skor

Hej,hej!
 
 
Nu sitter jag hemma i köket och tar det lite lugnt innan jag ska hämta mina busungar från dagis :)
 
Vi slutade tidigt idag så jag åkte förbi tuna park och köpte mig ett par löparskor för mina är skapligt utslitna haha ;)
Ska gå med dom ordentligt innen ikväll så jag är säker på att dom blir bra innan jag ger mig ut och springer i dom:)
Passade även på att köpa varsin keps till Molly och Eddie, hoppas att Eddies passar bara. Han har ju så litet huvud så det är inte lätt att hitta en keps som passae honom haha!
 
 
 
När jag har hämtat barnen på dagis så blir det en sväng ut till mamma idag igen för jag ska skjutsa in mamma och Linda till stan sen!
Fick muta Molly imorse för att få upp henne ur sängen.... Hon blir bara mer och mer morgontrött den där lilla tösen  :P
Som tur är så mutade jag med att hon skulle få träffa mormor idag så det blir ju inga problem ;)
 
 
 
 
Nej nu ska jag packa ihop datorn och dra mig mot dagis :)
 
Ha en trevlig dag!
Puss & Kram

tappat rösten

Hej,hej!
 
 
Nu har jag vart dålig på att skriva i ett par dagar... Det har hänt både det ena och den andra under helgen så jag har inte riktigt haft tid med skrivandet.
 
Igår så var Jocke hemma från jobbet för jag hade feber och extremt ont i kroppen och så hade jag även tappat rösten. Idag har jag inte riktigt lika hög feber och rösten är en smula bättre... Dock så har halsen blivit sämre :(
 
Hur som helst så handlade vi lite blommor igårkväll. Det blev 4 st buskar som vi har planterat utanför entrén, några småblommor till två krukor som står vid poolhuset och så en ros :)
Rensade min fina rosrabatt och det visade sig att en hade dött så jag hoppas att den nya tar sig fint där och att det är samma färg på den nya rosen :P
 
 
Imorse åkte jag till Friskis&Svettis som vanligt för öppning. Det var inte sådär jättekul att gå upp imorse med feber och halsont.... Men det gick relativt fort där och det var inte så mycket folk idag så jag slapp prata massvis med min knappt existerande röst :)
 
När jag var klar på Friskis så var det bara att springa till bilen för att åka fort hemåt så barnen hann till dagis i tid. Vi kom några minuter försent men det gjorde inte så mycket :)
 
 
När jag hade lämnat barnen på dagis så åkte jag förbi syster en snabbis och käkade frukost och väntade på att mamma skulle bli klar på sjukhuset. Jag hann lagom få i mig frukosten innan mamma ringde och sa att hon var klar. Så då körde jag hem mamma sen fick jag äntligen åka hem och lägga mig på soffan och vila!
Blev ungefär 3 timmars vila innan det var dags att åka till dagis för att hämta mina små busungar :)
 
Eftersom det blev strul med bilar imorse så slutade det med att Jocke tog mammas bil imorse till jobbet... Så vi fick åka ut till mamma efter dagis för att vänta på att Jocke skulle sluta. 
Det var ifs väldigt skönt för mig eftersom mamma hjälpte mig lite med barnen, det är guld värt när man inte känner sig tipp topp! 
 
 
 
 

Nej nu ska jag ta och stänga ner här för klockan är redan 22:30 och jag MÅSTE vara frisk imorgon för då är det jobb som gäller för min del. Sen ska även Jocke klyva ved efter jobbet så jag blir själv hemma med barnen hela eftermiddagen och kvällen. 
Sov gott när ni alla ska sova!
 
Puss & Kram

hobbit

hej,hej!
 
Sent om siders så är jag äntligen klar med alla sysslor för idag :)
 
 
Idag fick mamma och jag lite extra jobb, vi fick åka in och putsa fönster på ett av våra ställen. Blev bara ett par timmar men det var skönt att komma iväg lite iaf.
 
