BVC

Hej,hej!
 
 

Idag var det meningen att bara Eddie skulle vara hemma från dagis eftersom han var på bvc idag, men Molly ville också vara ledig när brorsan var det :)

Jag försökte få Eddie att somna lite innan vi skulle till bvc kl 13:00 men han hade inte riktigt samma planer som jag med den delen. Så han möblerade om hela sitt rum ist(inte på ett fint vis). Så när han öppnade dörren och ropade på mig så kunde jag inte göra annat än att sucka åt pojken. Hur som helst så var det bara för honom att gå in på rummet igen och städa upp allt han hade rivit fram såklart!
När han äntligen var klar med städet så hoppade vi in i bilen och gasade mot bvc. 

Eddie väger numera 11220 och är 81,5 lång :) Hon på bvc tycker dock att han väger för liten och är för kort! Bara en liten fråga, hur i helvete ska jag kunna göra något åt hans längd? Och har hon lagt märke till att hans föräldrar inte ligger inne med några jättelängder heller!!
Vikten tycker jag personligen inte att det är något fel på och ungen äter ju som han ska och ser alldeles perfekt ut :)
Hon tyckte återigen att jag ska väcka honom på nätterna men jag förklarade att det tänker jag då inte göra vad hon än säger. Så då tyckte hon att vi skulle börja med att göra fetare mat och ge han en fetare mjölk om vi inte drack den fetaste... Jag tänker fortsätta med den mat vi gör, han får ju i sig allt i en lagom mängd och han är inte mager på något vis!
Hur som helst så fick han beröm för sin utveckling. Han kan saker som en 2,5 åring ska kunna och min lille pojk blir bara 18 månader imorgon :D
Galet stolt mamma(det är jag ju ifs alltid men ändå).

Mammas fina lilla pojke börjar bli en stor busunge <3

 
Eddie Emil Joakim Skogsberg
Våran underbara lilla pojk 
<3
Såklart så går han även här i morbror Emils fotspår :)

Älskar dig min son 
<3


Puss & Kram

<3


städ och så lite mer städ

Hej,hej!
 
 
 

I Måndas så gick min bärbara dator sönder... Så det är därför som jag inte har bloggat något den här veckan. Har inte orkar sitta vid den här datorn som står i vårat sovrum! Men nu är jag här iaf :)


Nu har denna Elin gått och blivit lite städgalen igen... Jag har städat både högt och lågt här hemma i några dagar nu, våran dammsugare gick ju sönder för nån vecka sen så jag har fått låna mammas dammsugare. Så igår så kom hon hit med den så jag kunde städa golvet lite :)
Med andra ord blev det storstädning av huset igår från tak till golv! När Jocke kom hem på kvällen så säger han att han äntligen har lagat min älskade dammsugre, jag hoppade av glädje :D
Så idag när jag kom hem från jobbet så tog jag mig ett varv med min fina dammsugare bara för att jag har saknat den.... Sen så fortsatte jag visst bara med att storstäda igen här hemma, ops! 

När jag var klar med det så slänge jag mig in i bilen och gasade mot dagis för att hämta småkottarna :) Vi åkte ut till mamma för att hämta en spray till toaletten(som ska döda bakterier som ligger och växer). Vi stannade där på en kopp kaffe sen åkte vi hemåt :) 

När vi kom hem så började jag med tvätten och busade med mina sötnosar :) Efter det så började vi med maten. Jag tyckte att det blev lite stökigt när jag lagade mat så ja det blev ett till varv med dammsugaren :P

Håller även på att fixa kalops så den är färdig tills imorgon, hoppas den blir god för det är första gången som jag gör det :)
Jag är snart klar med tvätten och hoppas att kalopsen snart är klar :)
När gick jag och blev sådär huslig av mig? :P Hur som helst så trivs jag med att göra något här hemma hela tiden. Blir rastlös om jag sätter mig ner på arslet och bara glor på tv :P

Nu ska jag prata lite med Evve och hänga tvätten :)
Ha en fortsatt trevlig kväll alla fina!
 
Puss & Kram
<3

Onsdag

Hej,hej!
 
 
 

Här sitter jag i soffan och småkollar lite på roomservice och väntar på att Evve ska komma till datorn. Hon håller på och lägger Emil, hoppas det går bra :)

Inväntar även idolresultatet som vi strax får veta, jag hoppas verkligen att Kevin går vidare!!! Blir riktigt upprörd om han inte gör det.


