Molly Skogsberg

hej,hej!


Det blev inget dagis för Molly idag eftersom hennes svinkoppor inte har gett sig än... Men vi har haft en hemmadag ist :)


Innan Jocke åkte till jobbet så städade vi här hemma så nu är det riktigt fint. Efter städet så käkade vi lunch och efter det så stod Jocke och diskade. Så Molly och jag stod vid ballkong dörren och tittade när sopbilen kom, när Molly fick syn på den så ropade hon: Pappa, dä ä stora bilen! :D Så hon har sagt en 5-ords mening, jag är jätte stolt över våran söta tös :D <3



Vi bakade en mjuk pepparkaka idag också, så vi ringde mormor och morfar för att bjuda dom på fika :) 
Dom kom in till oss på eftermiddagen så stannade dom i ungeför 2 timmar.
Molly fick för sig att hon inte tillräckligt stor för att slippa sova efter lunch, så det har vart en ganska jobbig kväll innan hon hoppade i säng!

Hon var så trött att hon inte ens orkade med sig själv... Hon har fortfarande inte riktigt somnat. Hon ligger och småpratar för sig själv lite då och då!

Det är inte roligt när hon blir övertrött :/ Hoppas hon är utvilad till imorgon och att hon sover lunch imorgon. Det blir ju inget dagis imorgon heller för jag tror inte att kopporna har försvunnit tills imorgon bitti.


Jocke ska ju iväg till London i helgen med jobbet, så jag och Molly ska umgås med mamma då :)
På fredag ska vi sova ute hos henne och på Lördag kommer hon in med alla hundar tills oss :D


Ne, nu ska jag diska undan efter mig och sen kolla lite på desperate housewives, jag kanske kommer in och skriver ett inlägg till!


Puss & Kram
<3

Vad folk tycker ^^
Postat av: i min lilla lilla värld

Har svinkopporna varit jobbiga?

2011-05-25 @ 13:21:30
URL: http://saratilling.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0