När jag kom hem så blev det bara att äta lunch innan jag skulle åka mot dagis för att hämta upp mina trollungar :)
Meningen var att vi skulle åka hem och pyssla lite på gården idag men Molly fick ta hem sin solros som hon hade planterat på dagis idag, så hon ville åka ut och ge den till mormor.  Eddie somnade påvägen ut så han sov på soffan under tiden som vi var där ute. Molly visade stolt upp sin fina blomma som hade börjat komma upp lite och sen tog vi oss en snabbfika innan vi åkte hemåt:)
 
När vi kom hem så började vi med maten direkt, det blev fiskgratäng med räkor idag. Det blev väldigt uppskattat av barnen :)
 
Efter maten så hoppade Eddie i säng och Molly och jag gick ut och hoppade lite studsmatta. Sen efter det så blev det sängen för Molly också :)
 
 
Nu ska jag och Jocke äntligen kolla på hobbit 2 :D Vi har försökt titta på den ett par kvällar men det har slutat med att någon utav oss somnar direkt haha. Men idag kollar vi i soffan så då kanske vi lyckas hålla oss vakna :P
 
Ha en trevlig kväll alla fina!
 
Puss & Kram

en helt vanlig dag

Hej,hej!
 
 
 
Jaha, vad har hänt idag då? Inte mycket skulle jag vilja säga. Det har vart en helt vanlig dag med mina små trollungar. Vi tog en lugn morgon, åt lite frukost när vi vakna 08:30 och sen så låg vi i soffan och kollade film innan det var dags för lite dans :)
Mamma ringde mitt i allt och frågade om vi skulle komma över en sväng så vi åkte ut dit. Blev kvar det ett tag för dom sågade upp träd som om hade fällt. Så barnen har haft jätte kul uppe i skogen och rullat runt massor av stockar :)
 
När klockan närmade sig 16:00 så åkte vi hemåt för att plocka upp Jocke, för vi åkte in till Elgiganten och hämtade en kyl som vi hade beställt. Så nu har vi en fin liten kyl inne i poolhuset också!
 
Nu ska vi bara spendera kvällen med att sitta ute och prata om allt och inget(mest poolen verkar det som).
 
Men nu ska jag inte fortsätta det här tråkiga inlägget utan jag ska fortsätta prata med Joakim!
 
Ha en trevlig kväll.
Puss & Kram<3
 

bror

Hej,hej!
 
Imorse så åkte jag och barnen en sväng till mamma för Jocke skulle åka och hämta lastmaskinen i Torshälla. Det blev lite frukost och sen två väldigt snabba matcher kubb :)
 
Sen begav vi oss hemåt för att haka ihop soffan som Jocke har skruvat gast fötterna på. Så nu sitter jag här i våran nya fina och extremt bekväma soffa :D 
 
 
Efter det så fixade vi lite ute innan det var dags att bege sig in till bror min som hade lite födelsedagsfirande idag. Lagom när vi skulle packa in oss i bilen för att åka så kom Jesper(Jockes lillebror) och ville ha hjälp med att få ner sin bil från kärran. Så vi kom inte lite försent till Emil och Jenny men det var lika trevligt för det såklart :)
Emils present från oss kunde vi inte ta med idag för den har inte kommit än, men den som väntar på något gott... ;)
 
 
När vi kom hem så hade lille Eddie somnat så vi bar in honom i soffan så han fick vila en liten stund till, Molly och Jocke gick ut och körde in Jespers bil i verkstaden. 
När dom var ute så passade jag på att kolla igenom blocket efter en spis som vi kan ställa in i poolhuset. Jag hade lite tur idag så jag hittade en jättefin spis för 500 kr så jag ringde direkt och frågade om den fanns kvar, det gjorde den så vi hoppade in hela familjen + Jesper och åkte mot Torshälla för att hämta den. Så nu har vi äntligen fått dit en spis :)
Imorgon ska vi även hämta kylen på elgiganten som vi har beställt :D 
Med andra ord så är poolhuset alldeles strax färdigt så nu kan vi ha massvis med gäster haha ;)
 
 
 
Jocke har förlängt sladden nu till tv så jag kan titta lite på tv innan vi ska sova. Jag vet inte riktigt vad Jocke har hoppat ut för att göra, men jag ska avsluta här och kolla på ett avsnitt Gossip Girl innan det blir natti för min del :D
 
Ha en trevlig kväll!
Puss & Kram

parken zoo

Hej,hej!
 
