en helt vanlig torsdag hos skogsberg/hellberg

Hej,hej!
 
 

Här sitter jag i min ensamhet igen och lyssnar på underbar musik. Jag är så trött så ögonen nästan åker igen på mig... Men tänkte försöka hålla mig vaken tills Joakim kommer hem och det borde jag ju klara nu för han är hemma om typ 20 minuter kanske :)




Idag så har vi vart här hemma och busat som vanligt, Eddie har faktiskt vart rätt lugn idag :) 

När Molly och jag åkte till ridningen så var mamma barnvakt åt lilla Eddiebus. Allt gick bra på ridningen idag och när dom travade sista gången så red hon lätt(visst heter det så) så jag är extremt stolt över min lilla tös :D


När vi kom hem så fick vi lite uppdatering från mamma hur allt hade gått och han hade lyckats rymma från henne en gångn, haha!
När dom skulle börja plocka ihop alla leksaker ute för att gå in så var Eddie vid lekstugan och då vände sig mamma om för att packa ihop hans hink och spade, sen när hon vänder sig om så är tokungen borta. Han hade sprungit som en galning bort till lekparken och börjat leka där haha, någonting säger mig att han inte ville gå in och leka :P

Han hade även lärt sig säga hej o hå medan vi vart borta :) Så nu är det hans favorit ord tydligen!
Lille, lille plutt när blev du så stor? jag hänger inte riktigt med :P
 
En inte så stor Eddie <3


Jaha, nu hann Joakim komma hem under tiden som jag satt och skrev här. Så nu ska jag ta och stänga ner här och sen slänga mig in i duschen lite snabbt innan jag måste sova :)



Sov gott alla fina människor!
Puss & Kram
<3


Bilderna som inte ville in tidigare

Mina små hjärtan
<3
Molly Mimmie Liisa Skogsberg
Eddie Emil Joakim Skogsberg
<3
När man har tusen av leksaker att leka med så väljer man självklart en gammal pall :P
<3
Här under någonstans låg Eddie idag när jag skulle in och väcka honom :P
Här låg han hos mig i hela 30 minuter 
<3
Molly min lilla mus
<3
Såklart en bild på Molly och Linn :D
<3
 
Sen har vi även en uttråkad Elin :P


Puss på er 
<3

trötter

Hej,hej!
 
 
 
 

Här sitter jag i min ensamhet igen, inte så länge till ifs för Jocke är nog hemma vilken sekund som helst. Men han får sätta sig i soffan och vänta tills jag är klar med bloggen haha :P

Idag så fick Eddie för sig att han behövde sova extra länge på lunchen.. När ja la honom så gick jag och Molly ut för att packa ihop poolen. Jag hade räknat med att Eddie skulle vakna när vi var halvklara med poolen men inte det!

När vi hade packat ihop allt(vilket tog sin tid) så gick vi in och Eddie sov som en stock fortfarande... Så jag började tvätta fönster medan Molly kollade lite tv och ritade. När jag var klar med alla fönster så sov han fortfarande och Molly halvsov i soffan... Så jag tog tag i dom få plagg som fanns kvar i tvättkorgen och efter det började jag tvätta diskmaskinen invändigt. Så nu är iaf den fräsch :) 

När jag var klar med allt så var kl 15:50 och då tyckte jag faktiskt att det var dags för lilleman att vakna, så jag fick helt enkelt gå in och väcka honom. Han var inte speciellt lättväckt idag så jag fick sitta där inne och peta på honom ganska länge innan han fick för sig att vakna till.

Bar ut honom till soffan för att han skulle piggna på sig, och där satt han i mitt knä och bara myste i hela 30 minuter :O Så läne har han aldrig setat still :P 
Han satt där fast än Molly busade runt som en tok runt honom. Så han kände sig nog lite trötter idag. Han somnade igen kl 18 :P
Får se om han är lika trötter imorgon eller om han kanske vill leka lite då :)


Nu på kvällen så har Molly hjälpt mig att spika upp lite saker på väggen, vilket hon tyckte var jättekul :) Hon tyckte att vi bara skulle ha spikar här och var på väggen så hon fick spika lite till haha :P
Efter det så satte vi oss ner och spelade lusen, och hon vann såklart över mig igen. Nej jag låter inte henne vinna, jag försöker faktiskt vinna... Men det går bara inte :P
Vi ska spela igen imorgon efter ridningen och se om jag vinner då  :D



Just ja, det har jag inte berättat i bloggen. Men våran söta lilla Molly har börjat på ridskola och hon är jätteduktig :D
Min kusin Linn hänger med oss till stallet och hjälper Molly med allt, för jag kan verkligen ingenting om hästar :P
Tur att vi har Linn :) 


Nej, nu ska jag läsa Evves blogg till att börja med :) Sen ska jag prata massor med henne också :)
Ha en fortsatt trevlig kväll! 
Puss & Kram

Jag hade tänkt lägga in lite bilder, men det är något fel så det går inte!

Frissan

Hej,hej!
 
 
 

Idag blev barnen hemma från dagis för jag ville inte riskera att dom ska bli smittade av magsjukan som dom fick förra veckan därifrån. Är ju inte säkert att det är borta redan nu. Så den här veckan blir det massor av bus med mig för deras del :D

Imorse så gick jag upp tidigt för klockan 06:20 så skulle jag låsa upp på Friskis :) Jag är ju numera en färdigutbildad värd men min fadder var med idag och kollade så allt gick bra och jag fick mycket väl godkänt sa hon ;)
Det var som vanligt en trevlig morgon på Friskis, det kan visserligen inte vara annat än trevligt när man är där :D
Efter mitt pass på Friskis så åkte jag hemåt för att ta på mig en annan tröja och direkt efter det fick Jocke och barnen skjutsa ner mig till stan igen för jag skulle ner till Linnea och fixa håret :)

Hon fick fria händer idag igen och jag blev toknöjd med håret :D Så tack ännu en gång Linnea :)

 
 



Mimmie passade barnen en stund för Jocke började ju 12 och jag var klar strax efter 12:30 :P Dom hade vart ute och städat hos kaninerna, vilket Molly tyckte var roligt :)
När vi hade dumpat av Mimmie hemma så åkte vi hem och la Eddie en stund. Så då passade Molly och jag på att spela lusen :) Hon vann ju över mig hela tiden, haha!

