Brasa och te

Hej,hej



Idag har bara vart en allmänt slödag!
Känns som att jag inte har fått någonting gjort, jag har inte ens tvättat idag :O
Nu sitter jag isf framför brasan och dricker en kopp te.. Riktigt mysigt faktiskt :)

Igår var jag och Linn iväg och körde Mimmies intervall/flex pass och det var jätte kul :D 
Idag har jag härlig träningsvärk så det kändes verkligen i låren idag när jag gjorde mina 80 knäböj ;)

Det blir en tidigt kväll idag igen(förlåt Evve <3) för jag ska upp och köra spinning kl 07:00 imorgon :)
Härligt med denna underbara träning!! 


Nej det blev ett ganska så tråkigt inlägg idag för jag skriver från telefonen :P

Men ha en trevlig kväll:)
Nu ska jag ta mig en till kopp te och mysa ner mig i soffan :)






Puss & Kram



19 år

Hej,hej!
 
 
 
Har visst gått och blivit dålig på att blogga igen... Känns som att dagarna bara springer iväg och jag har ingen tid till något!

Idag var iaf barnen hemma för Molly hade feber inatt och har vaknat till och från för att hon har haft en jätte jobbig hosta. Eddie har också åkt på lite hosta men jag tror den har lagt sig igen för han har inte hostat sen han gick och la sig.
Molly fick någon honungsgrej av Mimmie idag mot hostan och hon har faktiskt sovit nu i ett par timmar utan att hosta så jag håller tummarna på att det var en kortvarig hosta :)

Jag tror att jag håller dom hemma imorgon också... För jag vill inte att dom ska åka på en till förkylning till helgen.


Idag har Molly mest velat ligga i soffan och tagit det lugnt men Eddie har vart som vanligt :)
Så Eddie och jag har tvättat några maskiner vilket han tyckte var riktigt roligt... Han var dock inte så duktig på att vika tvätten, men med lite träning så blir han bättre :)

Efter det så satte han sig med Molly i soffan och kollade lite på tv medan jag dammsög lite här hemma! Lille Eddie har även hjälpt mig att fixa lite med  blommor och jag tror att han tyckte det var roligare än tvätten. Jag har ju alltid sagt att Eddie är en liten florist så :P


Idag har det en sån där mindre rolig dag, så därför jag försökt sysselsätta mig lite mer än vanligt!

Idag dog våran pappa för 19 år sen så jag är på mindre bra humör! Igår åkte jag till hans grav och la tre rosor från mig och mina syskon. Ville att dom skulle ligga där eftersom han dog på natten!

När barnen la sig så tände jag lite ljus och lyssnade på hans musik <3 Finns inte så mycket att säga mer än att jag fortfarande inte vet hur man kommer över såna här saker!
Vi saknar dig något så otroligt mycket och vi alla önskar att du kunde få vara häs hos oss!

Jag älskar dig min fina pappa <3

Pappas fina grav
<3




Dålig dag!

Hej,hej!
 
 

Jag har inte glömt er som läser min blogg, men idag är jag bara allmänt deppig så jag orkar inte skriva om dagen!
 
Återkommer imorgon med mitt vanliga jag!
 
 
Puss & Kram
<3
 

Tisdag

Hej,hej!
 
 

Idag har jag inte gjort mycket... Jag har vart utan bil idag för Jocke har fixat den så vi kan besikta den imorgon. Så mamma hjälpte mig att hämta barnen från dagis efter vi hade jobbat.
Vi åkte ut till henne efter dagis för det var tänkt att jag skulle sova där ute eftersom vi åkte med henne... Men när vi hade vart där ett tag så slutade det med att mamma skjutsade hem oss iaf, för det är skönare att sova hemma med barnen :)
Lättare att få dom iordning på morgonen här hemma där vi har allt och sådär :)

Just ja, våran torktummlare gick ju sönder för andra gången för ett tag sen... Igår så råkade jag gå emot den och då hoppade den igång igen bara sådär. Den är bra lustig den där :P
Hur som helst så blev jag glad över det för nu kan jag tvätta i min takt igen och slipper ligga efter med all tvätt :P


