Ridläger

Hej,hej!
 
Denna dag startade jag och Molly klockan 07:00, det är väldigt tidigt för att vara oss :P
Vi gick upp och borstade tänder och flätade Mollys hår. Idag var det nämligen dags för ridläger :)
 
Så när vi var klara så satte vi oss i bilen klockan 07:50 och käkade frukosten på vägen till stallet. Väl i stallet så samlade vi uppe i cafeterian, det var drop-in frukost men Molly är inte mycket för mackor så därför åt vi frukost innan :)
När frukosten var klar så gick vi till stallet och började fixa hästarna... Eller jag stod och kollade på medan Molly fixade sin häst :P 
Måste få säga att hästarna blev väldigt fina, även om jag kan tycka lite synd om dom som måste ha allt det där på sig utan att ha något att säga till om :P

Efter mycket pyssel i stallet så var det dags för ett ridpass ute i ridhuset. Dom red ungefär 1 timme... Molly blev sådär extremt kissnödig under ridlektionen så när den var slut så fick jag gå ut och hålla i Tango(häster som hon red på) så hon kunde kila direkt till toaletten.

Hon hann inte ut till ridhuset för att ta in hästen så JAG av alla människor fick gå in med honom. Väl inne i stallet så låg det ju självklart mat framme till alla hästar... Redan när vi kom in i stallet så kände jag att han blev en aningen stissig, och fick en känsla av att han tänker totalt skita i vad jag tycker om saken.
Allt gick finemang(tyckte jag iaf) tills jag skulle få honom att stå still.... 
Gick in med honom i spiltan och vände så fint på honom men han ville inte riktigt stanna, så han skulle fortsätta rakt fram för det låg ju mat i boxen framför honom.... Jag gjorde ett tappert försök för att få honom att stanna, det hela slutade med att jag höll i grimmskaftet och typ låg bakåt, hade han bestämt sig för att sluta dra så hade jag ramlat pladask ner på ryggen. 
Men Linn kom som tur var och tog över där och fick honom att stå så fint på SIN plats utan problem. TACK LINN <3

Efter det så fixade Molly iordning Tango och sen sprang hon och Jessica(hennes ridkompis) upp till cafeterian för att få lite lunch. Då passade jag, Linn och Sylvia(jessicas mamma) på att åka iväg och käka lite mat. Det blev lunch på McDonalds :) Efter lite mat och prat så åkte Linn och Thyra hemåt, för lilla Thyra var lite hängig idag. 
Jag och Sylvia åkte vidare till stallet för att stötta våra barn, där gäller det ifs att läsa mellan raderna liten. 
Det är nog mer jag och sylvia som får stöttning av våra barn, men det behöver vi inte gå in på mer än nödvändigt ;)


Dagen fortsatte  med yttligare lite ridning och sen blev det fika för alla ridtjejer :) Dom avslutade dagen med att springa runt i ridhuset och leka häst :)

Jag blir så lycklig när jag ser att hon har hittat något som hon verkligen brinner för min lilla tös :D <3
Ska även tillägga att hon fick galoppera idag, så hon är helnöjd :D
 
 
 
Men nu ska jag ta och avsluta detta inlägg och prata lite med min karl här hemma innan det är dags för att sova :)
Men ha en fortsatt trevlig kväll!
Pussen

Vad folk tycker ^^

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0