart=D Var lite rädd att jag skulle vara tvungen att ha feber när vi ska till förlossningen =P

Hur som helst så fick Jocke ett samtal från han som bor i lägenheten som vi ska flytta till, att han ska städa ut allt i helgen så på Måndag ska dom förhoppningsvis besikta lägenheten=D FLYTTAR SNART!!!<333
Ska bli så skönt att vi får vårat eget=)<33 Våran egna lilla familj<3

Känns ju inte helt rätt om vi skulle bo kvar hemma när vi skaffar barn, men nu slipper vi det =D Inte för att jag hatar att bo hemma men som ni förstår så vill vi flytta när vi ska ha en egen familj=)<3




Idag så har mormor och morfar vart ute hos mig hela dagen, det var mycket trevligt=D Har vart ute och gått titt som tätt med hundarna idag vilket också var skönt! Sen så har mormor och jag bakat en äppelkaka som blev mycket god!

Hände inte jätte mycket idag, men är glad att mormor och morfar kom ut så jag slipper sitta hemma själv och bara störa mig på att jag gått över tiden !!

Snart så ska Jocke och jag åka till Grundby och hämta lite flyttkartonger sen så ska vi packa ihop en massa saker här så vi har det klart =) Ohh det är helt underbart=D<33
Jag är jätte glad idag känner jag =D Förlåt om jag bara skriver en massa onödigt men är verkligen jätte glad över att det går uppåt nu=D<33

Har gått över tiden 6 dagar idag, det är ju inte sådär jätte kul om jag ska vara ärlig, men det kanske ni redan har fattat =P Blir lite galen lite då och då men idag är jag på så bra humör att jag inte tänker deppa över det=D
Måste vara skönt för alla att slippa höra mig gnälla över att jag gått över hela tiden idag!! =D <33


Men men nu ska jag ta och avsluta här för nu ska vi åka och hämta kartonger!




Ta hand om er alla
Puss och Kram
<333

Här igen!

Hejsan igen!

Nu har vi kollat klart på Criminal minds som vanligt:P Var ett jätte äckligt avsnitt idag och fick tyvärr inte se slutet på det heller =/



Aja idag så har inte min dag bestått av mycket mer än legat i soffan och försökt bli av med febern och halsont!

Vill ju inte direkt ha febern när jag ska upp till förlossningen jag tror inte det är sådär jätte bra, men det verkar inte vara bråttom med att få bort febern för våran lillsnutt verkar ju inte vilja titta ut !!

Har gått över 5 dagar nu och det är jätte irriterande, vill verkligen att värkarna ska börja nu men dom gör ju ALDRIG det. Jag lovar att jag kommer få gå över 2 veckor och sen bli igångsatt, och det vill jag verkligen inte =/ Men h*n är visst lika envis som jag är. <33

Men men jag tänkte inte skriva så mycket mer idag, har ju inte hänt speciellt mycket eftersom jag bara legat på soffan och vart sjuk....

Skriver mer imorgon för då händer det lite mer =)





Sov gott och ta hand om er alla
Puss och Kram
<333

Ny månad!

Hejsan!

Ja idag så är det Oktober och det syns inte till någon bebis nu heller, har gått 5 dagar över tiden =O Börjar bli riktigt jobbigt faktiskt!


I vilket fall som helst så har Jocke och jag fått lägenheten nu, visste att vi skulle få den men nu är kontraktet påskrivet=D Känns verkligen helt underbart! <333

Men jag ska ner och laga mat med Jocke nu skriver senare om dagen och en massa annat=)


Puss och Kram
<333

RSS 2.0