Idag när jag var iväg och jobbade så var Jocke iväg för att köpa grejer till bilen. Han frågade om hjälp så han slapp ta fel grejer och åka tillbaka dit för att byta... När han packade upp det han nu köpte och skulle sätta dit det så insåg han att det var fel. Han ringde såklart och frågade hur dom kunde ge han fel när han hade sagt vad vi har för bil och sådär!
Han i telefon sa direkt att det har dom inte inne till våran bil och han förstod inte varför dom hade tagit fram det där till Jocke... Så bilen blev inte lagad idag heller!
Hoppas verkligen att han kan fixa bilen tills imorgon iaf. Jag hämtade barnen tidigare från dagis idag eftersom jag fick skjuts av mamma. Så vi fick lite extra bustid idag :)

Molly och Eddie har lekt som tokar i skogen. Dom var helt blåa om både händerna och munnen när vi skulle gå in, men vi hade skoj iaf :D Hittade en fästing krypandes på Eddies hals när vi gick in, så den eldade jag upp på engång!

När vi kom in så var det dags för lite matlagning. Idag blev det pommes och vegetariska biffar med en broccoli/purjolöks röra :) Barnen åt som galningar så jag antar att det gick hem :D
Dom älskar verkligen vegetarisk mat!


Nu ska jag kollar klart på roomservice och bara njuta av en allmänt lugn kväll :)

Puss & Kram


<3

Otur gånger tusen!

Hej,hej!
 
 
 

Dagen startade jag klockan 05:15 idag eftersom jag skulle vara på friskis kl 06:20 för att öppna. Vägen till friskis gick bra och det gick bra att värda idag :)

När jag var klar där så åkte jag till mamma för att byta tillbaka till våran bil som jag inte tycker så värst mycket om idag!
När jag hade hämtat bilen så åkte jag vidare mot Linn och Ello för att umgås med dom :)
Hade en trevlig dag med dom såklart <3

När det var dags att hämta barnen så åkte Linn och Ello för att hämta Thyra och jag vandrade mot bilen för att hämta mina småttingar. Jag startar bilen på parkeringen och backar ut det sådär lagom så att den verkligen stod i vägen!!!!! Då dör bilhevetet och den hade inga planer på att starta direkt.
Stannade ett par killar som skulle in och jobba där och frågade om jag behövde hjälp, men jag sa nej tack eftersom den brukar krångla lite med starten (jag visste inte att den skulle krångla lite extra idag). När jag hade försökt starta skiten i 20 minuter så kom en av killarna tillbaka och frågade om jag ville ha hjälp att starta bilen, men han fick inte heller igång den. Så då hjälpte han mig att putta tillbaka bilen till parkeringsplatsen, så ett stort tack till honom!

Jag ringer till Jockes mobil som såklart är död... Så då ringer jag till Arver ist men där var det bara upptagen såklart!!!
Så då ringer jag till Andreas som jobbar med Jocke, och han svarade som tur är. Så jag fick tag på Jocke och då var jag fan inte långt ifrån att börja grina kan jag meddela!
Han kunde inte komma ifrån direkt, så jag låste biljäveln och började vandra mot Arver. På vägen ringde jag till dagis och förklarade läget och sa att jag blir lite sen. 
När jag hade kommit halvvägs så plockade Jocke upp mig. Vi åkte tillbaka och så tog den en jäkla tid tills vi äntligen fick igång aset till bil!
Jag fick köra bilen mot min vilja till Arver och den dog ett ex antal gånger på vägen dit. Jag var lite smått irriterad när jag kom fram till Arver kan jag meddela!
Ringde mamma när jag kom dit för att kolla om hon kunde plocka upp mig, så hon hoppade in i bilen och kom och hämtade mig. Plockade in stolarna i bilen och när jag hade fått in dom så ramlade jag självklart ut ur bilen på backen och blev helt svart på mina kläder!
En mycket upprörd Elin kunde inte göra annat än att börja skratta!

När vi kommer till dagis så blev jag iaf på bättre humör eftersom jag fick krama om mina underbara ungar <3

När vi hade fått in dom i bilen så bestämde jag mig för att sova ute hos mamma för jag var för arg för att kunna sitta ensam hemma hela kvällen!
Men vi åkte hem för att ge katterna mat, rensa kattlådan och hämta lite kläder. När vi åkte därifrån så stannade vi lite snabbt så jag kunde springa in och köpa en mjölk till maten, sen åkte vi vidare till Arver igen för att lämna kortet till Jocke.

