Rent & Fint

Hej,hej!
 
Idag började jag dagen med 3 timmars jobb... Nog för att det är skönt att bara jobba några timmar på förmiddagen, men jag måste verkligen skaffa mig ett nytt jobb! 
När jag kom hem så hann jag iallafall med att prata lite med min andra halva innan han var tvungen att åka iväg till jobbet.

När han åkte iväg så var det dags för städning. Jag hjälpte barnen med att städa deras rum eftersom dom är lite halvförkylda... När dom var klara så ville dom gå ut och leka lite på gården medan jag städade. Så jag städade igenom hela huset och slängde in en tvätt innan jag gick ut till mina småttingar :)

Vi började kratta lite här hemma idag.. Det är ju en del att kratta på den här tomten så vi får ta lite i tagen. Vi krattade bara ena sidan av häcken idag för vi hann inte med så mycket mer faktiskt.

När vi hade eldat upp alla löv så kom mamma hit för att passa Molly och Eddie medan jag åkte in och klippte av lite av mitt hår.
Så nu har jag gått och fått fint hår igen :D

När jag kom hem så möttes jag av två glada sötnosar som var så glada över att få våfflor till kvällsmat idag. Dom tyckte även att dom var väldigt snälla som hade lämnat kvar 1 våffla till mig haha! Man ska vara glad över det lilla som man får ;)
Efter maten så blev det en kopp kaffe med mamma innan hon skulle åka hemåt.
 
Kvällen har vi spenderat med dans och lite läsande i några böcker :) Eddie slocknade 18:00 och Molly slocknade 19:00. Jag hade verkligen ingenting kvar att göra när barnen hade somnat så jag har faktiskt haft en rätt så tråkig kväll.
Men nu tänker jag avsluta detta inlägg och prata vidare med Evve :D 
Ha en fortsatt trevlig kväll.
Pussen

Vad folk tycker ^^

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0