Tandregleringen

Hej, hej


Igår åkte jag och syster till Heron City för att kolla på Eclipse... Och filmen var helt underbar :D Jag bara älskar den! Dom hade faktiskt lyckats ganska bra tycker jag, visst det händer mer i boken och sådär... Men det är ju inte lätt att få med allt ur en bok heller :P
Jag är verkligen helt nöjd!  Vill gå igen på samma film, helt galen!
Får se till att köpa den snabbt när den kommer ut :)

Idag har mamma och jag vart hos tandregleringen, dom tog en j*vla massa bilder på mina tänder och sådär, så nu hoppas jag på att få tandställning! HATAR hur mina tänder ser ut, men det är bara att hoppas på det bästa:)
Men, men nu ska jag stänga ner här och kolla lite tv, sen kommer Jocke hem :)
Skriver mer sen ikväll om jag orkar, har ingen bra dag idag så får se hur det blir !
Ta hand om er
Puss & Kram
<3

Twilight Movie Night <3

Hejsan!
Nu sitter jag ute hos svärmonster och väntar på att Mamma ska komma och hämta mig:) Hon ska skjutsa mig till tågstationen för Mimmie och jag ska ta tåget till sthlm sen ta oss till Heron City därifrån :) SÅ GLAD !!
Längtat efter det här i månader nu, och idag smäller det :D
Men, men nu ska jag gå och välja skor sen så kommer mamma :)








Ta hand om er
Puss och kram
<3

Flyttat!

Hejsan!
Jag har vart lite upptagen nu dom senaste dagarna... Igår hjälpte jag Syster och packa ihop alla hennes saker i lägenheten, vilket tog en väldans tid! Sen när vi väl var så klara vi kunde bli då, så fick jag ta och cykla från stan ut till Grundby... Vilket inte var jätte roligt efter att ha slitit som en idiot hos Mimmie! Men jag klarade mig fram levande iaf :)
Idag så kom mamma och hämtade mig vid 10:00 och få åkte vi in till banken för att fixa lite saker, sen bar det ut till Grundby igen för att lämna av Molly hos sin farmor. Jag tyckte inte att det var en sån bra idé att ta med henne när man ska köra fram och tillbaka hela tiden och springa upp och ner i trappor!
Det blev väldigt mycket att flytta... Jag förstår inte hur hon fick plats med allt i den andra lägenheten, haha.
Nu är jag i vilket fall som helst i Grundby igen... Fick inte åka hem idag heller, för Molly ligger och sover, och vi har ingen lust att rycka upp henne ur sägen bara för att åka hem.
Vart en jätte jobbig dag idag, men roligt har jag och mormor haft iaf :D


Imorgon är det ÄNTLIGEN den 29 Juni :D Mimmie och jag ska åka till Heron City på Twilight Movie Night <3<3
Har längtat som en tok! Jag är så glad !!!!
Men, men nu ska jag ta och stänga ner här... Måste försöka få i mig lite mat, har inte hunnit äta någe under dagen så jag är ganska så hungrig :P
Ta hand om er
Puss och kram
<3

Ute hos mamma :)

Hej, hej




Nu sitter vi ute hos mamma i solen, det är verkligen jätte skönt :D
Molly ligger och sover men hon vaknar nog snart och ska ha lite gröt innan hon sover för natten :) Sen efter det så ska vi äta lite grillat också, MUMS!
Idag har morfar och jag vart ute och övningskört en liten sväng... Det gick jätte bra. Ska bara kolla med syster när hon vill köra halkbanan för nu vill jag verkligen ha körkort!!!!

Har fått en ny blogg design också, det är min underbara vän Evelina som har gjort den som vanligt :D Och jag är verkligen jätte nöjd med den! Den passar mig perfekt! TACK <3<3
Men, men nu ska jag hjälpa Jocke med maten, inte så snällt om han ska behöva göra allt själv :P
Ta hand om er
Puss och Kram
<3


Ute i solen !

Hej,hej



Nu sitter vi ute hos mamma på landet, sitter ute på altan i solen :) Helt underbart!
Jocke, Molly och jag var på Tuna Park hos Mimmie som jag sa, men vi köpte inga glajjer utan det blev en söt liten klänning ist :)
Men, men jag tänker inte sitta och skriva ett långt inlägg nu... Ska umgås med mamma och Jocke innan vi ska sova! Måste sova ganska tidigt för att orka med imorgon :P
Skriver imorgon om jag hinner !
GLAD MIDSOMMAR PÅ ER sådär lite i förskott om jag inte hinner skriva imorgon :)
Ta hand om er
Puss och Kram
<3

Tuna Park

Hej, hej!




