Fredag

Hej,hej!
 
Vi är redan klar för dagen... Medan jag fixade all tvätt så städade barnen sina rum och fick lägga in sina kläder i garderoben. Efter det hade barnen smurfdisco På Eddies rum medan jag dammade och dammsög :)
Eddie la sig precis och Molly och jag jag sitter i soffan och Smälter maten :)
 
Molly och Eddie har haft smurfdisco hela veckan då nu går jag runt och sjunger på dom där låtarna även när barnen sover, börjar bli lite smått trött på den skivan... Men,men vad gör man inte för barnen :P
 
När Jocke slutar klockan 16:00 så ska jag åka iväg och jobba, så Jocke får åka och handla med barnen sen. Jag kommer ju ingenstans utan bilen.
 
Vi måste verkligen ta tag i det Där med att köpa en till bil.barnen har ju vart hemma från dagis den här veckan så då funkar det jätte bra med en bil. Men nästa vecka så ska barnen förhoppningsvis gå på dagis och då blir det mindre lätt med en bil. Jocke jobbar ju 07:00-16:00 nästa vecka också och barnen börjar inte försen klockan 09:00.... Och det kommer inte funka att dra upp barnen jätte tidigt och först skjutsa Jocke till jobbet eftersom dom är extremt morgontrötta. Så i helgen får vi leta bil ordentligt!
 
Nej nu ska jag spela lusen med Molly för hon har strax ätit upp sin glass :)
 
Ha en trevlig helg alla fina!
Puss & Kram 
<3

Hallen

Hej,hej!
 
 
Nu har vi ätit frukost här hemma och lilla Eddie som fortfarande är sjuk ligger och sover igen. Molly håller på och bäddar sin säng och lägger i ordning alla sina Gosedjur, vilket är väldigt viktigt för henne :P
 
Själv så eldar jag för att försöka få upp värmen i det här iskalla huset :P 
 
Igår så hann jag med att måla klart taket i hallen och Jocke hann måla ena delen på väggarna i hallen... Så när jag får min lön så ska vi åka och köpa golv till hallen också :) äntligen går det lite framåt med huset, längtar tills vi kan sätta ut huset på annons :)
 
Idag så ska Molly på ridningen med Mimmie och mig förstås :P hon har tjatat hela veckan om att hon vill till stallet för dom har börjat rida över bommar och hon tycker det är lite extra roligt ;) 
Efter ridningen så ska jag iväg på en grej med Friskis. Dom ska prata lite om flytten till Svea plan och sådär :)
 
Så ikväll kommer jag tyvärr inte hinna med så mycket här hemma.
 
Nej nu ska jag gå och kolla hur det går för Molly med sängen :) ha en toppen dag!
 
Puss & Kram <3

Volbeat

Hej,hej!
 
 
Som jag skrev igår så var vi ju iväg och sågvolbeat igår!
Jocke slutade jobbet vid 14:00 så då m han hem hit och hämtade oss för att vi sen skulle körs ut barnen till Anna-Liisa... När vi hade lämnat av barnen så skjutsade Jesper in oss till tåget. När vi var på väg att sätta oss så ropade Mattias(jockes halvbror) på Jocke. Så vi fick sällskap av han och hand sambo Stina upp till Sthlm, det var väldigt trevligt :) 
När vi kom fram så letade vi reda på vilken tunnelbana vi skulle åka med, men dom vi frågade sa helt fel så vi hamnade på fel ställe, men det gick iaf fort att ta sig tillbaka!
 
Så när vi väl kom rätt började vi vandra mot tele2 arena. När vi var framme så passade Jocke på att ta en öl och jag passade på att gå på toaletten :).  
 
 
 
När vi skulle gå och sätta oss våra platser(kan tillägga att jag har vart smått besviken på att vi hade sittplatser) så visade det sig att platsen vi skulle sitta på var avspärrad... Så vi gick ut och frågade vad som hade hänt, dom förklarade atarvet tydligen inte var färdigbyggt när vi bokade biljetterna så dom hade ordnat nya platser åt oss som hade bokat där. Så vi tog våra nya biljetter och gick till den platsen. När vi kom till våra platser blev jag så jäkla besviken så jag trodde nästan att jag skulle börja gråta. Vårs bokade platser var mitt emot scenen och dom här var på sidan av scenen så man såg ju knappt något... Jgick gick och pratade med dom så det slutade med att vi fick ståplats :D från en väldigt besviken Elin till en lycklig hoppande Elin :D
Inte nog med att vi fick ståplats utan vi hamnade längst fram :D så vi gick därifrån svettiga, utan röst och hörsel var väl inte den bästa men så grymt jäkla glada :D 
Jocke var helnöjd med sin födelsedagspresent :D
 
