suck!

Hej,hej
 
Nu var jag här igen :)
 
Tyvärr så kan det inte alltid bli glada inlägg här inne. Just nu sitter jag här och är så irriterad på hur vissa människor uttrycker sig och tänker för den delen också.
 
Anledningen till att jag nu sittter här och är irriterad är för att jag ringde min mamma och frågade om jul, det kan ju vara ganska så smart att börja planera nu eftersom vi har en del att fira med.
 
Då är tydligen allt ett stort problem och hon vet inte hur det ska bli... hon kanske ska åka bort istället eftersom jag och min syster har brutit med varandra.
Jag förstår dock inte problemet. Det var inget problem förra året och hon har alltid firat med sin sambos familj alla andra år innan vi bröt med varandra. 
Om nu mamma skulle vilja fira en hel kväll med henne nu så är det ju väldigt lätt att bara säga det rätt ut så firar jag, Jocke och barnen tillsammans med jockes familj.
 
 
Nej nu har jag tydligen sårat henne, jag förstår inte riktigt hur man kan såra en människa som inte vill ha kontakt med en?! 
När jag gjorde klart för henne att jag ville bryta med henne så skickade hon även ett brev till mig där hon underströk rätt tydligt att nu bryter hon med mig också! 
Så nej jag förstår inte alls problemet med det här. 
 
Förstår inte heller varför hon ska be hennes kompisar snoka här inne och bli irriterad över det när vi är väldigt eniga om det där med att inte ha kontakt med varandra. 
 
 
Ursäkta för ännu mer irritation såhär på lördagskvällen.
 
Nu ska jag ta och åka över till Linn så jag slipper vara irriterad ;)
 
 
Pussen
 

Kadrilj

Hej,hej
 
Idag har vi spenderat dagen i stallet igen. Molly har tävlat för första gången idag :)
 
Idag stod det kadrilj på temat och Mollys grupp var minioner, dom var så söta och extremt duktiga!
Barnen hade så roligt och dom kom på 3:e plats :D 
Molly har nu fått smak för att tävla, för nu säger hon att hon tänker vara med på nästa hopptävling som är i stallet. Jag blir är så stolt över min lilla tös som verkligen vet vad hon vill :) 
 
Alla grupper var duktiga idag ska jag tillägga, men det är klart att man blir lite extra stolt över gruppen som Molly rider i ;) 
Här är lite bilder från dagen :)
Molly red på Chase Me och hon kunde inte bli mer nöjd än så eftersom det är hennes favorithäst :) 
 
 
 
 
Efter stallet så åkte vi hem lite snabbt och bytte om sen så åkte vi ut till Grundby och käkade där. Dom bjöd på hemmagjorda hamburgare och massor av goda tillbehör. Vi blev kvar där till strax efter 19 sen var vi tvugna att rulla hemåt för att hinna duscha med Molly och sen snabbt i säng eftersom det är skola imorgon.
 
Nu sitter jag här i soffan själv och lyssnar på lite musik medan Jocke är ute i garaget och fixar med bilen. 
Men nu får det räcka med bloggande för idag för nu ska jag kolla lite på tv innan det är dags för att sova :)
 
Pussen
 

min tur

Hej,hej
 
 
Jaha, då var det min tur att bli förkyld. Men jag ska väl inte klaga egentligen... Jag är den i familjen som ALLTID blir sjuk, precis hela tiden också. Men sen jag började käka spirulina varje dag så är jag nästan aldrig sjuk. Jag har faktiskt inte vart sjuk på flera månader :) 
Jag har till och med klarat mig ifrån magsjuka när barnen har haft det här hemma.. Men den här gången så åkte jag tyvärr dit! 
 
 
Det har vart en helt okej dag iaf måste jag säga. Jocke började inte försen 12 idag så han lämnade barnen på dagis och skola, plus att dom gick till klockan 15 idag så jag har hunnit med att vila upp mig en del. När jag hade plockat upp Eddie från dagis så ringde mormor och kollade vad vi gjorde, så istället för att åka hem så åkte vi ut på landet och tog oss en fika. 
Barnen fick leka lite där och jag kunde sitta i soffan med en kopp kaffe och vila lite till med andra ord.
När vi kom hem så hade jag planerat att laga lite mat men när jag öppnade kylen så såg jag att Jocke att gjort iordning mat till oss så jag slapp laga mat också :)
Nu är disken inställd i diskmaskinen och barnen ligger och sover, jag har faktiskt orkat slänga in en maskin med tvätt också :) 
Nu sitter jag bara här i soffan och dricker en kopp te samtidigt som jag skriver här. När man får sådana här lugna dagar så är det inte så ansträngande att vara sjuk.
 
Men jag hoppas fortfarande på att jag är frisk imorgon eller att jag möjligtvis är feberfri morgon iallafall.
Molly ska iväg till tandläkaren imorgon så då fick hon vara ledig från skolan... Det var smidigast så för annars hade hon fått vara cirka 1 timme i skolan innan tandläkaren och cirka 1 timme i skolan efter tandläkaren, då kändes det bättre med en ledig dag så vi slipper stressa igenom dagen :)
 
Imorgon är det även föräldramöte på dagis, dom ska visa någon film som dom har klippt ihop när barnen leker :) 
Jag tycker det är så kul att få se sånt, då får man verkligen se hur barnen har det när man inte är där! 
 
 
Men nu ska jag ta och bädda ner mig i soffan och kolla på pretty little liars :) 
Ha en trevlig kväll!
 
Pussen 

RSS 2.0