Arla

Hej,hej!
 
 
 
 

Från den här veckan och några veckor framåt så jobbat Joakim 07:00 - 16:00, så nu ska man börja ställa om sig på dom tiderna :P
För det första så fick jag såklart väcka Jocke idag när han skulle upp... Jag började väcka honom kl 05:50 eftersom han ville komma upp till 06:00. När klockan var 06:50 så fick jag äntligen upp honom... På något höger eller vänster så kom han faktiskt inte försent till jobbet, jag antar att jag inte vill veta hur fort han körde dit :P

Imorgon får jag börja väcka honom tidigare så han slipper stressa som en galning och hinner få i sig frukost. Jag vet att det kanske låter dumt att jag ska väcka honom och att han faktiskt kan ställa en klocka själv. Men nu är det så att jag verkligen HATAR hans larm till telefon eftersom han måste ha så pass högt på för att vakna... Så det står mellan att jag själv ska ställa klockan och väcka honom eller att jag ska få en hjärtinfarkt varje morgon när hans klocka ringer. Så jag har tagit på mig ansvaret att väcka honom ist :)

Hur som helst, när jag hade fått upp honom ur sängen så fortsatte jag att sova tills barnen vakna. Molly vaknade kl 09:00 och kom då in och la sig hos mig för att ligga och prata lite strunt :)
Låg där tills Eddie vakna kl 09:30, då var det bara att hoppa upp ur sängen för att göra gröt åt oss alla tre :)

När vi var klara för dagen här hemma så satte vi oss i bilen för att röra oss mot Maxi och handla lite saker. När vi var klara på Maxi så körde vi raka vägen ut till mamma för att käka lite lunch där.
Eddie slängde i sig lunchen fort för han var trött och ville sova en sväng. Jag fick extremt huvudvärk efter lunchen(antagligen av åskan) så mamma lekte lite med Molly medan jag fick vila en stund inne i soffan för att se om det skulle släppa, TACK mamma för att jag fick vila lite :)

När Eddie vakna så vaknade även jag men huvudvärken hade inte släppt då heller :/ 
Den släppte när det började åska så jag njöt verkligen av åskvädret idag :)


När klockan började närma sig 15:30 så började vi fixa med fika för Sten skulle komma på besök. Vi väntade och väntade tills klockan blev 17:00... Då började mamma undra om hon kanske hade tagit fel på dag. Så vi bestämde oss för att dricka kaffe själva. När klockan blev 17:30 så kom Sten iaf... Det visade sig att det bara var mamma som hade hört fel tid :P
Så det fick helt enkelt bli en kopp kaffe till för oss :)

Jag och barnen stannade bara tills klockan var strax efter 18:00, för då var vi verkligen tvugna att åka hem så barnen kunde lägga sig. Dom slockna som två stockar direkt när dom fick hoppa ner i säng. Så jag tror inte att det kommer vara jätte lätt att få upp dom till dagis imorgon. Någonting säger mig att dom kommer bli väldigt irriterade på mig när jag ska väcka dom :P
Imorgon så ska dom lägga sig i tid :)


Igår när Jocke skulle hälla upp mjölk så kom det ut ett äckligt kryp ur förpackningen!!! Jag har sätt dom där krypen två gånger förut när jag hällt upp mjölk ur andra förpackningar... Men dom två gångerna så tänkte jag att dom kanske låg i glaset innan. Men den här gånger såg vi verkligen hur krypet kom ut ur förpackningen, BLÄÄÄ!!!!
Så nu blir det att reklamera till Arla, för inte fan tänker jag dricka mjölk med kryp i! Usch, mår illa bara jag tänker på det där äckliga krypet!
Tur att den var död iaf.

Här kommer en bild på den där saken!
 
Vi har dragit upp krypet på kanten för att vi skulle kunna ta kort på det. 

 
 
Nu ska jag avsluta det här långa inlägget och läsa lite andra bloggar ist :)
Ha en bra kväll!
Puss & Kram
<3
 
 

Vad folk tycker ^^
Postat av: Evelina - mamma till lille Emil ♥

Men eeeeeuuu vad äckligt! Vad fasen är det för jävla kryp?! :O

Svar: Jadu, det undrar jag med :O hädan efter kommer jag sila mjölken :O
Elin Skogsberg

2013-06-17 @ 22:00:25
URL: http://fevelina.blogg.se
Postat av: Evelina - mamma till lille Emil ♥

Det gör du rätt i! Tänk om den inte håller sig på ytan liksom... UYÄÄÄK!

Svar: Så nu får ni verkligen kolla efter i mjölken :P
Elin Skogsberg

2013-06-17 @ 22:35:25
URL: http://fevelina.blogg.se
Postat av: Evelina - mamma till lille Emil ♥

Haha men usch..

2013-06-17 @ 22:52:20
URL: http://fevelina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0