När vi kom ut så fick jag även en fin tjocktröja av Joakim så tack älskling<3
 
Om volbeat kommer igen vilket dom måste göra så ska jag definitivt gå igen :D
 
 
 
Vi kom i säng runt 01:00 och hade lite halvsvårt att somna båda två fast än vi var trötta som tusan. Klockan ringde 05:30 för jag hade ju mitt värdpass imorse. Så jag skulle vara på Friskis kl 06:15. Det var ju mindre roligt att gå upp så tidigt men jag vaknade till ganska snabbt iaf :) Jocke tyckte inte att det var så roligt att gå upp extra tidigt bara för att skjutsa mig, men han började ju 07:00 idag så han behövde inte vänta så jätte länge iaf :)
 
Nu är jag hemma med barnen och Eddie sover och Molly leker med Barbie på sitt rum, jag fick inte vara med och leka med henne :P
Nu ska jag gå och måla lite i hallen innan Eddie vaknar :) ha en trevlig dag!
Puss & Kram

God morgon

Hej,hej!
 
 
Nu har jag precis plockat undan frukosten och barnen är i full gång inne på Mollys rum med smurfarna på högsta volym. Lilla Eddie börjar bli mycket bättre nu, jag tror faktiskt att han är näst intill feberfri idag :)
 
Vilket är tur eftersom Molly och Eddie ska vara hos sin farmor idag när vi åker till Sthlm!
 
Eddie väckte mig och Molly kl 09:45 idag så vi kanske hinner mer lite här hemma innan Joakim kommer hem. Just nu sitter jag och väntar på att tvättmaskinen ska bli klarasp jag kan fixa den. Sen ska det packas lite åt barnen så dom har alla kläder som behövs :)
 
Nej nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sen köra igång här hemma! Ha en trevlig dag :)
 
Puss & Kram <3

Måndag

Hej,hej!
 
 
Jag börjà med att jag faktiskt fick upp Jocke ur sägen imorse helt utan problem :) hoppas att han vaknar lika lätt imorgon.
 
När han gick upp så fortsatte jag ochbarnen sova så fint så... Kl 09:20 så började Eddie låta lite så då gick vi alla tre upp :) efter lite frukost i magen så började jag storstäda här hemma. Så nu är det rent och fint här hemma!
 
När Jocke kom hem från jobbet så åkte jag iväg och fixade mina naglar, så nu är dom snygga :)
 
Imorgon så ska jag och Jocke äntligen åka till Sthlm och kolla på volbeat :D som vi båda har längtat efter att få se dom live. Hoppas verkligen atbudet blir en toppen kväll :D
 
Nej nu ska jag kolla klart på mistresses och sen gå och lägga mig bredvid min fina älskling!
Ha en fortsatt trevlig kväll alla fina.
Puss & Kram
<3

Tack till jesper

Hej,hej!
 
som sagt ett stort tack tilljesper för att vi får låna hans iPad :) är det inte datorerna som är trasiga så är det katten som biter sönder sladdarna...
 
Det är verkligen en stor skillnad att blogga med den här än att skriva från mobilen.
 
Igår så var vi hemma hos Evve, Sebbe och Emil. Det blev paket till hela bunten och jag hoppas Emil gillade sin present :)
Först var det planerat att vi skulle åka hem på kvällen men sen så tänkte vi sova kvar för att mamma sa att det var okej att Molly sov kvar där över natten. Men Eddie vaknade senare och då hade hans feber gått över 40 grader ska får ville jag åka hem med honom. Det känns bättre att vars hemma när dom är sjuka.
 
Hhr som helst så var det en toppen dag hos min bästa såklart :) längtar redan till nästa gång vi ses. Ett plus i kanten att Joakim och Sebastian går så bra ihop :)
 
 
Från och med imorgon och tre veckor framåt så kommer min karl jobba dagtid. Känns väldigt skönt faktiskt, för då kanske vi hinner få någonting gjort. Det kommer nog även bli lite jobbigt eftersom ingen av Oss är vana att gå upp tidigt på morgonen.
 
 
Sen så längtar både jag och Joakim till Tisdag, för då är det äntligen dags för Volbeat!!!! Ska bli så jäkla kul att få se dom live, det har vi längtat efter i flera år :D
 
Men nu ska jag avsluta här och bädda ner mig i sängen bredvid min fina älskling. Annars kommer jag aldrig få upp honom imorgon :P
 
Puss och kram på er alla!
<3

Stallet

Hej,hej!


