vecka 26+0 <3

Hej,hej!


Jag hinner inte skriva så mycket för jag har fullt upp med att packa och städa här hemma... Men jag tänker iaf lägga in bilder på magen och texten för vecka 26+0 :)

Tiden springer ju iväg :O Lillskrutten ska ju komma i Mars och jag tycker att det börjar närma sig nu :)

Tror ni jag hinner fylla 20 innan h*n kommer? Jag fyller den 23 Mars för er som inte vet och lillskrutten är beräknad till 21 Mars :)
Vecka 26+0Förmodligen passar inte dina vanliga kläder längre
, för nu börjar dulagra fett kring bröst och höfterGraviditetsstrimmor på mage och bröst bör dyka upp nu, om du alls kommer att få några. Ditt hjärta och dina njurar jobbar hårt för att hålla igång blodcirkulationen, och ta hand om den ökade mängd vätska som finns i kroppen. 

Barnet är ca 23 cm långt från huvud till stjärt och väger ungefär 900g.Ryggraden blir starkare och smidigare, för att den skall orka bära kroppen. Lungorna utvecklas alltjämt och barnet växer till sig mer och mer. Med lite tur kan man höra barnets hjärtslag genom att någon lägger örat mot din mage. Ögonen är nu färdigbildade och barnet har lärt sig att både andas in och ut. När barnet hör ljud reagerar det med högre puls, och spelar du musik kan det hända att hon/han rör sig i takt. Det finns studier som visar att barnet reagerar på beröring runt denna vecka.Lillskrutten
<3Nu ska jag återgå till att packa lite mer saker... För imorgon flyttar vi ju in i vårat fina hus :D Puss & Kram
<3

Vad folk tycker ^^

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0