Helgen

Hej,hej!
 
 
 
 

Nu var det Söndag igen och jag sitter här hemma i min ensamhet, ska inte klaga på det ifs. Har hunnit med att tvätta rent allt som var skitigt, städat, fixat med blommorna, lagat mat och kollat en duder film som jag nästan är helt säker på att Jocke aldrig skulle gå med på att se :P
Så jag har haft fullt upp ikväll. Jocke är iväg och fixar med ved men han var snart klar så med andra ord är han nog hemma om cirka 1 timme.

Filmen jag kollade på var War Horse och jag har nog inte sätt en bättre film. Jag har nog inte gråtit så mycket till en film heller. Så ni som inte har sätt den filmen måste verkligen kolla på den! 

Jag ska faktiskt försöka övertala Jocke till att kolla på den, för jag vill se den igen redan nu :P Går inte han med på att se den så får jag kolla på den själv i veckan när han är och jobbar :)


I Fredags så var planerna att vi bara skulle sitta här hemma och ta det lugnt tillsammans eftersom det har vart ganska mycket flängande dom senaste helgerna. Men när vi kom hem så ringde Emil och det slutade med att han kom över hit och det var riktigt trevligt. Så Fredagen blev mycket bättre än vad vi hade planerat :)
Jag körde inte hem Emil försen klockan var 02:45 :P Så tack till min kära bror för en trevlig Fredag :D

På Lördags morgonen så packade jag mig ut till mamma en stund för att lösa melodikrysset(det gör vi varje Lördag,haha). När det var klart klockan 11:00 så åkte jag direkt hem för att packa ihop allting inför kvällen. Jag packade ihop allting till barnen och mig sen så åkte vi alla ut mot mamma igen eftersom barnen skulle sova där :)
När vi kom ut så blev det lite snabblunch innan jag började fixa mig. Strax innan 17:00 så kom Jockes lillebror Jesper och hämtade oss för vi skulle hem till dom och fira Jespers 18-års dag(han fyllde i Onsdags). Det blev en mycket lyckad kväll tycker jag men Jesper var inte på något partyhumör direkt så strax innan 23:00 så skulle han iväg till ett par kompisar och ta det lugnt. Så han skjutsade mig och Jocke hem till mamma så vi vaknade hos barnen :)
Det var en lyckad kväll det också, sen var det skönt att lägga sig tidigt :P 


Nej nu ska jag ta och vika tvätten som precis blev klar i tumlaren sen ska jag sätta mig i soffan och invänta min älskling :)
Hoppas ni alla har haft en lika trevlig helg som jag har haft :D

Puss & Kram
<3

Vad folk tycker ^^

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0