När vi kom  hem till mamma så hade jag äntligen lyckats lugna ner mig. Tänkte då att jag skulle skrapa en trisslott som jag hade tagit med mig hemifrån, vilket självklart bara var en nitlott med min tur!

Efter det så plockade vi fram grejerna till maten och då visade det sig att mjölkpaketet jag hade köpt läckte såklart!!!! Då bröt jag ihop igen. Satte mig och kollade på tv en stund medan mamma och barnen käkade. 
Så min dag har bestått av för mycket otur tycker jag. Imorgon vill jag ha en bra dag, det tycker jag faktiskt att jag är värd efter den här skitdagen!

Så nu sitter jag bara här och tycker synd om mig själv!

Ska prata med min fina Evve nu så jag blir på bättre humör och invänta min älskling! Hoppas ni alla har haft en mycket mycket bättre dag än mig.
Puss & Kram
<3

Helgen

Hej,hej!
 
 
 
 

Nu var det Söndag igen och jag sitter här hemma i min ensamhet, ska inte klaga på det ifs. Har hunnit med att tvätta rent allt som var skitigt, städat, fixat med blommorna, lagat mat och kollat en duder film som jag nästan är helt säker på att Jocke aldrig skulle gå med på att se :P
Så jag har haft fullt upp ikväll. Jocke är iväg och fixar med ved men han var snart klar så med andra ord är han nog hemma om cirka 1 timme.

Filmen jag kollade på var War Horse och jag har nog inte sätt en bättre film. Jag har nog inte gråtit så mycket till en film heller. Så ni som inte har sätt den filmen måste verkligen kolla på den! 

Jag ska faktiskt försöka övertala Jocke till att kolla på den, för jag vill se den igen redan nu :P Går inte han med på att se den så får jag kolla på den själv i veckan när han är och jobbar :)


I Fredags så var planerna att vi bara skulle sitta här hemma och ta det lugnt tillsammans eftersom det har vart ganska mycket flängande dom senaste helgerna. Men när vi kom hem så ringde Emil och det slutade med att han kom över hit och det var riktigt trevligt. Så Fredagen blev mycket bättre än vad vi hade planerat :)
Jag körde inte hem Emil försen klockan var 02:45 :P Så tack till min kära bror för en trevlig Fredag :D

På Lördags morgonen så packade jag mig ut till mamma en stund för att lösa melodikrysset(det gör vi varje Lördag,haha). När det var klart klockan 11:00 så åkte jag direkt hem för att packa ihop allting inför kvällen. Jag packade ihop allting till barnen och mig sen så åkte vi alla ut mot mamma igen eftersom barnen skulle sova där :)
När vi kom ut så blev det lite snabblunch innan jag började fixa mig. Strax innan 17:00 så kom Jockes lillebror Jesper och hämtade oss för vi skulle hem till dom och fira Jespers 18-års dag(han fyllde i Onsdags). Det blev en mycket lyckad kväll tycker jag men Jesper var inte på något partyhumör direkt så strax innan 23:00 så skulle han iväg till ett par kompisar och ta det lugnt. Så han skjutsade mig och Jocke hem till mamma så vi vaknade hos barnen :)
Det var en lyckad kväll det också, sen var det skönt att lägga sig tidigt :P 


Nej nu ska jag ta och vika tvätten som precis blev klar i tumlaren sen ska jag sätta mig i soffan och invänta min älskling :)
Hoppas ni alla har haft en lika trevlig helg som jag har haft :D

Puss & Kram
<3

Klantskalle

Hej,hej!
 
 
 
 

Idag var jag som vanligt iväg och jobbade en sväng. När jag kom hem så lagade jag iordning lite lätt lunch åt mig.. När jag satt och åt så ringde mamma mig och sa att hon skulle komma direkt till mig ist så kunde hon hänga med till dagis för att hämta barnen. 
Så hon kom också hit och käkade lite lunch innan vi satte oss i bilen för att åka till Arver och hämta pengar av älsklingen som jag skulle ha när jag besiktade våran bil.
Efter det blev det att åka raka vägen till dagis och hämta skrotungarna :)

Det gick snabbt och smidigt med barnen idag så vi var ganska tidiga till besiktningen... Men när vi väl fick komma in så tog vi ut barnen ut bilen och satte ner Eddie i vagnen  :) Lilleman satt still och fint i vagnen hela tiden, det var nog tack vare lastbilen som stod där, för han stirrade på den som en galning :)

