Håret

 
En bild på håret! Älskar verkligen min nya färg :D 
 
 
 
 
 

Rent & Fint

Hej,hej!
 
Idag började jag dagen med 3 timmars jobb... Nog för att det är skönt att bara jobba några timmar på förmiddagen, men jag måste verkligen skaffa mig ett nytt jobb! 
När jag kom hem så hann jag iallafall med att prata lite med min andra halva innan han var tvungen att åka iväg till jobbet.

När han åkte iväg så var det dags för städning. Jag hjälpte barnen med att städa deras rum eftersom dom är lite halvförkylda... När dom var klara så ville dom gå ut och leka lite på gården medan jag städade. Så jag städade igenom hela huset och slängde in en tvätt innan jag gick ut till mina småttingar :)

Vi började kratta lite här hemma idag.. Det är ju en del att kratta på den här tomten så vi får ta lite i tagen. Vi krattade bara ena sidan av häcken idag för vi hann inte med så mycket mer faktiskt.

När vi hade eldat upp alla löv så kom mamma hit för att passa Molly och Eddie medan jag åkte in och klippte av lite av mitt hår.
Så nu har jag gått och fått fint hår igen :D

När jag kom hem så möttes jag av två glada sötnosar som var så glada över att få våfflor till kvällsmat idag. Dom tyckte även att dom var väldigt snälla som hade lämnat kvar 1 våffla till mig haha! Man ska vara glad över det lilla som man får ;)
Efter maten så blev det en kopp kaffe med mamma innan hon skulle åka hemåt.
 
Kvällen har vi spenderat med dans och lite läsande i några böcker :) Eddie slocknade 18:00 och Molly slocknade 19:00. Jag hade verkligen ingenting kvar att göra när barnen hade somnat så jag har faktiskt haft en rätt så tråkig kväll.
Men nu tänker jag avsluta detta inlägg och prata vidare med Evve :D 
Ha en fortsatt trevlig kväll.
Pussen

Födelsedag

Hej,hej!
 
Har visst glömt bort bloggen lite igen :P
 
Jag har hunnit med att bli 1 år äldre också, jag blev nämligen 23 år igår :D 
Dagen började med att jag och Eddie la oss på soffan och kollade en film för att vänta på att Molly skulle vakna :)
Jocke jobbade 07:00-16:00 igår så vi var ensama på morgonkvisten.  När Molly vaknade strax efter 09:00 så käkade vi lite frukost och Molly sjöng så fint för mig :D Hon kunde visst fler "födelsedagsvisor" än vad jag kan ;)

Efter frukosten så åkte vi in till Maxi och handlade lite så vi kunde göra en lättlunch och så köpte vi en tårta såklart :D
Sen åkte vi ut till mamma för att fira mig lite där ute :D  När jag öppnade dörren så stod mamma, mormor och morfar där och sjöng så fint för mig :D
Jag fick en ny morgonrock som bara är för mysig kan jag lova, sen fick jag även en ny kaffebryggare eftersom våran har bestämt sig för att överge oss :P Den nya är jättefin och så kan man ställa in när man vill att den ska brygga kaffe ;) 
Jag fick även en underbart fin ljuslykta till hallen :D Jag har letat som en tok efter en lykta dit men har inte hittat någon som jag riktigt tycker om, men den här är så fin och jag bara älskar den :D

 
När klockan blev 15:00 så åkte vi hemåt och mamma hängde med hem till oss, för Jocke hade bett henne sitta barnvakt för han hade planerat något kul :)
När han kom hem så skjutsade Jesper in oss till stan. Vi gick till Akropolis och käkade :D 
Jag käkade som vanligt samma sak där, tur att älsklingen drog iväg mig till min favoritrestaurang :D 
Efter maten så gick vi vidare till bion för att jag skulle få välja en film som vi skulle se. När vi hade köpt biljetterna så gick vi till Bishops arm för att vänta in filmen. Blev ett glas vin för min del och ett glas whiskey för min andra halva ;)
När vi hade druckit upp så gick vi till bion och kom precis i tid ;)
Vi kollade på Focus och jag måste få säga att det var en riktigt bra film :D Både jag och Jocke var nöjda över filmvalet!

Efter bion så tog vi en taxi hem! Det var en riktigt mysig kväll, jag bara älskar när min andra halva får för sig att hitta på sådana här saker :D
Det var verkligen ett perfekt avslut på min födelsedag! 
Så tack min fina älskling för en underbar kväll <3 



 
Men nu tar jag och avslutar detta inlägg så jag hinner prata lite mer med Evve innan min karl kommer hem från jobbet :P
Ha en fortsatt trevlig kväll!
Pussen
 

Sol

Hej,hej!
 
