Morfar 78 år!!

Hej,hej
 
 
Idag blev det en sen dag, vi kom hem för cirka 30 minuter sen. Vi åkte iväg till min morfar direkt efter stallet idag för han fyller 78 år :)
Vi gick ihop några stycken och köpte en dator till morfar, vilket han blev riktigt glad över :)
Jag var över hos dom tidigare i veckan och då började morfar prata om att han ville köpa sig en sån telefon som jag har så han kan komma in på internet och kolla lite... Så då gav jag som förslag till mamma att vi skulle slå till på en dator istället när han fyller år.
Så imorgon så ville morfar att jag ska komma över och visa honom lite hur den fungerar, det ska bli riktigt roligt att lära honom använda den ;)
Sen så ska jag hänga med dom ner på stan nästa vecka och fixa internet till dom... dom ville att jag skulle hänga med så att dom inte blir lurade och får något extremt dyrt.
 
 
Nej idag hinner jag inte skriva mer än så... Måste hoppa ner i säng nu för imorgon är det dags för spinning och tabata på morgonkvisten ;) 
 
 
Puss & Kram

presenter

 
 
Hej,hej
 
 
Nu är jag här igen och skriver :)
barnen ligger och sover, maten är undanplockad, städningen är klar och tvätten är igång. Med andra ord så har jag inget kvar att göra ikväll direkt, förutom att vika in tvätten lite snabbt när den är klar.
 
Idag har jag och mamma vart iväg och kollat på en present till morfar som fyller år på Torsdag, vi ska slå till på en dator till honom. Dom har pratat länge om att införskaffa en dator men dom är lite sega i starten haha. 
Jag hoppade även in på stadium och köpte en jacka till Eddie, han älskade den  så det var ett bra köp :) 
 
 
När klockan började närma sig 14 så åkte jag mot dagis för att plocka upp Eddie och sen åkte vi vidare mot kjula för att hämta upp Molly från skolan.
Efter det så skjutsade vi hem mamma och då passade vi även på att hämta hem mitt piano som barnen ska få... Ja jag kommer nog också spela lite på det ;)
 
När vi kom hem så blev det dans på hög nivå och sen lite lek på Mollys rum med alla hästar, en riktigt mysig eftermiddag/kväll med mina små.
 
 
Jackan som Eddie fick :)
 
 
Nej nu ska jag vika tvätten och sen vänta på att Sara kommer över en sväng och dricker lite te :)
puss & kram
 

irritation

Hej,hej!
 
Nu var det ett bra tag sen jag skrev här inne. Anledningen till det är ganska enkel, jag har inte haft något att skriva om och ingen ork till det heller.
Men idag så sa Evve till mig att skriva lite här samtidigt som jag satt och tänkte på en sak.
 
 
Fick höra här för en stund sen att mina barns moster som även är gudmor till mina barn hade skrivit ut på internet att hon har blivit gudmor till ett annat barn.
Inget konstigt med det men det irriterande i det hela är att hon aldrig har lagt ut någon sådant om mina barn.
Jag har brutit kontakten med henne sen mer än ett år sen tillbaka och det är verkligen en av dom bästa sakerna jag har gjort i mitt liv.
Men jag tycker inte att mina barn ska behöva ta något av det och jag tycker det oerhört dålig stil att vilja bli gudmor åt någon och sedan bara "bry" sig om vissa.
Ska tillägga att hon aldrig har gjort något sådant med mina barn innan vi bröt kontakten heller!
 
Det är även förjävligt att man inte kan ta bort gudföräldrar för isåfall hade hon blivit borttagen för lääänge sen!
Den avsky jag kände mot henne är ingenting jänfört med vad jag känner nu!
 
Usch, jag vill bara ha bort henne från allt... Jag vill inte att hon ska ha samma familj som jag har. 
det kanske låter en smula överdrivet det hela.. Men det går liksom inte att få bort henne helt, även om alla i familjen respekterar mitt val så nämns hon ju då och då när dom pratar om saker och ting. 
 
 
Det blev ett rätt så rörigt inlägg men det blir lätt så när man är upprörd...
Nu ska jag kolla lite på BB och vänta på att Jocke kommer hem från jobbet :)
 
Nu håller vi tummarna på att jag hoppar in och skriver här imorgon också ;)
 
Puss och kram

RSS 2.0