 
Idag började vi dagen med lite fix med poolen, vet inte riktigt om vi fick ordning på den tillslut. Det märker vi imorgon :)
Efter det så packade vi ihop våran lilla familj och åkte iväg till parken zoo tillsammans med Linn, Rickard och lilla Thyra. Det var en riktigt mysig dag måste jag säga och det gick bra med Eddie, han brukar ju ha en liten tendens till att sticka iväg lite hipp som happ men han satt lungt och fint i sin vagn eller gick med Thyra :)
Han var lite rädd när vi gick in till dinousarielandet men han överlevde det iaf :P
 
Efter parken så åkte vi hemåt och packade upp efter dagen och Eddie fick sova en lite stund när vi kom hem för han var helt slut stackarn.
Lite senare så dök Linn, Rickard och Thyra upp igen för dom skulle käka här :) 
 
Så vi grillade lite hamburgare och busade lite med barnen. Jag tror nog att alla tre sover som små stockar inatt :)
 
Nu har Jocke slipat en vägg i vardagsrummet och jag har städat undan på gården och fixat lite inne. Så nu sitter vi här ute på altanen och bara njuter av kvällen :)
 
Jag är supernöjd med dagen och kommer nog somna så sött på kudden när det blir dags för det :)
 
 
Nu ska jag ta och stänga ner här och prata lite med min karl innan det blir natti natti för våran del!
 
Ha en trevlig kväll alla fina. 
Puss & Kram

Äntligen

Hej,hej!
 
Här sitter jag som vanligt på kvällkvisten med min fina dator :)
 
Idag fick barnen åka tidigt till dagis, jag lämnade dom redan klockan 08:00. Så dom var inte jätte glada imorse när jag väckte dom.
Men dagen hade gått bra på dagis iaf så dom var gladare när jag fick hem dom :)
 
Jag var uppe på sjukhuset och kollade om jag har njursten så jag får svar om 10-14 dagar. Hoppas svaret kommer fort så jag får ett slut på den här skiten snart....
 
 
När jag var klar på sjukhuset så vad det dags för jobb. Det var en riktigt lugn dag idag så jag och mamma åkte och kollade på lite möbler innan jag åkte hem och försökte få i mig lite lunch.
Mamma hittade en matgrupp som hon vill ha ute och jag hittade världens sötaste och mysigase möbel. Jag vet inte riktigt om det är en säng eller en soffa, men jag skulle älska att ligga i den i solen :D
Den var lite för dyr kan jag tycka, så det får nog stanna kvar i mitt önsketänkande :)
 
 
När jag hämtade barnen på dagis så var Eddie jättetrött så han fick gå upp till sängen och sova en liten stund mendan Molly åt mellanmål. När mamma och mormor kom så tog vi en liten fikapaus innan det var dags att röra sig mot stallet med min söta lilla Molly :)
När vi kom fram till stallet så fortsatte den vanliga turen.., Molly säger att hon råkade glömma sina ridskor hemma så jag ringde mamma som fick komma och möta oss på vägen med skorna. Som tu är så var vi ute i god tid idag så vi hann till stallet i tid!
 
Allt gick toppen i stallet och Molly var överlycklig som fick rida den här veckan :) Jag var ju inte så populär förra veckan när jag sa att hon var tvungen att stanna hemma pga att hon var sjuk. 
 
Efter stallet så åkte jag och Molly förbi underbara hem och betalade den nya fina soffan som vi nu har köpt :D
Imorgon åker Jocke och hämtar den, det kommer bli så fint här inne i vardagsrummet :D
Äntligen har vi köpt en soffa som vi verkligen vill ha, jag längtar så tills imorgon!!
 
 
Nej nu kommer Jocke in så nu ska vi bädda ner oss i sängen och kolla på Hobbit 2 innan vi ska sova!
 
 
Puss & Kram
 

dagtid

Hej,hej!
 