Idag så har jag passat på att njuta lite i solen, jag blir så glad när det är sånt här väder ute :D
Jag passade till och med på att cykla ut till mormor och morfar i det fina vädret. Det var dock motvind precis hela vägen... Det var väldigt jobbigt och mina ben var nog mindre glada på mig. Men det blev ju ett bra träningspass :D

När jag kom fram så var kaffet klart, så det var bara att slå sig ner i en stol med  en kopp kaffe och njuta av solen!
Efter kaffet så gick vi hem till mamma... Jag hjälpte henne med att ta fram hennes utemöbler eftersom hon knappt kan röra sin ena hand!
När det var klart så åkte vi vidare in till dagis för att hämta upp mina småttingar :) Anledningen till att mamma hängde med är för att hennes bil har gått sönder så hon lånar våran. Så då får hon köra mig när barnen ska hem :)


Här hemma har vi busat lite ute på tomten och sen så hängde barnen med in idag när jag skulle göra mat. Dom roade sig med att titta på film och var allmänt sega :)
Efter maten så la jag Eddie för han var extremt trött, så han kom i säng klockan 18:00 prick och Molly ville lägga sig direkt efter så hon la sig 18:10. När jag hade sagt godnatt till Molly så kikade jag in hos Eddie och han sov som en stock :)
Gick iaf ner och slängde in en till maskin med tvätt och när jag kom ut från badrummet så hörde jag att även Molly hade börjat snarka där uppe :)

Med andra ord så har jag fått väldigt mycket tid för mig själv ikväll! 
Men nu ska jag fortsätta att prata med Evve innan jag måste hoppa i säng så jag orkar upp till jobbet imorgon :)

Ha en fortsatt trevlig kväll
Pussen

Tokungar <3

Hej,hej!
 
 
Idag började jag dagen men en härlig sovmorgon... Jocke tyckte att det var en bra idé eftersom min dag igår var allmänt förvirrande pga sömnbrist. Vaknade alldeles utvilad kl 10:00 :D
Då gick jag ut till garaget och hjälpte Jocke med att flytta lite saker. Efter det så åkte Jocke till jobbet och jag åkte in till mormor och morfar för dom ringde och fråga om jag ville käka lunch där :)
När lunchen var intagen så åkte jag vidare till dagis och hämtade upp mina sötnosar :D

Molly ringde mormor och morfar och frågade om dom ville komma ut på en kopp kaffe för Molly tyckte visst att det var evigheter sen hon fick träffa dom... Ska tillägga att hon träffade dom igår ;) hahah!
Dom kom iaf ut på en kopp kaffe lite snabbt, så barnen blev helnöjda :)

När mormor och morfar åkte hem så gick vi ut och tog fram barnens 4-hjuling så dom fick roa sig med den medan jag tog bort lite sly!
När jag var klar med det fick dom köra in 4-hjulingen i garaget för jag var tvungen och gå in för att börja med maten.
Barnen stannade kvar ute och herjade på tomten medan jag lagade mat :) Jag bara älskar att stå i fönstret och kolla på dom när dom leker ute för fullt. Dom är underbara på alla sätt och vis <3
 
 
När vi alla hade käkat upp maten så hjälptes vi åt och plocka in allt i diskmaskinen och i kylen.. Sen satte vi oss i soffan och läste en bok innan det var dags för Eddie att hoppa i säng :)
Molly fick stanna uppe en stund till och pyssla ihop några armband :)

Båda barnen sover nu sen ett par timmar tillbaka och jag sitter här i köket och funderar på allt och inget :)




Sådär, nu har jag även laddat upp med en kopp kaffe :) 

Ikväll sitter jag och funderar på det här med favorisering av barnbarn... Det stör mig något så fruktansvärt mycket att vissa människor gör så. Jag förstår inte hur man kan ha hjärta att favorisera vissa barnbarn mer än andra. Det stör mig extra mycket när folk verkligen gör allt i sin makt för att visa hela världen hur läget står till också!

Nej usch och fy på sådant beteende!!!! När det har gått så långt att barnen själva börjar förstå hur det är och känner sig åtsidosatta då blir jag förbannad!
Men tyvärr så verkar det inte som att det går att göra ett skit åt saken :/

Nej nu ska jag inte skriva mer om det... för det gör mig verkligen förbannad!



Måste ju slänga upp lite bilder på Eddie, Emil och Ellie som jag tog på dom i Söndags haha!
 
Underbara ungar haha <3
Nu ska jag ta och avlsuta här och prata vidare med Evve :D
Ha en fortsatt trevlig kväll
 
Pussen
 

Måndag

Hej,hej!
 
Det här med att knåpa ihop en inlägg idag var visst inte så lätt som jag trodde att det skulle vara!
 
Mina hjärna har inte riktigt velat sammarbeta idag, så det har vart en bra men rörig dag :P
Jag misstänker att allt detta beror på att jag inte har fixat till sömnbristen än!


Hur som helst så startade jag min dag klockan 06:00. Gick upp och drack kaffe och åt frukost i lugn och ro alldeles själv i soffan :D
Efter det så slängde jag på mig kläder, lite mascara och sen upp med håret i en tofs. Sen åkte jag in mot stan för jag var nämligen iväg på en arbetsintervju :D

Jag var väldigt nervös, men det kändes som att det gick bra och hon som intervjuade mig sa att det kändes bra :)
Så hon skulle förmedla intervjun och sen så får jag svar inom 14 dagar hur det blir :)
Så håll alla era tummar och tår :D


Men vet ni vad, jag ska vara så tråkig och säga att jag har inte mycket mer att skriva om idag haha!

