Vecka 39+0 <3

Hej,hej!Idag så har jag och Mollybusen vart hemma hos Linn och Rickard för att fira dom och Tommy :)

Tommy och Linn fyller idag och Rickard fyller den 20:e men det fick bli samma dag för dom :P


Hur som helst så skulle jag skjutsa hem mamma efter vi hade vart där, så vi packade in oss i bilen och puttrade iväg hem till mamma. När vi hade släppt av henne så skulle jag åka men jag hann bara backa en liten bit innan jag såg att bilen började ryka och lukta konstigt. Så det var bara att parkera bilen där....

Ringde mormor och morfar för att kolla om dom var kvar hos Linn och Rickard, dom hade precis åkt så dom kom och hämta mig och Molly :)

Molly slocknade i bilen, så fick bära in henne till sängen direkt :P


Nu sitter jag iaf här och har precis druckit en kopp te! 

Idag går jag in i vecka 39+0 och jag känner inte av något... Jag som ville att lillskrutten skulle komma tidigare så jag slapp gå över igen. Men det ser inte ut som att det blir så, det är ju bara 7 dagar kvar!

Det kommer alltså bli som jag har sagt hela tiden. Kommer få gå över två veckor igen!

Nu slänger jag in texten för vecka 39 :)


Vecka 39+0

Du kan känna dig tung och trött och ha kraftiga förvärkar
.Livmoderhalsen mognar för förlossningen. Livmodern tar nu upp all plats i bäckenet och en stor del av buken. Den trycker mot bröstkorgen, och det kan hända att du känner dig riktigt besvärad av graviditeten nu. Har du blivit rödflammig i ansiktet, så beror det på att hjärtat och blodomloppet arbetar hårdare än någonsin med. Förmodligen börjar din vikt plana ut och vissa kvinnor går till och med ned i vikt den sista veckan före förlossningen. Oroar du dig för något! - Vad som helst, så ta upp saken när du är på kontroll hos din barnmorska.

Barnet väger nu ca 3,5 kg och är omkring 37 cm långt från huvud till stjärt. Fostervätskan förnyas var tredje timme och det mesta av lanugohåret har fallit av när födseln nu är nära. Barnet sväljer hårstråna tillsammans med andra utsöndringar och allt hamnar i matsmältningsapparaten. Det kommer ut som barnbeck vid första tarmtömningen. I lungorna ökar produktionen av ytaktivt medel ytterligare, samt lungmognaden. Navelsträngen är omkring 51cm lång och är ungefär lika lång som ditt barn från topp till tå. Nu kan det vara svårt att märka barnets alla rörelser.Nu ska jag kolla lite bloggar innan min fina älskling kommer hem :)

Puss och Kram
<3

Vad folk tycker ^^
Postat av: evelina fahlström

Svar1: Ja det var myys :D Och gott!Svar2: Jaha, nej men det har du rätt i, rättså onödigt ;) Den klarar sig nog i skåpet också :) <3

2012-03-15 @ 08:32:23
URL: http://fevelina.blogg.se/
Postat av: Linn

Oj, att bilen gick sönder.. =/Svar: Ja, men kom på det sen efter ni hade åkt! Men vi får ta och ses någon dag så Rickard kan få sitt "efterlängtade" glas och du kan glutta på vagnen ;)

2012-03-15 @ 09:41:27
URL: http://linnhademalm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0