Måndag

Hej, hej
 
 
 
Jaha då var det Måndag igen då.. Jag startade dagen med en härlig sovmorgon medan Jocke fixade Molly inför skolan :) Det tycker jag att jag var värd!! 
 
När jag hade kommit upp och fått på mig kläder så var det dags för lunch direkt. Jocke gjorde soppa för första gången i sitt liv idag och jag kan meddela att den blev en hit här hemma. Eddie åt 2 portioner till lunch och han sa att det var det godaste han hade ätit.
 
Efter lunch så plockade jag och Eddie ihop allt och hoppade sedan in i bilen för att åka och hämta Molly från skolan. Vi hämtade hem en glad Molly idag som hade vart på isstadion och det hade tydligen gått superbra :D 
 
Sen var det meningen att vi skulle åka ut till mamma en sväng och hjälpta till lite på tomten... Men mamma ringde när vi nästan var framme och sa att mormor hade spytt och låg däckad i soffan hemma hos mamma då, så vi vände om och åkte hemåt istället. Jag orkar inte med en till magsjuka nu när vi äntligen är friska från den. 
 
Vi passade på att storstäda här hemma istället... Barnen fixade så fint inne på sina rum medan jag körde igenom resten av huset :)
När vi var klara med städet så bkev det lite pyssel här hemma innan jag skulle värma på maten. När maten var färdig så lyxade vi till det och käkade mat i vardagsrummet medan vi kollade på Djungel George. 
Maten gick hem nu på kvällen också... Barnen vräkte i sig 2 stora portioner och även Molly sa att det var bland det godaste hon hade ätit :)
 
När klockan blev strax efter 18 så var det dags för borstning av tänder och toabesök innan det blev natti natti för mina små :)
Barnen somna direkt när dom la sig på kudden idag :)
 
Så jag har spenderat kvällen i soffan och där blir jag kvar ett tag till innan det är dags för sängen :)
 
Ha en fortsatt trevlig kväll!
 
Pussen

Sjukstugan hela veckan

Hej,hej
 
Vi startade Februari med en redig sjukvecka :(
Allt startade med att Eddie åkte på både förkylning och magsjuka... strax därefter så åkte även Jocke på båda delarna. Jag som gick på moln här hemma för jag trodde verkligen att jag hade klarat mig från skiten när allt började lugna sig. Men nejdå, varför skulle jag ha sådan tur, jag åkte som sagt på en redig magsjuka jag också.
 
I Söndags så tyckte jag att magen började känna sig okej och jag vågade på mig lite vatten utan att kräkas iaf. Sen han jag ta några klunkar blåbärssoppa och då kände jag att min hemska galla började bråka med mig, dom senaste gånger har det faktiskt lagt sig om jag har tagit två alvedon eller en vanlig voltaren.
Men nej det blev bara värre trots voltaren, så jag fick häva i mig alla jäkla tabletter som jag mot den där skiten för att det skulle släppa.
Så efter cirka 1 timmes extremt smärta så började tabletterna göra sitt... Nackdelen men dom har tabletterna är ju att jag blir totalt borta av dom. Så Jocke fick släpa upp mig i soffan och där blev jag liggandes totalt däckad...
Idag har jag faktiskt vaknat till liv och jag har även fått i mig mat, äntligen!!! 
 
 
Idag blir det att ta det lugnt och försöka få igång kroppen med mat och vätska. 
Hoppas ni andra har haft en bättre start av Februari än vad vi har haft. 
 
 
Jag håller iaf tummarna på att vi slipper det här nu på ett tag!
 
Nej nu ska jag ta och plocka undan lite i köket :) 
Ha en fortsatt trevlig dag!
 
 

RSS 2.0