Men ha en fortsatt trevlig kväll!
 
pussen

kvällskvisten

Hej,hej!
 
 
Passar på att hoppa in här en snabbis när Jocke är ute i bastun och fyller på ved...  Hör och häpna gott folk, idag var det jag som frågade om vi skulle basta lite :) 


Jag jobbade till strax efter 5 idag och det har vart en rätt så seg Fredagskväll! Det kändes som att jag aldrig kom hem från jobbet idag... Åkte fel hela tiden och skulle ha både det ena och det andra. Sen när jag väl kom hem så visade det sig att vi inte hade sallad och paprika hemma till maten så det blev att hoppa in i bilen igen för att handla hem det.

Efter min tur till affären så fick jag äntligen sätta mig ner på stolen här hemma och avnjuta en god middag :)

Men nu ska jag ta och avsluta här... vi ska strax ut i bastun, sen ska vi hoppa i säng så vi är pigga imorgon. Det är nämligen dags för lilla Ellie att döpas :) 

Ha en fortsatt trevlig kväll!

Pussen

sjukstugan

hej,hej!
 
Ursäkta uppehållet här... Men på helgen brukar jag inte sitta så mycket vid datorn och sen har vi gått och blivit sjuka här hemma.

I Lördags så kom Evve, Sebbe, Emil och Ellie hit :) Vi startade dagen med att fixa lite lunch och sen åkte jag, Evve och Ellie in till Maxi och handlade lite. Meningen var att vi skulle handla allt som vi behövde hem och inte bara det som vi skulle ha under kvällen... Men ja det gick ju som det gick. Vi fick helt enkelt inte plats med allt i vagnarna så jag fick hoppa över några saker på listan.

När vi kom hem så åkte Jocke och Sebbe iväg med 4-hjulingarna i ett par timmar. Jag och Evve fixade till efterätten och busade med våra småttingar :)
När karlarna kom tillbaka så var det dags för mig och Evve och röra oss in mot stan för att fixa våra naglar :)
Dom blev riktigt fina både Evves och mina :D

När vi var klara med naglar så gasade vi hemåt och möttes att två trötta karlar, haha! Det hade visst vart lite livat i luckan när vi var iväg(inte för att jag tror att det var så mycket mer liv än vad det brukar vara på dom), haha!
Så vi tog över dom små liven och jag tycker att dom blev tysta direkt! 
Eddie la sig uppe på sitt rum och Ellie somnade på Evve :) Molly och Emil satt i soffan ett tag men Emil somnade rätt så snabbt han också, så då gick Molly upp på sitt rum medan vi andra kollade på melodifestivalen. 
Ja och vad ska man säga om melodifestivalen? Jag förstår faktiskt inte riktigt varför jag fortfarande kollar på det, för jag tycker verkligen att allt är extremt dåligt!! Förstår inte hur dom lyckats få ihop så mycket skit på ett och samma ställe... Eller ja, det kanske inte är så konstigt. Dom artister som verkligen kan sjunga vill väl inte beblanda sig med sådant skit som melodifestivalen tar in.
Hur som helst så har det blivit något slags tvång för mig att jag måste kolla på varje program. Tur att jag hade trevligt sällskap iaf så man slapp deppa ihop totalt haha :P

Efter melodifestivalen så slog vi oss ner för att äta... Som vanligt så at vi väldigt duktiga på att planera in maten sådär väldigt bra. Maten och efterätten var iaf väldigt gott :D 
Efter maten så satt vi bara ner i köket och snackade skit tills dom var tvugna att åka hem :)
Dom åkte härifrån vid halv 3 på natten :P


I Söndags så gjorde vi inte speciellt mycket förutom att jag åkte iväg och jobbade i några timmar!



I Måndags så åkte jag och barnen ut till mamma för dom skulle fälla lite träd där ute. Så vi kilade upp i skogen och hjälpte till med att bära lite grenar. När vi var klara uppe i skogen så gick vi hem till mamma igen och slängde på lite kaffe och grillade korv. 
Efter maten så åkte vi hemåt för Molly var trött och Jocke hade åkt hem från jobbet pga feber.

När vi kom hem så började jag städa och när jag nästan var klar så började Molly spy... Som tur är så spydde hon bara en gång. Men Jocke blir hemma hela veckan för han har fortfarande feber :/
Jag spydde imorse men har kunnat äta under dagen utan konstigheter.. Så jag hoppas att den här magsjuka lägger sig snabbt och inte kommer i omgångar!


Men nu ska jag ta och avsluta här och ladda inför Greys som börjar alldeles strax :D
Ha en fortsatt trevlig kväll.
Pussen

RSS 2.0