surkärring ;)

 
Hej,hej!
 
 
 

Igårkväll när vi var ute hos mamma och käkade lite, så kom dom där njurstenarna fram och spökade igen(om det nu är njursten)... hur som helst blev jag däckad efter tabletterna. 
Tog tabletterna tidigare än vad jag brukar den här gången så jag slapp den värsta smärtan, plus att jag tog dom lite lindrigare tabletterna så jag bar bara däckad i några timmar :)

Hoppas jag hinner göra samma sak nästa gång jag får sådär... Håller ifs tummarna på att jag slipper det!!!


Idag så har jag kännt mig som en riktigt surkärring här hemma :O
Ringde först till kommunen för att reda ut om massa saker dom hade gjort fel på när jag svarade om Eddies dagisplats... Så det är fixat och klart nu :)

Efter det ringde jag till sjukhuset och undrade vad dom höll på med... Hade fått tid till röntgen Måndagen den 20/2 det är bara det att den 20/2 är en Onsdag.. Det är ifs inte första gången det felet inträffar.
Det var datumet som stämde iaf så nu vet jag när jag ska vara där.

Efter det så ringde jag återigen till kommunen för att få fram vilken idiot det är som plogar här... För det var totalt igenplogat här hemma när jag kom hem.
Fick ställa bilen på gatan och det är ju inte sådär jätte bra för vägen är så smal att man knappt kommer fram med en bil....
Det slutade iaf med att jag fick kontakt med dom som plogar här och dom fick min adress så kom dom och plogade rent hela våran parkering plus runt våran brevlåda :D
Så nu fick vi även bort en stor vall inne på parkeringen som vi själva har byggt upp :)

Det var mycket snällt av dom tycker jag :D
Så efter alla samtal var jag riktigt nöjd här hemma!

 
 
Efter det så åkte jag och Eddie till dagis och hämtade upp Molly... Sen drog vi oss vidare till affären för att köpa lite saker som jag hade glömt till maten...
När vi kom hem så stod mamma och Ahlizee och väntade på oss.
Så med andra ord har vi haft besök av dom här hemma på kvällen :)
Mamma var snäll och satt här en stund på kvällen ifall att det skulle komma ett till anfall, (har haft lite småont i ryggen hela dagen)

Med andra ord så behöver jag inte sitta så många timmar själv  tills Joakim kommer hem :)

 
Nu sitter jag och väntar på att bror min ska ringa mig... Håller nämligen på och planerar en överraskning till min älskade Joakim :)
Nej, jag fixar inte en överraskning för att det är alla hjärtans-dag... För den dagen tycker jag bara är väldigt överskattad!

Hur som helst så hoppas jag på att det blir som jag planerade från början, det hänger helt på bror min :P

Men nu ska jag gå och ta på mig mina mysiga raggisar på fötterna sen mysa ner mig i soffan till ett avsnitt Greys Anatomy :D
Ha en jätte mysig kväll alla fina :)

Puss & Kram
<3

Vad folk tycker ^^

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0