Mary Kay

Hejsan!
Igår så var Camilla ute hos mamma och pratade om Mary Kay produkter, det var väldigt trevligt :)
Jag och Mimmie köpte det stora paketet och mamma köpte en mascara :P Nu ska vi alla tre ordna så Camilla får komma igen, och idag så ska Mimmie och jag följa med till Örebro och lyssna när dom pratar om det :) Det ska bli intressant!

Nu på morgonen har Molly farit omkring som en liten galning... haha hon kryper så fort så man knappt hänger med:P
Nu ställer hon sig verkligen upp utan problem:) Slår vad om att hon går snart, för hon försöker med att ta steg, men hon ramlar när hon gör det... Men men hon lär sig fort :D
Och nu säger hon pappa hela tiden, hon säger pappa med än mamma haha :D Så nu har hon en väldigt stolt pappa ;)
Molly har fått en jätte jobbig hosta också:/ Så igår kväll var det ganska svårt att lägga henne, ingenting som dög, efter ungefäe 1 timmes jobb, så somna hon iaf, tycker så synd om henne... Måste göra jätte ont att hosta sådär!

Nu ligger hon iaf och sover en liten stund, hoppas hon får vila ett litet tag innan hon börjar hosta !
Nu ska jag gå och plocka lite... sen vänta på att Molly vaknar :)
Här är bilden när Molly ställde sig upp första gången helt själv :D <3
Ta hand om er alla <3

Jag lever:)

Hejsan!
Har inte skrivit på länge nu, vilket beror på att jag har haft mycket att göra och den lediga tid som jag har haft, den har gått åt att läsa 4 böcker :P Jag är helt förälskad i the twilight saga :) Men jag läste ut sista boken igår :( BUHU :'( Känns inge kul att det inte ska fortsätta, jag vill verkligen att hon ska skriva en till fortsättning... Men tror inte det kommer hända :/ Hur som helst så var det dom bästa böcker jag någonsin har läst! Vill börja om med ettan nu igen, för jag vill inte släppa den världen. Helt såld på böckerna, har ALDRIG känns såhär för en bok :P TACK SYSTER som fick mig att börja läsa dom :) Nu längtar jag tills filmen Eclipse har premiär :D

Jag måste ner på stan och köpa alla dom böckerna nu, så jag kan läsa, hihi :)


Just nu sitter jag och väntar på att Molly ska vakna, sen så ska vi busa lite och senare så blir det att gå ner på stan för att träffa Thessa en sväng :) Ska bli trevligt för det var jätte länge sen vi träffades <3
Men, men nu börjar Molly låta där inne i sängen :P
Försöker hinna skriva mer ikväll, har jag inte köpt boken så hinner jag nog, haha!
Ne men ska komma igång med bloggen igen, tråkigt utan den :P






Puss och Kram
<3<3

En helt vanlig tisdag !

Hejsan!
Igår satt jag ju ensam uppe ute hos mamma och saknade min älskling väldigt mycket... Men när jag pratade med honom i mobilen när han var påväg hem till jobbet, så slutade det med att han kom ut till mamma och sov där också, så jag blev väldigt glad :D Så jag fick sova bra inatt också :)
Min älskling är lite söt måste jag säga :)!
Idag så har jag och Molly vart ute och busat, vi gick en sväng upp till brevlådan... Hon gick hela vägen, så hon var duktigt :D Hon gick när jag höll henne i händerna :)
Sen så vart jag ute och övningskörde med morfar också, det gick jätte bra idag :D
Men nu ska jag gå och lägga mig i sängen och läsa lite :)
Ta hand om er alla
Puss och kram <3

Ensam!

Hejsan!
Nu sitter jag här uppe ensam på kvällen... är nämligen ute hos min mamma idag... Jocke jobbar kväll så då passade jag och Molly på att åka ut hit, men alla sover ju! Jag är ju en kvällspigg människa så jag är ju inte trött för fem öre.
Inte finns det många som sitter här heller... och jag har inga pengar på mobilen! Ska ifs ringa Jocke om ett tag, han slutar om 15 minuter :) <3
Jobbigt att sova borta från honom, längtar redan efter min älskling <3 Men han orkar inte åka ut hit så sent :/ Men förstår att det inte är så roligt att åka så långt när man jobbar sent och är trött!
Men, men idag har jag vart lite duktigt igen... Har vart ute på två raska promenader :D Går ju åt rätt håll iaf. Måste verkligen gå ner i vikt nu tycker jag... Skulle ju vara roligt om man kunde ta på sig lite kläder och tänka oh vad fint det här var då... Ist för att tänka fyfan så man ser ut!
Saknar hur jag såg ut förut... Har faktiskt haft snygg kropp förut!
Mimmie och jag var ute och joggade igår... Måste ju börja någon gång om jag ska lyckas med det här!
Men nu har jag verkligen bestämt mig! Nu ska jag verkligen skärpa mig när det gäller att äta också. Hoppas på att jag klarar det, är lite osäker  på det hela men min underbara syster Mimmie stöttar mig iaf, och så ska jag försöka slå min bror Emil i en sak också :)
Önska mig lycka till... För det behöver jag verkligen!
Det här är en sån där dag där jag kan sitta och skriva om allt och inget... MEn vad jag än skriver så kommer det bli rörigt!
Nu blev jag irriterad också för jag hittar ingen musik att lyssna på... Har bara två låtar som går runt runt här!
Mina älsklings låtar:; Michael Jackson - Man in the mirror och Avantasia - Dying for an angel<3 Helt underbart bra låtar, spelar ingen roll vilket humör man är på dom passar vilket som!
Men, nu ska jag inte skriva mer för jag ska prata med älsklingen nu innan han måste sova :P
Slänger in någe imorgon också :)
Ta hand om er alla och förlåt för ett rörigt inlägg om ingenting!
Puss och Kram <3

RSS 2.0