 
Idag har det var en riktigt bra dag :) Känner knappt av värken längre, så hoppas verkligen att den är påväg bort helt och hållet.
Jag slutade tidigt idag så då hann jag hem och dammsuga och skura golven innan jag hämtade barnen.
Jag och mamma hann även åka förbi underbara hem och kolla lite. Jag köpte två lampor till nattduksborden och så hittade jag en soffa som jag verkligen vill ha. Jocke ska kolla måtten när han kommer in så får vi se om vi ska köpa den eller inte :)
Efter underbara hem så åkte vi förbi hööks och köpte nya ridstrumpor till Molly, hon har tjatat om dom där ridstrumporna väldigt länge nu :P
 
Efter jag hade hämtat barnen på dagis så åkte vi hem. Eddie var så trött så han la sig i sängen en stund och Molly kollade lite tv medan hon käkade mellanmål. Så då passade jag på att våtdamma lite också. :)
 
 
 
På tal om annat så är det underbart när Jocke jobbar dagtid. Vi får massvis med tid tillsammans här hemma och barnen är superglada över att dom får träffa pappa innan dom går och lägger sig. Jag är så glad över att jag kan åka och träna hur jag vill när han har kommit hem, det är så skönt att slippa tänka på att skaffa barnvakt för att åka till träningen :P Så nu sitter jag här hemma med träningsvärk som antagligen är riktigt härlig imorgon när jag vaknar :P
 
 
Nu ska jag gå och göra en kopp chai latte och invänta Greys Anatomy. Efter det så är nog Jocke klar med att klippa gräset så då ska vi mysa ner oss i sängen och kolla på någon film :) 
Jag älskar att ha min karl hemma på kvällarna :D
 
 
Ha en trevlig kväll!
Puss & Kram

Besök

Hej,hej!
 
 
Idag har det var jobb som vanligt och sen hem och försökt få i mig lite lunch. Det där med maten är inte min starka sida sen jag fick mitt gallstensanfall i Fredags.
Har levt på några små glas blåbärssoppa sen i Söndags. Idag fick jag i mig knappt en halv potatis och knappt en halv korv till lunch. Ikväll fick jag faktiskt i mig ett par mackor vilket är helt otroligt. Det var inte ens äckligt att äta ikväll :)
Så hoppas att det blir lite mer normal mat imorgon för min del, eller hoppas att min mage accepterar att jag äter det.
 
 
Efter lunchen så åkte jag och hämtade mina småttingar från dagis :) Dom har hjälpt till med stägningen i poolhuset idag och vart så duktiga. Sen fixade vi lite kaffe innan mormor och Mimmie skulle åka hemåt.
 
När Joakim kom hem så åkte jag direkt iväg till Friskis&Svettis och tränade lite på gymmet. Hör och häpna Elin Skogsberg har satt sin fot på gymmet... Så hädan efter kan jag faktiskt tänka mig att hoppa in på gymmet istället för att bara köra olika pass, även om jag tycker att passen är mycket roligare :)
 
 
När jag var färdig där så åkte jag hemåt och strax efter att jag hade kommit hem så plingade det på dörren. Det var fina Madeleine som kom på besök :)
Det var riktigt trevlig att få lite kvällsbesök av henne, det är ju ifs alltid lika trevligt när hon kommer :D
Hon åkte hem bara för en liten stund sen, så vi hann prata om det mesta :)
 
Jocke hoppade in en snabbis i duschen så då tänkte jag passa på att hoppa in här innan det är natti för min del :P
 
Men nu låter det som att Jocke börjat bli klar där inne, så jag hoppar in mer imorgon!
 
Puss & Kram

bättre

Hej,hej!
 
Idag har det vart en ganska så bra dag... Smärtan har inte vart så farlig och jag har klarat mig med att bara ta en tablett idag, håller tummarna på att det är ännu bättre imorgon.
 
Barnen och jag åkte ut till mamma idag eftersom jag ville ha lite hjälp med barnen. Så vi har busat där ute och så tog vi oss en liten sväng in till elgiganten för mamma skulle kolla om hon hittade en sterio, men vi åkte därifrån utan sterio... Så vi åkte ut till mamma och tog en fika och väntade på att Joakim skulle sluta jobbet.
Han jobbar mellan 7-16 nu i några veckor så hoppas vi får lite mer till liv här hemma då :)
 
 
När Joakim sluta så åkte vi till maxi och handla lite inför kvällsmaten.. Nu är kvällsmaten intagen och Eddie ligger och sover. Molly ska kolla klart på Disney junior innan hon också ska hoppa ner i säng :)
Imorgon är det dags för öppning på Friskis&Svettis och barnen ska iväg till dagis. 
 
 
 
Nu ska jag kolla på Disneu junior med Molly innan det slutar och sen ska jag kolla på några program som jag har spelat in :)
 
Ha en trevlig kväll alla fina!
 
