Onsdag

Hej,hej!
 
 
 

Här sitter jag i soffan och småkollar lite på roomservice och väntar på att Evve ska komma till datorn. Hon håller på och lägger Emil, hoppas det går bra :)

Inväntar även idolresultatet som vi strax får veta, jag hoppas verkligen att Kevin går vidare!!! Blir riktigt upprörd om han inte gör det.


Idag när jag var iväg och jobbade så var Jocke iväg för att köpa grejer till bilen. Han frågade om hjälp så han slapp ta fel grejer och åka tillbaka dit för att byta... När han packade upp det han nu köpte och skulle sätta dit det så insåg han att det var fel. Han ringde såklart och frågade hur dom kunde ge han fel när han hade sagt vad vi har för bil och sådär!
Han i telefon sa direkt att det har dom inte inne till våran bil och han förstod inte varför dom hade tagit fram det där till Jocke... Så bilen blev inte lagad idag heller!
Hoppas verkligen att han kan fixa bilen tills imorgon iaf. Jag hämtade barnen tidigare från dagis idag eftersom jag fick skjuts av mamma. Så vi fick lite extra bustid idag :)

Molly och Eddie har lekt som tokar i skogen. Dom var helt blåa om både händerna och munnen när vi skulle gå in, men vi hade skoj iaf :D Hittade en fästing krypandes på Eddies hals när vi gick in, så den eldade jag upp på engång!

När vi kom in så var det dags för lite matlagning. Idag blev det pommes och vegetariska biffar med en broccoli/purjolöks röra :) Barnen åt som galningar så jag antar att det gick hem :D
Dom älskar verkligen vegetarisk mat!


Nu ska jag kollar klart på roomservice och bara njuta av en allmänt lugn kväll :)

Puss & Kram


<3

Vad folk tycker ^^

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0