Nu ska jag och Joakim bara fixa oss lite, sen så ska vi åka till Tuna Park. Eftersom syster jobbar första dagen själv :D Så nu ska vi ner och köpa glajjer till Molly... Om dom finns kvar såklart :)
Jag hoppas också att Jocke är på tillräckligt bra humör för att jag ska få köpa ett par skor (a) Det märker vi när vi kommer dit, hihi !
Stackars min söta Jocke som måste stå ut med allt mitt sko köpande :P
Men, men nu så ska jag gå och försöka hitta någe att ha på mig... Eller kan man åka i leggins och bh? haha!
ta hand om er
Puss och Kram
<3

Bästa vännens dag :D <3

Hejsan!
Idag har min underbara vän Evelina förlovat sig :D Så ett STOOOORT GRATTIS till henne <3
Jag är så glad för din skulle gumman, det är så roligt att se dig glad :D
GRATTIS GUMMAN <3<3<3

Promenad

Hej,hej!
Idag så kom syster och åt lunch hemma hos oss, det var trevligt med lite sällskap :)
Efter det så tog vi en promenad ner mor tågstationen för att hämta nycklarna till Mimmies nya lägenhet :D Sen så gick vi mot Nyfors för att jag skulle få kolla på lägenheten, när vi kom till Nyfors så mötte vi upp Matilda också eftersom hon också skulle kolla på lägenheten!
Jag tycker hennes lägenhet var jätte fin, jag gillar inte Nyfors men det här var jätte fint och det kändes inte som att man var i Nyfors heller :P
Så på Fredag ska Mimmie och jag börja packa lite smått :)

Nu sitter jag iaf här hemma och väntar på att Jocke ska komma hem från jobbet, Molly sover så sött efter promenaden :)
När Jocke kommer hem så ska vi åka ut till mamma, för hon skulle fixa mat till oss, MUMS! Finns inget bättre än mamma mat, haha det kommer jag aldrig ifrån :P
Och på tal om mat nu blev jag sugen på pannkakor igen! Evve har ätit det två dagar nu i rad och det tycker jag är elakt :P Och inte delar hon med sig heller, haha!


Men, men nu ska jag lyssna musik och vänta på att min söta älskling kommer, det är ju inte så långt kvar nu :)
ta hand om er
Puss & Kram
<3

Kväller!

Hejsan!

Vi åkte ut en sväng till mamma idag när Jocke kom hem från jobbet. Molly fick bada lite vilket hon verkligen ÄLSKAR :)  Sen fikade vi lite snabbt, sen bar det av hemåt igen. Så nu har jag precis kommit upp från affären, tänkte bara slänga in ett litet inlägg så jag håller igång bloggen, annars tappar jag skrivandet :P
Men, men nu ska jag gå och fixa någe och käka, sen skriver jag kanske lite mer :)






Ta hand om er
Puss & Kram
<3

En solig Tisdag!

Hejsan!
Idag är det ju helt underbart väder ute :) Ska ta en promenad senare när Molly vaknar, ska fråga syster om hon vill hänga med ut :)

Vi åkte aldrig ut till mora igår för att gå ner och hjälpa till med midsommar stången :/ Mimmie drog sig ur, SVIKARE :P
Så vi hoppade över det, vi får ta och gå ner nästa år med Molly, för då kan hon ju hjälpa till och inte bara sitta i vagen! Jocke lovade att vi skulle ta en sväng ner dit på midsommarafton iaf, jag tycker att det är så mysigt ute i mora på midsommarafton, älskar det :)
Vi åkte ut till mamma och hämtade moppen bara, körde över den till Grundby eftersom Jesper skulle testa den. Så nu har vi blivit av med moppen, ÄNTLIGEN!
Det har inte varit lätt att bli av med den...Men nu så är det äntligen klart : )

Idag ska jag försöka få med mig någon som vill bada också, det är verkligen badväder idag. Skulle vilja åka ring efter båten också, men tror nog att min kära bror har bokat båten för dagen:P Man måste säga till dagen innan om man ska hinna ha båten, för min kära bror är helt galen i wakeboard, men han är ju j*vligt duktig på det också : )
Han ska lära mig i sommar också, kunde inte förra året eftersom jag var lite gravid då ;) Men nu så!
Måste ner och köpa en liten baddräkt till Molly också, hon måste få bada för hon älskar det : )


Just ja, ett stort GRATTIS till Ulrika Dansäter som fyller år idag :D
Hoppas du får en helt underbar dag :D <3

Ne nu så ska jag gå och vattna blommorna innan det kommer annat i vägen, vill inte att dom dör, haha!



Ta hand om er
Puss & kram
<3

Sådär!