När Eddie vaknade så drog jag igång dammsugaren och sen var det dags för att packa in oss i bilen igen... Vi har ju bara en bil nu för Jocke har sålt sin fula skitbil :P
Så vi fick åka och plocka upp honom på jobbet så han kunde köra hem oss :)

Hoppas verkligen att vi kan köpa en bil imorgon, för det är bra struligt med bara en bil!
 
 
Få en bild på lilleman i stilla tillstånd är nästan omöjligt :P 
Men du är för söt ändå min lilla busunge <3


Nej hörrni, nu ska jag läsa bloggar och prata med min bästa vän lite innan jag somnar ;) 


 


Puss & Kram
<3

9 underbara år tillsammans med dig!

Lars Joakim Hellberg!
 
 
 

 Du är min finaste och jag älskar dig något så extremt mycket!
Du gör mig galen och jag tror nog att det bara är du som kan reta upp mig till max, men det är även du som får mig till den lyckligaste människan på jorden och du kan även lugna ner mig lika fort som du gör mig irriterad :)
Som jag alltid säger, jag skulle inte klara mig en dag utan dig i mitt liv hjärtat! 
Du är allt och så mycket mer 
<3
När jag träffade dig den 26 Augusti 2004, så trodde jag verkligen inte att vi skulle hålla ihop än idag. Jag trodde att det bara var en sån där frågachansgrej men tänka sig så fel jag hade :)
Puss på dig älskling 
<3
2007 den 17 November så frågade du om jag ville förlova mig med dig, och det blev självklart ett ja :) 
Bara för att du är du älskling 
<3
I början av 2009 så tyckte Jocke att jag skulle göra ett graviditetstest och självklart så blev det ett plus på stickan. Vi var lite tveksamma till att behålla våran lilla tös till en början eftersom jag var 16(snart 17) och han 18(snart 19). Men sen säger denna underbara människa som jag är tillsammans med: Vill du behålla barnet så vill jag det med! Och det var ett av dom bästa valen som vi har gjort :)
<3
Den 11 Oktober 2009 så fick vi denna söta lilla tös tillsammans :)
Våran underbara lilla Molly som inte är så liten längre 
<3
Sommaren 2011 så blev det ett plus på stickan igen för våran del. Vi var inte lika chockade den gången eftersom våran lilla plutt var planerad men lika lyckliga såklart:D
<3
Den 27 Mars 2012 så fick vi våran söta son :) Han valde att titta ut på sin mormors födelsedag :)
Underbara lilla Eddie bus som är mer vild än tam :) <3
Dessa 9 år har vart underbara och fler år kommer det bli :)
<3
 
Jag älskar dig mer än vad ord kan beskriva och det vet du hjärtat
<3
Du och Jag
Så är det bara
<3
Kärleken i mitt liv 
<3

Tillbaka!

Hej,hej!
 
 
 

Jag gav upp bloggandet när Jocke jobbade 7-16 nu under sommaren. Men idag så började han jobba 12-22 igen, ÄNTLIGEN blir det lite vardag här hemma för oss alla :)


Igår så lämnade Jocke kvar mig ute hos mamma för jag låg och spydde från Lördagskväll till Söndag. Så Jocke tyckte att jag skulle vara kvar hos mamma så jag fick vila mig utan att barnen sprang runt omkring och störde :)
Men idag så kom han ut och hämtade mig och jag mår tipp topp idag  :D

Så idag har det plockats, städats, tvättats och bakats här hemma :D 
Barnen ville gå ner till affären för att köpa glass, så jag gjorde iordning oss alla för att gå ut och när vi står där i hallen så upptäcker jag att vi inte har någon hemnyckel hemma. Så jag blev lite smått irriterad på mig själv eftersom jag hade glömt att ta in min nyckel från bilen som Jocke ha med till jobbet.

Ni som känner mig vet att jag aldrig skulle klara av att gå hemifrån och lämna en dörr upplåst. Så jag ringde till syster och frågade om hon kunde ta med nyckeln hit när hon skulle komma. Så jag och barnen vandrade till slut ner till affären och köpte glass. När vi kom upp så fick vi vänta ungefär 5 minuter på Mimmie. När hon kommer så visar det sig att hon hade missuppfattat mig och hade inte med sig någon nyckel... Hon kunde inte åka hem och hämta den heller för hon skulle ner på Friskis och ha sitt pass.

Så det blev att ringa till Jocke och be honom komma hem för att låsa upp dörren(tur att han hade lunch). Men det gick ingen nöd på oss förutom att kvällsmaten blev lite framflyttad!
Vi gungade och lekte lite kull på gården :) 

När vi kom in så blev det att fixa kvällsmat fort för att Eddie skulle hinna äta innan det blev alldeles försent för honom. Så lilleman kom inte i säng försen 18:17 idag, så han lär ju vara helt slut imorgon stackarn. Molly kom i säng i tid som tur är :) Men hon var visst trött idag, för hon snarkade innan hon hade lagt sig på kudden :P

Så nu sitter jag bara här för mig själv och inväntar min älskling :)

Ska skriva ett till inlägg efter det här, så jag avslutar här och börjar på det :)

Puss & Kram
<3

RSS 2.0