När han var klar med bilen så fick jag pappret och så skulle jag självklart betala, men då var det tydligen redan betalt.
Så med andra ord hade jag åkt helt i onödan till Jocke för att hämta pengarna... Det var ju han som sa att jag skulle hämta pengarna, han hade helt glömt bort att han redan hade betalat :P
Klantskalle ;)


När vi kom hem så började jag städa här hemma... Våran dammsugare har ju gått sönder så jag håller på att bli galen här hemma eftersom jag dammsuger varje dag!!!
Hur som helst så fick jag låna mammas dammsugare. Så nu har det dammsuget, dammat och skurat här hemma så jag är nöjd :D
Har även hunnit med att rensa bort en jäkla massa ogräs ute och tvättat fönster :)

Hade tänkt baka lite mockarutor till min bror men jag hade tyvärr inte alla ingredienser hemma, så jag får åka ner imorgon och handla det och slänga ihop det imorgonbitti ist :)


 
Nu sitter jag bara här och njuter av underbar musik och hoppas på att Evve snart ska sätta sig vid datorn och prata med mig, så SKYNDA nu Evelina! <3

Får se om jag kommer på något mer att skriva om senare, men just nu får det vara bra för idag :D
Ha en trevlig kväll!

Puss & Kram 
<3

 
 
 
 

dagis

Hej,hej!
 
 
 
 

Idag har det inte hänt sådär jätte mycket faktiskt... har vart en allmänt lugn dag för våran del :)
Blev lite arg på dagis idag när jag hämtade barnen bara! Första jag ser när jag kliver in på gården är massor av barn men inte en vuxen i närheten, då kommer dom springandes mot mig och jätte glada såklart. Lille Viggo kom fram och berättade att Molly var ute men han visste inte vart hon var. 
Jag går runt hörnet och ser tack och lov att hon sitter där med tre tjejer till och leker i sanden, men fortfarande inte en jävla vuxen i närheten!

När jag har tagit upp Molly i famnen så kommer en vuxen ut och är hur glad som helst. Så jag frågade varför det inte är någon vuxen ute samtidigt som barnen, hon flinade bara och sa att dom precis hade bytt vem som skulle vara ute. Nyss och nyss tycker jag då inte eftersom det inte var någon ute under tiden som jag var där.

Sa då att jag hade ju lika gärna kunnat plocka med mig vilken unge som helst eftersom dom inte har någon koll överhuvudtaget... Folk som är ute efter att ta barn är oftast väldigt duktiga på att göra det och det går väldigt snabbt. Sa även att mina barn lämnar dom ALDRIG själva ute igen för då blir det ett jäkla liv från min sida kan jag lova! Sa även till dom att jag tänker informera andra föräldrar om hur oansvarigt det var av dom!
Hon stod bara där och glodde som ett fån, fick inte ens ett svar. Så jag tog Molly i famen och gick in för att hämta Eddie och sen gick vi därifrån utan att säga ett ljud! FYFAN vad arg jag blev!

Kan även tillägga att imorse när jag kom dit så gick jag samma väg, och det finns en utgång på baksidan som går upp i skogen där dom brukar gå ut när dom ska ut i grupp!
Den grinden stod öppen och det var 3 barn från den minsta gruppen som var på väg ut där, UTAN vuxen! Så jag skrek till närmste vuxen och då sprang hon bara dit och stängde grinden, till svars fick jag ett hoppsan och sen skratta hon :O
Nej idag blev jag inte glad på dagis... Hoppas på att chefen är där imorgon när vi kommer så att jag kan prata med henne om det här! 


Ikväll så har vi busat här hemma och hunnit med att tvätta nästan all tvätt i tvättkorgen :) Barnen somna väldigt tidigt idag för dom var jätte trötta. Så jag har njutit av idol och bara tagit det lugnt i soffan :) 

Nu ska jag läsa Evves blogg och prata med henne lite :) Ha en trevlig kväll alla! 
Puss & Kram
<3

lite irriterad på kvällskvisten

Hej,hej!
 
 
 

Tänkte att jag hoppar in här på blogger och skriver ist för att sitta och skriva i en tråd på facebook som gjorde mig sjukt irriterad!

