min tur

Hej,hej
 
 
Jaha, då var det min tur att bli förkyld. Men jag ska väl inte klaga egentligen... Jag är den i familjen som ALLTID blir sjuk, precis hela tiden också. Men sen jag började käka spirulina varje dag så är jag nästan aldrig sjuk. Jag har faktiskt inte vart sjuk på flera månader :) 
Jag har till och med klarat mig ifrån magsjuka när barnen har haft det här hemma.. Men den här gången så åkte jag tyvärr dit! 
 
 
Det har vart en helt okej dag iaf måste jag säga. Jocke började inte försen 12 idag så han lämnade barnen på dagis och skola, plus att dom gick till klockan 15 idag så jag har hunnit med att vila upp mig en del. När jag hade plockat upp Eddie från dagis så ringde mormor och kollade vad vi gjorde, så istället för att åka hem så åkte vi ut på landet och tog oss en fika. 
Barnen fick leka lite där och jag kunde sitta i soffan med en kopp kaffe och vila lite till med andra ord.
När vi kom hem så hade jag planerat att laga lite mat men när jag öppnade kylen så såg jag att Jocke att gjort iordning mat till oss så jag slapp laga mat också :)
Nu är disken inställd i diskmaskinen och barnen ligger och sover, jag har faktiskt orkat slänga in en maskin med tvätt också :) 
Nu sitter jag bara här i soffan och dricker en kopp te samtidigt som jag skriver här. När man får sådana här lugna dagar så är det inte så ansträngande att vara sjuk.
 
Men jag hoppas fortfarande på att jag är frisk imorgon eller att jag möjligtvis är feberfri morgon iallafall.
Molly ska iväg till tandläkaren imorgon så då fick hon vara ledig från skolan... Det var smidigast så för annars hade hon fått vara cirka 1 timme i skolan innan tandläkaren och cirka 1 timme i skolan efter tandläkaren, då kändes det bättre med en ledig dag så vi slipper stressa igenom dagen :)
 
Imorgon är det även föräldramöte på dagis, dom ska visa någon film som dom har klippt ihop när barnen leker :) 
Jag tycker det är så kul att få se sånt, då får man verkligen se hur barnen har det när man inte är där! 
 
 
Men nu ska jag ta och bädda ner mig i soffan och kolla på pretty little liars :) 
Ha en trevlig kväll!
 
Pussen 

Vad folk tycker ^^

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0