Fortsätter från mobilen för datorerna fungerar fortfarande inte... Så hoppas det blir publicerat :)

Hur som helst så sitter jag ute hos mamma och kollat på tv och inväntar min fina Joakim :)
Var i stallet idag med Molly så vi blev kvar hos mamma eftersom det blev strul med lämning av bilen till Jocke.
Molly var jätte glad när hon åkte hem från stallet idag... För idag fick dom skritta över bommar :D
Idag var inte Linn med i stallet för hon jobbade så en stallvärdinna hjälpte Molly. Det tråkiga med henne var att hon inte lät Molly göra så mycket för hon tyckte inte att dom hade tid fast än dom hade massor av tid! Nästa gång följer Mimmie med så då kommer hon få göra mer själv :) vilket betyder att Molly kommer vara ännu mer lycklig då:P


När vi kom till mamma så blev det som vanligt bus med mina underbara skruttar:) 
Det hela slutade med uppskrapade knän för mig(dom lekte att jag var en häst), uppskrapad svank för mig(vi lekte flygplan, dom låg på mina fötter medan jag höll dom i händerna) och sen två överlyckliga ungar och en överlycklig mamma :D
Jag älskar er mina sötnosar, ni är bäst på alla sätt och vis <3



Efter bus blev det mat, ombyte, tandborstning och sen sängen :)

Nej nu ska jag själv gå och borsta tänderna så ha en fortsatt trevlig kväll :P
Puss & Kram
<3

Mobilen

Hej!

Jag har inte glömt bloggen men våra datorer har mer eller mindre packat ihop och internet funkar lite som det själv känner för!
Mobilen är inte bättre den... Internet på mobilen ska vi inte ens prata om, jag kan knappt ringa till folk längre för mobilen tycker visst inte att det är okej!

Har försökt blogga från mobilen ett x antal gånger men det har slutat med att den har stängt ner och sen är mitt inlägg borta, men jag gör ett nytt försök nu igen.

Hoppas på att vi kan köpa oss en ny dator snart så jag slipper bli totalt uttråkad på kvällarna här hemma!

Jag har även åkt på en förkylning, så jag ligger nerbäddad i soffan och tycker ännu mer synd om mig.

Förutom allt strul med datorer och alt sånt skit så är det faktiskt bra :) 
Kände att jag var tvungen att tillägga det ;P

I helgen så ska vi åka till Evve,Sebbe och Emil :D då blir det att fira alla tre för dom har hunnit fylla hela bunten :) 

Nu ska jag gå och fixa mig en kopp te och hoppas på att hostan ger sig lite iaf!
Håller tummarna på att det funkar att publicera inlägget nu!

Puss & Kram

Helt slut

Hej,hej


Idag har vi inte gjort så mycket, vara tagit det lugnt. Båda barnen har vart rätt så trötta idag så det blev en mysdag :P

Vi sover ute hos mamma idag för jag ska ha mitt värdpass på Friskis imorgon kl 06:20-08:45 och Jocke åker iväg på kurs imorgon bitti så mamma måste köra in barnen till dagis :P

Ikväll har jag vart iväg och tränat intervall/flex såklart så nu är jag helt slut :)
Men ska stänga ner nu och lägga mig så jag orkar upp imorgon!
Sov gott :)
Puss & Kram

Strul

Hej,hej

Idag när datorn fungerade som den skulle så krånglar såklart internet ist! Varför skulle allt bara flyta på en dag här hemma? Det vore ju extremt tråkigt....
Jag börjar faktiskt bli väldigt trött på att det alltid är något som strular!


Hur som helst så var barnen hemma från dagis idag för dom börjar bli lite små förkylda, så tänkte att det är bättre att ha dom hemma idag så dom förhoppningsvis slipper bli jätte sjuka.

Mimmie hängde med hem till oss idag. Så vi har planerar om alla våra orkidéer och så har Molly och Mimmie gjort smycken :)
När klockan började närma sig fem så åkte vi mot Arver för att lämna bilen.

När vi kom hem igen så åt vi lite kvällsmat sen var det dags för lite ombyte och tandborstning för båda barnen. När det var klart så började Molly städa sitt rum och jag gick och la Eddie :)
När Molly hade städat klart och jag vikt klart tvätten så satte vi oss i soffan och läste super Charlie(den boken är faktiskt kul, till och med jag skrattar när jag läser den).
Efter boken så stoppade jag ner Molly i sängen också:)

Nu sitter jag i soffan och kollar lite tv och inväntar Joakim!
Det är dock lite svårt att koncentrera sig på tv:n för både Molly och Eddie snarkar som tokar, jag förstår inte hur dom kan klara av att sova när dom snarkar så högt :P 
Det roliga är att den minsta låter mest ;)



Våra sötnosar som låg i våran säng i söndags och kollade på bilar hela kvällen :)

Sen bjuder jag även på en bild på mig och älsklingen från maskeraden i Lördags ;)

Ha en fortsatt trevlig kväll alla fina människor :)
Puss & Kram


RSS 2.0