Dom började prata om amning. Jag tycker det är så fel att alla som ammar tror sig ha all rätt i världen att slänga fram sitt bröst hur som helst. Det är klart att man ska få amma sitt barn vart som helst, det säger jag inget om... Men man kan faktiskt sköta amningen lite snyggt och diskret. 
Varför ska alla runt omkring bara acceptera att det hänger tuttar överallt medan dom som ammar får klampa på hur dom vill?
Nej fyfan säger jag bara till så trågsynta människor. Man kan faktiskt visa respekt åt BÅDA hållen, det funkar fin fint!
Sen sitter några och skyller på att det är svårt att vara diskret om man har stora bröst, det är ju bara sktisnack! Jag har stora bröst och jag lyckades amma hur diskret som helst utan problem!

Så dom som inte kan respektera dom som ammar diskret kan stanna hemma  och dom som inte kan respektera att inte alla vill se folks bröst och amma diskret ist kan hålla sig till amningsrum eller stanna hemma dom också!

Nu slutar jag skriva om det där för jag blir bara mer och mer irriterad känner jag!



Idag har jag vart iväg med mamma och jobbat en sväng, blev dock bara 2 timmars jobb idag. Så jag hängde med ut till mamma och tog mig en kopp kaffe med henne innan jag skulle röra mig in mot stan för att hämta barnen på dagis.
När jag hade hämtat barnen på dagis så hann jag bara köra några meter därifrån när jag kom på att jag hade glömt min laddare till telefonen ute hos mamma.. Så ja det blev bara att åka ut till mamma för att hämta den (vi har ingen hemtelefon hemma så jag måste ha min mobil igång). När vi kom till mamma så ville såklart Molly och Eddie hoppa ut och busa med mormor ett tag, så vi blev kvar i 1 timme ungefär. 
Så det blev lite onödigt körande idag känner jag!

När vi väl kom hem så började jag med maten direkt, det blev lax och ärter i ugn med potatis till det :)
Barnen älskade det och Eddie somnade som en stock direkt efter maten.
Molly och jag myste ner oss i soffan framför disneyjunior för att lugna ner oss innan hon skulle sova :)

När Molly hade somnat så la jag mig i soffan och kollade djurakuten, idol och svenska hollywoodfruar, med andra ord en helt okej dag :D

Nu är min fina älskling hemma så han sitter här och sällskapar mig haha :)

Nej nu ska jag ta och avsluta här och prata med Evve och Joakim :D
Puss och Kram

<3
 
 
 

hejhopp

Hej,hej!
 
 
 

Jag hann som vanligt inte skriva under helgen :) 
I Fredags så var jag hemma hos Angelica på tjejkväll vilket var jätte kul :D <3

I Lördags så kom Evve, Sebbe och lille Emil hit :) Dom kom vid lunch och stannade tills på natten någon gång :)
Saknar redan min underbara Evve, men vi har faktiskt blivit bättre på att ses med jämna mellanrum ;) <3

Det var en riktigt lyckad helg med andra ord :) <3


I Måndags så sov vi ute hos mamma och jag hade med mig internet ut dit men jag la mig så pass tidigt så jag tog aldrig fram datorn. Sen igår när jag skulle sätta mig vid datorn så upptäckte jag att jag hade glömt vårt internet ute hos mamma såklart... Så det var därför jag inte bloggade igår :P

Så idag har jag vart ute hos mamma och hämtat det!

Jag vaknade imorse med 38,7 i feber... Vilket inte är mycket feber för mig iaf, men jag kände att det var lika bra att strunta i att jobba idag för annars hade jag vart totalt däckad imorgon. Känner mig faktiskt redan bättre och febern ligger nu på 38,3 :D
Så snart är jag helt feberfri :)


Ja och så var det det där med min viktresa!
Har haft min lilla svacka kan jag ju säga.... Har inte tränat riktigt lika mycket och intensivt som jag gjorde innan, bara blivit några joggingturer och lite hemmaträning!
Imorgon drar jag igång med full fart igen :D Jogging varje morgon och lite styrka hemma på kvällen och så även Friskis&Svettis träning på det :D
Portionerna kommer bli betydligt mycket mindre igen och betydligt mycket nyttigare alternativ på tallriken :D

Så välkommen tillbaka nyttiga Elin, jag har saknat dig massor :D
Hoppas att ni inte blir uttråkade av mina viktinlägg sen :) Men det är en extremt viktigt grej i mitt liv just nu :)

Nu ska jag läsa lite bloggar och planera morgondagens träning :) 

Puss & Kram
<3



 

RSS 2.0