Nu har hon från BVC åkt här ifrån! Molly hör jätte bra, inga problem alls där inte :)
Hon ska skicka en tid sen i slutet av Augusti så ska vi väga och mäta Molly :)
Men, men nu kom älsklingen hem, så nu ska vi packa ihop och sen åka ut till mamma för att gå ner till byn och fixa med midsommar stången :D
Kram <3

Evelina MÄMÄ Fahlström <3

Hejsan igen!
Glömde säga att jag ska åka till min underbara vän Evelien MÄMÄ Fahlström om 2 veckor :D Det ska blir så kul, det var väldigt länge sen vi träffades... Har inte träffat henne sen jag fyllde 18 :/ Och då fick vi inte sådär jätte mycket tid för oss själva! Så det ska blir roligt att åka upp till henne :D

Vi kanske kör in i en husvagn eller ner i en rabatt  vem vet ;) <3






BVC besök!

Hejsan !
Nu är jag tillbaka till bloggen :)
Molly har lärt sig gå, hon tar en massa steg nu, det är fortfarande lite vingligt men hon tar sig fram :D Jag är så stolt över henne!
hon säger pappa hela tiden hihi, så hon har en väldigt stolt pappa också ;)

Ikväll så ska jag, Molly, Jocke och min syster antagligen ut till mamma för att gå ner till byn när dom gör i ordning midsommar stången :) Vi brukade alltid vara nere och hjälpa till med det när vi var små, men nu var det ett bra tag sen vi var nere! Så Mimmie och jag tänkte att vi skulle gå ner med Molly :)
Mormor är där nere och hjälper till så då kan Molly (hjälpa) till där ;)

Nu har jag iaf städat som en tok här hemma... det  var inte jätte roligt, men det är skönt när allt är klart och det är fint här hemma:) HATAR när det är stökigt... Folk som säger att det är omöjligt att städa och hålla i ordning hemma när man har småbarn kan ju slänga sig i väggen, ursäkta men det är faktiskt inte svårt. Bara be dom att hjälpa till att plocka med sin leksaker eller så får dom sitta och leka :) Dom måste ju också lära sig att man måste städa!
Molly hatar när jag dammsuger men det måste hon ju lära sig, det går om hon sitter i sitt rum och leker :)
Så jag måste bara fråga vad som är helt omöjligt med städningen när man har småbarn ?
Innan någon skriver att jag bara har ett barn och att det inte är svårt att hålla i ordning och sådär när man har ett barn... Så vill jag bara säga att jag har vart barnvakt åt min sambos systers barn och dom är 2 st!
Jag har städat hemma hos dom ett par gånger då när jag haft dom, och det är inte heller svårt, man måste ju liksom bara vara lite bestämd och göra så dom har någe att göra. Dom flesta barn ÄLSKAR att städa och sådär.
Om ni undrar varför jag hakade upp mig på det här så är det för att jag läst en blogg, och den personen klagar jämt på att det är så jobbigt att städa när man har barn och sådär :P (plus att hennes ena barn går på dagis)
Men, men nu har jag fått skriva av mig lite iaf =)
Nu ska jag gå och sätta på lite kaffe för mamma kommer snart in och fikar en snabbis innan en kommer från BVC :)









Kram på er <3

Woho <3

Hejsan!
Idag så tog Molly sitt första steg :D Hon är så duktig våran lilla tjej! Så nu gör hon inte annat än att försöka gå, hihi!
Det går verkligen snabbt framåt, hon går nog om några dagar :P
Ska försöka filma när hon tar ett steg, om jag hinner filma det:) Sen lägga ut det här isf !
Nu ska jag stänga av datorn och spela kort med mamma, sover ute hos henne idag :)
Ta hand om er
Puss <3

WOHO!

Sådär nu kan jag lugna ner mig lite, har vart helt uppspelt den senaste  veckan :P Idag släpptes biljetterna till Twilight Movie Night:D <3 Jag var så orolig att vi inte skulle få några biljetter, men nu har jag och min syster en varsin biljett :D <3

Jag har inte sovit sådär jätte mycket dom senaste dagarna, hostar som en galning så det är inte lätt att somna och när man väl har gjort det så vaknar jag ju bara direkt !
Just nu sitter jag och väntar på att morfar ska komma och hämta mig och Molly så ska vi skjutsa ut Molly till mormor och jag ska få övningsköra efter det :D !
Imorse när Molly kröp omkring och busade så ramla hon som vanligt när hon ska försöka gå, men ist för att skrika mamma när hon var ledsen så blev det pappa idag :D Hon är så söt våran lilla busunge :)
Men, men nu ska jag göra mig iordning så jag är klar tills morfar kommer!
Puss och kram <3

RSS 2.0