Puss & Kram

Skithelg!!!!

Hej,hej!
 
 
Ja det har vart en mindre rolig helg för min del kan jag meddela.
 
I Fredags så åkte mamma och jag till Tuna Park för att käka lunch och njöt av att vi hade långlunch. Vi bestämde oss för att åka till mio och kolla på en soffa innan vi skulle börja jobba.
Påvägen till mio så började det mala i ryggen så jag sa till mamma att vi skulle stanna på Statoil och köpa alvedon för jag trodde att min gallsten höll på att spöka igen.
Mamma gick in och skulle köpa alvedon och när hon kom ut så kunde jag knappt andas, så mamma började köra mot akuten men ringde sen Ambulans istället för jag fick inte någon luft alls där ett tag.
 
När jag hade kommit fram till sjukhuset så började det släppa lite och hon i ambulansen var väldigt duktig på att lugna mig och såg till så att jag andades ordentligt innan hon åkte vidare från sjukhuset. 
Mamma dök upp efter ett tag och sen skjutsade dom in mig på ett rum och tog lite prover. Antingen så har jag stenar kvar i gångarna eller så är det gallgångarna som krampar sa hon.
Proverna visade på lite förhöjda njurvärden och konstiga levervärden(lite konstigt uttryck för en läkare kan jag tycka). Men nu ska jag bli kallad inom en vecka för prover på njurarna och sen kommer jag få en kallelse för prover på levern senare.
 
Jag gick en till spruta innan jag åkte hem. Men när jag kom hem så började den där jävla smärtan komma tillbaka. Som tur är så gick det bort med Alvedon. 
När jag vaknade i Lördags så kändes det lugnt förutom att jag var väldigt trött då. 
 
Molly var iväg med mormor, morfar och mamma på kosläpp och Jocke var iväg med Eddie på kalas.
När dom kom hem så började den där jäkla smärtan komma tillbaka igen... Så jag tog först två alvedon men dom hjälpte inget så jag tog mig en diklofenak som inte hjälpte ett skit den heller... Så jag fick helt enkelt ta min jäkla spasmofen som jag hatar. 
Smärtan försvann efter den men jag har vart totalt utslagen sen jag tog den igår vid typ 19 tills nu. 
Hatar den där jäkla tabletten, men det verkar som att det bara är den som hjälper lite mot smärtan :/
 
Nu har jag ätit lite mat iaf och fåt behålla det. Nu väntar jag bara på att det ska sluta snurra så förbaskat i huvudet.
 
Jag ska ta och leta fram en bra film och lägga mig i sängen igen och hoppas på en smärtfri natt, sen ska jag även hålla tummarna på att jag mår helt bra imorgon!
 
Hoppas att ni alla andra har haft en mycket bättre helg än mig.
 
Puss & Kram

MacBook Air

Hej,hej!
 
 
Idag sitter jag i soffan och är mycket lycklig. Jag har äntligen fått mig en Macbook Air :D 
Så nu slipper jag sitta och försöka skriva inlägg på ipaden :)
 
 
Så ikväll ska jag sitta och klicka runt på datorn och lära mig hur allt fungerar :)
 
 

 
 
 Barnen är fortfarande lite förkylda så dom fick vara hemma från dagis idag med och en mindre lycklig Molly fick hoppa över ridningen idag. Vi ska ringa till stallet på Måndag sa dom så hon får gå på igenridning ;) 
Men idag har jag vart världens elakste mamma som inte lät henne åka till stallet, hoppas det har gått över tills imorgon iaf :)
 
 
Jag är lite besviken på kvällen faktiskt... Det ska ju vara blacklist på Torsdagar men det är det tydligen inte idag. Vet inte om det är uppehåll eller om dom bara sänder något annat idag. Blir galen om det är uppehåll för det är spännande nu :P
Så jag får helt enkelt nöja mig med några inspelade avsnitt av Gossip Girl. 
 
 
Nu ska jag ta och lyssna på lite musik och dricka en kopp te :)
Ha en trevlig kväll alla fina!
 
Puss & Kram
 
 
 
 

Regn

Hej,hej!
 