Nu på kvällen så har jag vattnat lite blommor och sen prata med syster i telefon. Lagom till svenska hollywoodfruar började så kom jag på att jag har gått med på en utmaning. Vi ska göra 80 knäböj varje dag fram till nyår!
Utmaningen började igår så jag gjorde 160 idag så jag inte gick miste om 80 st ;)
Det känns i låren nu kan jag säga, men jag älskar den känslan :)

Nu sitter jag och väntar på att Evve ska komma till datorn så jag hinner prata lite med henne och sen så inväntar jag även älsklingen som kommer hem snart :)
Så hoppas Evve kommer hit innan Joakim kommer hem, för Jocke och jag skulle kolla på film när han kommer. 
Jag la mig ju tidigt igår eftersom jag hade mitt värdpass på friskis&svettis imorse.. Jag la mig strax innan elva och Jocke kom hem någon gång efter tolv... Han fixade lite av bilen igår så det drog ut på tiden. 
Hur som helst så får vi spendera lite tid med varandra ikväll ist :)

Nackdelen med att han jobbar mellan 12:00-22:00 är att vi inte hinner ses så mycket på vardagarna. Jag jobbar på ju morgon/förmiddag och han på kvällen så vi hinner ses någon timme innan vi somnar.. Vilket brukar resultera i att vi sitter uppe lite för länge på nätterna.
Det är tur att han är ledig på Fredagar iaf :)

Jag skulle nog inte ha något emot att han börjar jobba 07:00-16:00 igen, men det finns ganska mycket nackdelar med det också så vi får se hur det slutar :)



Nu ska jag avsluta här och läsa lite bloggar innan min finaste kommer hem :)
 
 
 
 
 

Puss & Kram
<3



Molly Mimmie Liisa Skogsberg

Hej,hej!
 
 
 
 

Jag skulle egentligen ha skrivit i Fredags men har haft fullt upp tills nu.

I Fredags så fyllde våran underbara dotter Molly hela 4 år! Tiden går så extremt fort, min lilla bebis börjar bli en stor flicka. <3
 
<3
 
<3


 
<3
Nu är hon hela 4 år och vi älskar och har alltid älskat varje minut med dig älskade unge!
Även om du går oss på nerverna väldigt ofta så skulle vi inte klara oss utan dig en enda dag <3

Min ögonsten, min älskade Molly <3

Idag för fyra år sen så låg jag och Joakim på bb och tittade på våran vackra flicka och visste redan då vilken underbar människa hon skulle bli <3 
 
Eftersom vi har firat Molly idag också så säger jag GRATTIS en gång till :)
Du är bäst Mollymus! <3

Puss & Kram
<3

vardag

Hej,hej!
 
 
 

Idag har vi bara vart hemma hela dagen och busat :) Barnens nya favoritlek är när dom är pirater och jag krokodilen från peter pan som ska jaga dom :P Så det blir en hel del springande här hemma när vi leker det!

Efter lunchen så hoppade Eddie i säng en stund och han somnade faktiskt en liten stund idag, helt otroligt! Medan Eddie sov så hängde och vikte vi lite tvätt och sen satte vi oss ner och planerade vad vi skulle baka idag.

När Eddie vaknade så plockade vi fram allt inför baket. Molly bestämde att dom skulle baka maränger idag och så fick det blir. Jag har aldrig gjort det förut men det var inte särskilt svårt.
Molly ville ha chokladmaränger så hon slängde i lite kakao i smeten. Jag har ingen aning om hur dom smakar eftersom jag inte tycker om maränger så ville jag inte smaka. Det blir pappsen som får smaka när han kommer hem från jobbet.
Imorgon ville Molly baka mockarutor men jag vet inte riktigt om jag orkar baka mer nu :P Känns som att vi bara bakar hela tiden!


Hur som helst, när vi var klara med bakningen så dansade vi lite tills Mimmie kom hit. När Mimmie kom så började jag och Molly med maten medan Eddie fortsatte med sina bakåtvända burpees tillsammans med Mimmie.

När barnen var mätta och belåtna så var Mimmie tvungen att åka hem för hon var helt slut efter jobbdagen.
Så vi gick direkt in till badrummet och borstade tänderna på Eddie och sen åkte han raka vägen ner i säng och somnade som en stock såklart.
Molly och jag plockade undan i köket innan vi satte oss ner i soffan och kollade lite på Disner Junior :)

Nu sover hon också sen 1 timme tillbaka så jag sitter bara här i min ensamhet och tar det lugnt. Känner att förkylningen börjar komma tillbaka. Men det gick ju bra att intala sig själv att jag inte tänkte bli sjuk förra gången så jag kör på samma den här gången också.


