suck!

Hej,hej
 
Nu var jag här igen :)
 
Tyvärr så kan det inte alltid bli glada inlägg här inne. Just nu sitter jag här och är så irriterad på hur vissa människor uttrycker sig och tänker för den delen också.
 
Anledningen till att jag nu sittter här och är irriterad är för att jag ringde min mamma och frågade om jul, det kan ju vara ganska så smart att börja planera nu eftersom vi har en del att fira med.
 
Då är tydligen allt ett stort problem och hon vet inte hur det ska bli... hon kanske ska åka bort istället eftersom jag och min syster har brutit med varandra.
Jag förstår dock inte problemet. Det var inget problem förra året och hon har alltid firat med sin sambos familj alla andra år innan vi bröt med varandra. 
Om nu mamma skulle vilja fira en hel kväll med henne nu så är det ju väldigt lätt att bara säga det rätt ut så firar jag, Jocke och barnen tillsammans med jockes familj.
 
 
Nej nu har jag tydligen sårat henne, jag förstår inte riktigt hur man kan såra en människa som inte vill ha kontakt med en?! 
När jag gjorde klart för henne att jag ville bryta med henne så skickade hon även ett brev till mig där hon underströk rätt tydligt att nu bryter hon med mig också! 
Så nej jag förstår inte alls problemet med det här. 
 
Förstår inte heller varför hon ska be hennes kompisar snoka här inne och bli irriterad över det när vi är väldigt eniga om det där med att inte ha kontakt med varandra. 
 
 
Ursäkta för ännu mer irritation såhär på lördagskvällen.
 
Nu ska jag ta och åka över till Linn så jag slipper vara irriterad ;)
 
 
Pussen
 

Vad folk tycker ^^

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0