En helt vanlig dag :D

Hej,hej!




Jag måste bara börja med att säga att det inte blev någon tråkig dag idag, fast jag trodde att det skulle bli det :)


Efter att jag hade lämnat Molly på dagis imorse så gick jag en promenad till Arver för att hämta bilen :) Så jag fick mig en skön promenad på morgonen!

Sen så åkte jag hem och gjorde igenting tills jag skulle hämta Mollt från dagis. När jag hade plockat upp Molly så åkte vi ut till mormor och morfar för att hämta upp lite kläder som jag ska ha till imorgon. Vi blev kvar där ett tag och lilla Molly sprang runt och plockade blåbär och smultron. Hon tyckte det var jätte roligt att plocka bär själv så nu vet jag var hon kommer göra hela sommaren :P 


När klockan blev fyra så åkte vi in mot stan för att plocka upp Jocke så vi kunde åka och handla. Molly var lite halvgrinig i affären innan hon kom på att det var roligt att hämta alla saker vi skulle ha :P Så Molly och jag har sprungit runt som galningar inne i affären, men det var faktiskt riktigt roligt :)


När vi kom hem så packade vi upp väldigt snabbt för vi var tvugna att åka ut till landet igen... Vi behöver två bilar imorgon så vi hämtade mammas bil. Sen så for vi in till stan igen.
Nu sover Molly och Jocke är iväg och fixar något på motorcykeln och fikar lite med Tero :)


Imorgon så ska jag iväg med Linn(kusin) och Nettan(Moster) på en sak. Ni får vänta tills imorgon och se vad det är för roligt :D

Linn nu får du inte kommentera vad vi ska göra för något, haha!

Nu ska jag kolla klart på ett avsnitt OTH innan Jocke kommer hem :P







Puss & Kram
<3

Vad folk tycker ^^
Postat av: i min lilla lilla värld

Tänk att dagar man trodde skulle bli boring kan bli så bra till slut =)

2011-06-22 @ 21:41:30
URL: http://saratilling.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0