Nej, nu ska jag gå och göra mig en kopp te och sen mysa ner mig i soffan och innvänta svenska hollywood fruar :)

Ha en trevlig kväll alla fina!
Puss & Kram

4 dagar

Hej,hej!
 
 
 

Här sitter jag vid datorn igen, men det är knappt så att jag vågar sitta här om jag ska vara ärlig! Den kommer säkert gå sönder innan jag är klar här!
Så med andra ord har min otur fortsatt sen sist jag skrev om den och den håller på att driva mig till vansinne!!

Så om någon känner att dom behöver lite otur i sitt liv så får ni mer än gärna ta den på heltid!



Dagen började med att jag fick sovmorgon. Jocke gick upp med barnen och fixade lite för det kändes som att jag var på väg att bli förkyld. Jag gick upp 10:30 och då hade jag inte lika ont i huvudet iaf och så var jag utvilad också. Nu är det bara lite halsont men det känns bättre än imorse iaf :)

Nackdelen med att få sovmorgon är att det inte blir mycket tid med min fina älskling innan han åker till jobbet, så idag har jag saknat honom <3

När Joakim hade åkt till jobbet så slängde jag och barnen ihop maten. Molly fick skära det mesta medan Eddie mest bidrog med att äta okokt spghetti :P
När Molly stod och rörde ihop lite av maten så gick jag och försökte lägga Eddie. När Molly och jag hade gjort färdigt maten så gick jag in till Eddie för han hade inte slutat bubbla där inne sen jag gick. När jag öppnade dörren så möttes jag av ett om möblerat rum. Lilleman hade flyttat på precis allt... Han tycker visst inte att min möblering är bra för han möblerar om ganska ofta.
Hur som helst så envisades jag ännu en gång med att möblera tillbaka allt innan vi gick och åt :)

Efter maten så ringde Molly runt till halva släkten tror jag och det slutade med att hon bjöd över Mamma, mormor och Mimmie på en fika :P

Så dom har vart här en stund på eftermiddagen. Mamma och mormor kom först och drack lite kaffe, Mimmie dök upp efter jobbet.
Mamma och mormor fick dock åka ganska snabbt igen för mamma började känna av katterna....

Eddie studerade Mimmie när hon visade några rörelser på boxen så nu springer han runt och härmar henne.. Det han tyckte var mest kul är bakåtvända burpees så det gör han hela tiden :D



När Mimmie hade åkt hem så blev det lite bus innan vi började borsta tänderna och sådär på lille Eddiebus!
Eddie somna som en stock klockan 17:30, han hade nog kunnat lägga sig tidigare än så men det hade blivit lite väl tidigt tycker till och med jag. 
Men han har fått för sig att han ska ta bort lunchvilan helt nu, så det är svårt att hålla honom vaken till klockan är 17:30 kan jag meddela!
Hur som helst så spelade jag och Molly lite lusen när han hade somnat och sen så satte vi oss i soffan och kollade på disney Junior.
Molly somnade som en stock klockan 19:10. När hon somnade så satte jag mig i soffan och slappa. För jag hade inga sysslor kvar att göra för dagen :)
Tomt i tvättkorgen, tomt i diskmaskiken, städa gjorde jag på förmiddagen så det var så skönt så :)


På tal om annat så fyller våran fina lilla tös hela 4 år på Fredag, så ni får jätte gärna komma med tips på presenter till henne :)

Nu ska jag ta och prata lite med Evve och läsa bloggar som jag har missat :)

Ha en trevligt kväll!

<3
 

Oturen fortsätter

Ja som sagt så fortsätter oturen!!!

Igår skrev jag ett långt inlägg som försvann helt såklart:(
Idag startat ingen av mina datorer heller så jag sitter i soffan och deppar över det!

Så jag ska göra mitt bästa för att få igång datorn :/ ska även tillägga att torktumlaren har gått sönder. GE MIG LITE TUR!!!!!

Ha en med tursam kväll än jag!
Puss & Kram

RSS 2.0