 
Passar på att hoppa in hit när Eddie sover och Molly kollar på film :)
Jag har jobbat klart för idag och nu sitter jag hemma i köket och deppar över att det är sånt tråkigt väder ute. Jag har verkligen ingen lust att gå ut idag men jag tror inte att barnen kommer vilja stanna inne hela dagen bara för att det regnar.
Så jag får väl ta och leta fram någon regnjacka och stå ut några timmar ute i kylan :P Barnen blev hemma från dagis idag också så dom är helt friska innan dom åker dit igen. Men imorgon så är det nog vanliga rutiner som gäller.. Molly tjatar om att få åka till dagis och leka med Minou och Leah så hoppas dom är helfriska tills imorgon :)
 
 
 
Nej jag hann inte skriva sådär jättemycket just nu, för nu måste jag gå ut och kollar hur det går med poolen och sen ska jag försöka få tag i ett mail till släktträffen i sommar.
Hoppar antagligen in senare ikväll och skriver ett inlägg :)
 
Puss & Kram

jobbig natt

Hej,hej! Min natt blev inte den bästa iaf... Eddie fick för sig att vakna när Jocke kom hem från jobbet och sen somna han inte försen 04:20. Han blev ledsen när vi la han i sin säng så vi försökte lägga honom i våran säng men det gick inte så bra. Han var lugn och så när han låg där men han ville antingen ligga och prata eller ligga och peta mig i ansiktet. Så jag låg där och försökte vila medans han babblade på. När klockan var 04:20 så sa han: Mamma nu vill jag sova i sängen... Sen tog han sin nalle och gick till sin säng. Så då var det bara att lägga på han täcket och så sov han som en stock. Jag gick in och konstaterade att min klocka skulle ringa om 40 jäkla minuter, tror ni att jag kunde somna om eller?! Nej självklart så låg jag klarvaken tills klockan ringde. Då var det bara att hoppa upp och börja göra frukost eftersom jag öppnar på Friskis&Svettis på Tisdagar. Det var lite irriterande att höra hur Jocke och Eddie låg där uppe och snarka så fint när jag tog på mig skorna. Morgonen på friskis gick faktiskt relativt fort som tur är...När jag var klar där så åkte jag ut till mormor och morfar för att hämta upp Molly. Fick mig en kopp kaffe där innan det var dags för mig och Molly att åka in till vårdcentralen. Allt gick bra inne på vårdcentralen, Molly hade inte urinvägsinfektion så både hon och jag var nöjda när vi gick där ifrån :) Barnen fick vara hemm från dagis idag eftersom Eddie var trötter och Molly var på vårdcentralen, med andra ord så har det bara vart massor av bus här hemma med mina sötnosar :) Inatt hoppas jag på mer sömn får både mig och Eddie. För jag ska jobba imorgon och då måste barnen iväg till dagis. Nu ska jag göra mig en kopp te och kolla på några avsnitt Gossip Girl innan det blir sängen för min del :) Puss & Kram

skola

Hej,hej!
 
 
 
Idag har jag fått låna Anna-liisas dator för jag hade tänkt skriva ihop ett fint litet CV ikväll... Men när jag satt och skrev det så kom jag fram till att jag inte vill söka något skitjobb till utan jag vill söka till skolan istället så jag kan få söka ett jobb som jag vill ha.
 
Så nu har jag spenderat hela kvällen till att försöka skicka in en ansökan men det är inte direkt lätt kan jag meddela. Jag har fått hjälp från Madeleine så tack vare henne så har jag iaf kommit en liten bit framåt :)
 
Nu sitter jag fast igen så jag tänkte att jag lika gärna kunde hoppa in på min fina blogg en sväng :P

Idag sover Molly hos min mormor och morfar så det hara bara vart jag och Eddie här hemma på eftermiddagen. Det har vart riktigt mysigt att få vara själv med honom ett tag :)
Nästa gång så ska jag kolla om Eddie kan sova hos mamma så jag får en dag med bara Molly också :)
Dom små uppskattar verkligen att få ha egentid med mamma och pappa ibland :P
 
 
Nu är det bara 10 minuter kvar tills Joakim slutar så jag måste avsluta här och försöka få ihop min ansökan till skolan :P
Sen måste jag hoppa i säng direkt när Joakim kommer hem för imorgon öppnar jag på Friskis&Svettis.
 
Hoppas jag får se några morgonpigga människor träna ;)
 
Puss & Kram

RSS 2.0