Hej hej igen =D

Hejsan!

Skrev inget igår tyvärr, men det har inte kommit nån liten bebis än =/

LÖRDAG: idag fick Jocke och jag en soffa av mormor och morfar så nu är vi inte (sofflösa) längre hihi!
Lite senare när Jocke kom hem från jobbet så kollade han på blocket efter ett köksbord och det slutade väldigt bra det med. Jocke ringde direkt till dom som lagt ut den och dom sa att vi fick komma och kolla på det senare på kvällen och det passade ju perfekt för vi skulle skjutsa mamma till Nettan vid 18:00 tiden!
Blev att skjutsa mamma som sagt till Nettan sen så åkte vi till dom som hade köksbordet och kollade, vi gillade det jätte mycket så vi bestämmde att vi skulle hämta det på Söndag ( Idag )! Efter det så åkte vi till billy boy´s och käkade lite sen så åkte vi vidare till Ella och Ali för att hämta en bilbarnstol som vi fick låna =) Vi blev kvar där ett litet tag och det var trevligt =)

Sen så åkte vi hem till Mora eftersom vi skulle vara hundvakt till Walther, Ahlizee och Uno=D
Vi satt inte uppe sådär jätte länge för vi båda två var någe så extremt trötta =P Men det var riktigt skönt att lägga sig i tid på en helg faktiskt!
Men när mamma kom hem runt 03:00 tiden så vaknade jag ochdå var jag tvungen att gå ner på toaletten, ( som många vet så behöver man kissa ett antal gånger för mycket när man är gravid ). I vilket fall som helst så fastnade jag nere hos mamma för vi satt och pratade i ungefär 1 timma =) Men det var trevligt det också!

Blev en lyckad Lördag =D<33


Idag så har Jocke och jag vart i Grundby och packat ihop alla våra saker i flyttkartonger och det känns helt underbart att vi är påväg hemifrån=D När vi var klara med packningen så åkte vi till sågen och hämtade släpkärra för att kunna hämta bordet och stolarna, Jocke fick bärhjälp av Pär för jag kunde inte bära ett bord ner för dom trapporna  =P.
När vi hade lastat på allt på kärran så skulle Jocke skjutsa mig till SysterYster för hon skulle visa mig något och ge mig något!
Det visade sig att dom hade köpt en jätte fin soffa och den var väldigt skön=D Så jag lär ju springa över till dom nu hela tiden och ligga där hihi! Sen så fick jag en liten bebiströja som Jimmis mormor hade gjort=D Den var jätte söt, jag bara älskar bebiskläder<3! 
Blev inget långt besök hos syster men det är alltid lika trevligt att träffa dom =D

Sen så åkte Jocke och jag vidare mot Grundby för att lämna av bordet och stolarna, sen så åkte vi till sågen för att lämna av kärran och så en snabbis in på hemköp för att köpa frukost och lite potatis=)

Så nu har vi käkat potatisgratäng och kött, det var verkligen jätte gott=D<3

Men men nu så ska jag lägga mig i sängen brevid Jocke, för han ligger här bakom och säger att jag ska komma och lägga mig =)
Skriver mer imorgon om inte lillsnutten har tittat ut för då blir det min syster som skriver bloggen ist =)

är i vecka 41+1 nu så med andra ord har jag gått över 8 dagar =/ Bara hoppas på att lillsnutten vill titta ut nu nu NU!


Sov gott alla och ta hand om er
Puss och Kram
<333

Vad folk tycker ^^

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0