Elin Skogsberg

Hejsan!

Idag så tog Jocke och jag en liten sovmorgon som vanligt på Söndagar =P Vaknade runt 11:30 idag då gick jag upp och hälsade lite på alla hundar och sen skulle mamma ut med Walther och Ahlizeé så jag tog med Uno upp till Jocke för att få upp honom ur sängen, men det slutade med att både Jocke och Uno somnade igen.... Fick upp dom båda efter ett litet tag iaf=)

Sen gick vi alla ner och käkade lite frukost sen så åkte Jocke iväg för att fixa en bil, han var borta i några timmar. Så medans han var borta tog jag och syster yster en sväng ut i skogen och letade efter kantareller, vi hittade inte så mycket eftersom vi inte hade jätte mycket tid på oss, men vi bestämmde att vi ska ta en sväng ut typ nästa helg eller vad vi sa och leta vidare på ett annat ställe=)
När vi kom hem så sa mamma att mormor och morfar hade ringt och bjudit över oss på mat, så vi hann knappt komma innanför dörren innan vi skulle gå igen, men men vi tog en liten prommenad ner dit och lille Uno gick faktiskt en bra bit =)
Det blev potatisgratäng vilket jag ÄLSKAR så jag tror nästan att jag åt lite för mycket.... Efter att jag hade ätit så kom Jocke ner och hämtade mig för vi skulle åka till Mattias som fyller 20 år idag=)
När vi kom in till stan så ringde Jocke och frågade honom vilken kod det var till porten men då hade dom tydligen missförstått varandra så vi skulle inte åka hem till Mattias utan till hans föräldrar i Torshälla så det var bara att vända och åka dit ist hihi =P

Han fick en snusdosa och en mjölkchoklad av oss men han blev glad för det lilla=D Vi satt där och pratade en liten stund och hade det trevligt, träffade även Amelie vilket var ganska länge sen så det var kul=)

När vi åkte från Mattias skulle vi svänga förbi hemma hos Fredrik som fyller 19 år idag, men han var inte hemma så det var bara att åka direkt hem.
Nu sitter vi här hemma, Jocke kollar Prison break och jag skriver. Vi ska snart ner och kolla på en film på 4:an som jag hoppas är bra=)

Men nu ska jag avsluta här så skriver jag mer imorgon. Magbilderna kommer in imorgon också =)

Ta hand om er alla
Puss och Kram
<333

Vad folk tycker ^^

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0