Sjuk

Hej,hej!
Imorse vaknade jag med feber och ont i halsen... Så Jocke fick skjutsa ut mig till mamma innan han började jobba. Jag orkade inte att ta hand om Molly själv med feber :/. Nu känner jag mig iaf bättre så jag har hunnit busa lite med Molly innan hon somnade :)

Igår var jag och min kusin Linn på bio, vi såg nya harry potter :) Den var verkligen jätte bra, min favoritfilm hittills av alla harry filmer :)
Får se om Jocke och jag hinner kolla  igenom alla andra harry filmer innan den här slutar gå på bio, för då får jag gå och se den igen ;)

Nu ska jag kolla hur det blir med snön... Jocke kanske ska ut och ploga inatt :/
Men jag skriver mer imorgon eller senare ikväll :)
Puss & Kram
<3

Jobb

Hej,hej!
Idag har jag faktiskt vart iväg och jobbat lite med mamma :) Skönt att få komma iväg och jobba ibland... Förhoppningsvis så får jag jobba lite mer snart :)

Jag har även umgåtts med Linn idag och det är alltid lika trevligt :)
Imorgon så ska jag och Linn gå på bio för att se harry potter, jag längtar verkligen :D
Hoppas verkligen att den är bra!

Lilla Molly har haft en jobbig kväll, hon kunde inte somna ordentligt idag efter lunch så hon har i stort sätt vart vaken hela dagen från kl 06:50... Hon brukar vakna runt 08:00 - 09:00 så det blev en lång dag för henne idag :/
Tyckte verkligen synd om henne... När klockan var runt 16:30 så gick hon och la sig på mattan, men det var lite för tidigt för henne att sova då, det blir helt fel om hon somnar så tidigt... Så jag fick gå och ställa mig vid fönstret med henne så hon fick kolla på alla bilar, sen så tittade vi lite på bamse :)
strax efter 18:00 så hoppade hon ner i sängen och somnade som en stock :P
Hoppas lilla tösen är utvilad till imorgon så hon orkar med dagen :)

Nu ska jag stänga ner här, för Jocke kommer snart hem och då ska vi kolla på tredje harry filmen :)
Puss & Kram
<3

Söndag

Hej,hej
Idag har det inte hänt mycket som jag kan skriva om direkt :P
Det hart varit en allmänt seg Söndag helt enkelt.
Vi har beställt julkort idag, så dom kommer någon gång under veckan hoppas jag :)

Men nu ska jag gå och slänga på mig min morgonrock sen så ska jag och Jocke kolla på andra harry potter filmen :)
Puss & Kram
<3

Aj,aj,aj!

Hej,hej!
Nu sitter jag i min sköna stol och tycker att det inte är så skönt! Ne, nu har min syster äntligen lyckats få mig att göra mina övningar RÄTT och jag har sån träningsvärk... Jag kan lova att träningsvärken bara har börjat än sålänge :/ På ett vis känns det väldigt skönt, eftersom jag vet att jag har gjort något... Men jag HATAR att ha ont!
Men jag kanske är på rätt spår om det gör ont?!
Syster ska hjälpa mig på Lördag igen och då ska hon dra ut mig på en promenad också, hoppas verkligen att jag lyckas hålla ut den här gången... Jag vill lyckas med det här genom riktig träning och genom att äta rätt!

Jag har velat gå ner i vikt väldigt länge nu. Jag tänker inte skylla på att det var graviditeten som gjorde så att jag gick upp i vikt, utan jag var överviktigt innan jag blev gravid... Mina kilon från graviditeten har jag redan tappat, det gjorde jag ganska så snabbt efter att Molly kom.

Nu ska jag och älsklingen kolla andra Harry Potter filmen :)
En liten bild på mig, jag saknar den kroppen :/ <3




Puss & Kram
<3

3 år <3

Hej,hej!
Idag firar jag och min älskade Joakim 3 års-förlovning :D <3
Helt underbart :)
Känns som att ett bröllop inte skulle sitta helt fel snart... Bara jag kunde skärpa mig ordentligt så jag kanske går ner i vikt. Jag har sagt att jag inte tänker gifta mig försen jag är nöjd med min vikt!
Men,men det blir inte mycket mer än att titta på en film tillsammans när Jocke kommer hem från jobbet, hinner inte så mycket mer idag eftersom han jobbar kväll, får ta och fira i helgen ist :) <3

Ne, nu ska jag ta och busa lite med min skruttunge :)












Puss & Kram
<3

Väntar

Hej,hej!
Nu sitter jag och väntar på att Jocke ska komma hem, för jag ska åka iväg för att köra hem Emil till mamma och så ska jag köra hem Mimmie till sig :P

Mimmie och jag adventspyntade bara idag, vilket blev jätte mysigt. Nu trivs jag som bäst :D
Vi fick även upp lite av mina prydnadsaker.
Mamma, mormor och morfar kom hit lite senare och hjälpte mig med att sätta upp alla tavlor, så Jocke får nog en chock när han kommer hem och får se allt, haha :P
Ne men det är riktigt skönt att få iordning allt här hemma :)

Men,men nu måste jag gå och ta på mig kläderna, sen åka iväg så jag kommer hem någon gång :P
Puss & Kram
<3

Snö

Hejsan!
Nu har det visst börjat snöa igen... Jag känner inte för att få snö idag, för då måste Jocke ut och ploga och det vill jag verkligen!
Så nu blir det att lyssna på en massa julmusik så jag kanske kan uppskatta snön idag, för jag älskar ju snö :/
Nu sitter jag bara och väntar på att Syster ska komma hit så vi kan börja julpynta :)
Jocke sa att jag inte ficka pynta innan Mimmie för då är jag verkligen helt galen, men nu har ju hon pyntat så då är det lugnt tycker jag :D

På Onsdag så firar jag och Jocke 3-års förlovning, vad ska jag hitta på för roligt åt honom då? :P

Nu ska jag gå och busa med Molly :)

Puss & Kram

Problem man har då!!!

Hej,hej!
Nu har bloggen verkligen vart i viloläge måste jag säga... Förlåt mig så mycket, men vi håller på och fixar iordning här hemma och vårat riktiga internet har fortfarande inte kommit igång pga att killen som bodde här innan har inte sagt upp sitt internet eller vad det var!

Men,men idag så har vi vart hos jockes pappa och hälsat på, sen så åkte vi hem till min mormor och förbi på pappas grav :) <3
hur som helst har jag kommit fram till att jag har extrema problem, blir så arg på mig själv... Vi har vart ute och kollat på huset i hammarby, det är verkligen världens chans för oss att flytta dit, men jag har så fruktansvärt mörkrädd så jag vet inte om jag klarar av att sitta där ute själv på kvällarna utan jocke... Men jag vill flytta till hus!
Vad gör man :S?`Jag vet verkligen inte hur jag ska bli av med mig rädsla... Och säg inte att jag bara ska gå genom en skog själv eller bara flytta ut  dit, för det är inte bara! jag har verkligen försökt bli av med min skräck för mörker, men jag har inte gjort några framsteg alls! :/


Ne, nu ska jag gå och prata med Jocke och se hur vi ska lösa detta problem!
Puss & Kram
<3

RSS 2.0